Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

vlad1980

Membru activ
 • Content Count

  492
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

23 Se poate si mai bine

1 Follower

About vlad1980

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. up, preturi negociabile in limita bunului simt.
 2. vlad1980

  Ovidanie vinde:

  Vreau eu sa cumpar TC-90, perfecte pentru PP cu EL84. Va dau PM
 3. La preul Anzai am pus si eu toate lampile in interior chiar daca nu impresioneaza la vedere. De multe ori am optat si pentru varianta cu lampile afara. Este mai spectaculos pentru cei ce adora lumina lampilor.
 4. up, preturi negociabile in limita bunului simt.
 5. Inca sunt in cautare de doua trafuri de iesire de la radio Capri.
 6. Transformatorul s-a dat. Adaug la vanzare urmatoarele: - placa Bias Adj - 75 RON - Butoane - 8 ron bucata (la mai mult de 5 mai negociem) - Rola presoare - 100 RON - Curea capstan - 40 RON - Claviatura comenzi - 75 RON
 7. O sa adaug o lista cu componente provenite dintr-un mangentofon Tascam 22-4. Transformator 220v magnetofon Teac Tascam. Pret 110 ron + trasport plata ramburs
 8. PCF802 se gaseste si este foarte ieftin in comparatie cu ce calitate ofera in audio. Schema cu PCF802 este foarte ok si nu pune mari probleme de brum sau altele.
 9. UP Mai este valabil TV-ul LG - Pret 150 RON
 10. Am ECC82 si echivalente E82CC NOS. Putem vobim in privat detalii.
 11. Am de vanzare un TV LG 26LC41 cu defect (se aprinde si se stinge in cateva secunde) O carcasa iMac si ecranul de 20 inch (este Samsung) in stare foarte ok de functionare Detalii prin mesaj privat.
 12. Adaug doua PCB-uri pentru Push-Pull Mullard cu EL84+ECC83 (6N2P)+EF86 partial asamblate. Sunt echipate cu solcuri si piese noi de foarte buna calitate (WIMA, Nichicon Muse etc.) - 150 RON amandoua.
 13. Adaug doua PCB-uri pentru Push-Pull Mullard cu EL84+ECC83 (6N2P)+EF86 partial asamblate. Sunt echipate cu solcuri si piese noi de foarte buna calitate (WIMA, Nichicon Muse etc.) - 150 RON amandoua.
 14. Anumite tuburile NOS se pare ca au nevoie de cateva ore de "are"f (doar ilament alimentat) ca sa intre in parametrii. Am niste CCa-uri noi care era sa le arunc dupa ce le-am masurat prima oara. Aratau pe uTracer aiurea rau de tot. Dupa 4 ore de "ars" au intrat in normal si masoara exact ca in catalog si cu triodele identice.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.