Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

vghesm

Membru activ
 • Content Count

  45
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About vghesm

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Satu Mare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. vghesm

  Vanzari diverse, vizualizati galeria de poze

  Am primit coletul, dar din cauza sărbătorilor (sic!) n-am apucat să le testez încă! Foarte bine împachetate! Abia aștept să iau baterii. Mulțumesc!
 2. Bună.

  Sunt interesat de walkie talkie -  3 functionale, unul porneste, dar nu emite/ nu receptioneaza.

  Vă rog să trimiteți detalii privind plata prin MP.

   

  Mulțumesc anticipat.

 3. vghesm

  Detalii executie mobilier bucatarii

  Salutări tuturor. Am o problemă cu chiuveta din bucătărie. Recent a trebuit schimbat robinetul, iar pentru asta s-a demontat chiuveta, dar la remontare, garnitura care asigura etanșeitatea chiuvetei, nu se poate refolosi. Unde găsesc așa ceva? Sau ce anume să caut? Am încercat silicon, dar nu ține. Mulțumesc pentru răspunsuri.
 4. vghesm

  Schema pentru gard electrificat

  Salutări. Am o ... întrebare legată de acest subiect: S-ar putea monta o asemenea instalație undeva în jurul ... bradului de crăciun ... pentru a ține un prădător (motănel super curios) departe de pom? Musai să fac ceva, altfel ... salut pom!
 5. vghesm

  Carti in regim DIY

  Eu am copiat arhiva! Mulțumesc frumos!
 6. vghesm

  Carti in regim DIY

  Mai bine urcă-l pe youtube, faci un bine la mai multă lume
 7. vghesm

  Win XP, dezactivare parola la start

  Există o comandă: În Start -> Run introduci următoarea comandă: control userpasswords2 și scoți bifa de la "Users must ..." Dai Enter, apoi sistemul o să te întrebe de utilizatorul care vrei să facă login automat. Default este Administrator, dar dacă ai altul il specifici, dai Enter (sau OK) și ai terminat!
 8. vghesm

  Cablu prelungitor pentru casti

  Salut radudd. Confruntându-mă cu aceeași problemă, eu am cumpărat de pe Aliexpress un prelungitor de 5 m, de calitate destul de bună, dar am ajuns să nu-l folosesc din următoarele motive: - Cablul fiind destul de lung, însemna ca la fiecare utilizare să-l derulez de pe mosor (mi-am "fabricat" un mosorel dintr-o rolă de hârtie suport de hârtie igienică :D), iar după utilizare rulare înapoi pe mosor; - Deși îi găsisem un loc în spatele TV-ului cât nu era folosit, pe soția tot o deranja; - Era incomod pentru fetele mele să se circule prin casă când foloseam cablul, deoarece trebuia să aibă grijă să nu agațe cablul, ceea ce a dus în final la reducerea timpului de folosire a acestuia la câteva zeci de minute zilnic (un episod de serial)! În final l-am abandonat și mi-am achiziționat, de pe același site, un transmitter Bluetooth și un receiver. Am scăpat de cabluri și calitatea audio este mai bună, deși inițial mă temeam că va avea de suferit. Dacă este permis, o să postez linkuri cu cele 3 produse. Baftă!
 9. vghesm

  Display LCD 16x2

  Încearcă pe la firmele distribuitoare de case de marcat! Acum se schimbă casele de marcat și sigur găsești ceva chestii faine! În casele de marcat Optima CR700 (de restaurant) erau exact displayuri ca cele din poză, iar la ceasurile de Taxi sunt displayuri 16x2 de dimensiuni mult mai mari! Baftă!
×