Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

vlad1980

Membru activ
 • Content Count

  474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 core_reputation_level_4

1 Follower

About vlad1980

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pret pentru deck cu totul - 100 ron Este 100% functional.
 2. Se vand mecanicile de la deck-ul JVC td-w777. Sunt functionale 100% si capetele sunt ca noi. Pret 70 lei amandoua sau 40 bucata. Transport posta romana ramburs sau plata in avans.
 3. Din experienta mea modesta....la 6B4G poti sa ii faci si slujbe ca nu scoti brumul deifnitiv daca ai filamente in AC. Este un tub foarte pretentios la alimentarea filamentelor.
 4. Kit preamplificator doza MM cu PCF802. PCB+ socluri+ tuburi PCF802 NOS - 100 RON
 5. Va pot da eu PF86 Philips (sunt EF86 cu 4,5v la filament). Vedeti anunturile mele de la Taraba Lamparului
 6. Adaug o pereche de transformatoare DYNACO Z565 push-pull EL84 (din aplifurile Dynaco ST35 sau SCA35) . Unul din ele are primarul intrerupt din pacate dar se poate rebobina. Pret pentru ambele - 275 RON.
 7. Pret nou pentru cele doua trafuri DYNACO (unul defect) - 275 RON
 8. Adaug 5 bucati PCC88 Valvo - NOS. Pret 50 ron/buc.
 9. Transformatoarele TOROIDY nu mai sunt. Adaug 5 bucati PCC88 Valvo - NOS. Pret 50 ron/buc.
 10. Pret nou sursa anodica reglabila - 130 ron cu transport inclus daca se face plata in cont. Pereche transformatoare iesire TOROIDY TTG-EL34PP Push-Pull EL34. Sunt noi, in cutie. Au fost pentru un proiect pe care nu am reusit sa il termin. Pretul este pentru ambele transformatoare - 650 RON
 11. Pret nou sursa din ultimul post - 130 ron cu transport inclus daca se face plata in cont.
 12. Poate am avut eu ghinon....de doua ori!!!! fluffy37 Am sa va trimit inapoi potentiometrele ca sa va convingeti singur despre ce este vorba. Am mai luat 3 vu-metre acum multa vreme si nici alea nu merg....!!!! Aveti mesaj cu datele mele. Sa verificati ce vindeti ca nu le dati gratis si mai puneti si oamenii pe drumuri. Am stai aproape 2 ore la posta ca sa iau coletul. Timpul meu cine mi-l plateste? Spor la vanzare!
 13. Am cuparat de la fluffy37 doua potentiometre - 50 ron ambele. Astazi le-am ridicat de la posta si surpriza a fost ca unul merge in gol si celalalt are joc in ax pentru ca probabil a fost lovit. Ambele sunt distruse si nu se pot folosi. Practic am cumparat gunoi cu 50 RON ....buna afacere am facut!!! Este a doua oara cand patesc asta cu acest dom. Data trecuta am trecut cu vederea. Am trimis un mesaj catre fluffy37 pentru a imi recupera banii dar nu am primit un raspuns pana acum. Mai astept.... ATENTIE ce cumparati de la acest dom! Majoritatea sunt gunoaie.
 14. Interesant de citit pana la sfarsit https://www.radiomuseum.org/dsp_hersteller_detail.cfm?Company_id=7455 Eu am tuburi facute de FAPESA Philips Argentina si pot spune ca se aud excelent.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.