Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Gogured

Membru activ
 • Content Count

  541
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 Neutral

About Gogured

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  scpy2002@yahoo.com

Recent Profile Visitors

831 profile views
 1. Salut, Vad ca sunt multi "specialisti " pe aici .... in realitate este foarte simplu ... aveti aici lista cu procesoarele suportate de placa de baza : m4a785d-m pro http://www.cpu-upgrade.com/mb-ASUS/M4A785D-M_PRO.html in aceasta lista exista si procesorul Procesor AMD Athlon II X2 250 Dual Core, 3GHz Socket AM3, Cache 2MB Cod produs - SKU: ADX250OCK23GQ , deci acesta va functiona garantat ( de producator ) .... Il gasti usor in lista dupa codul de produs : ADX250OCK23GQ O seara buna tuturor !
 2. Salut, 74LS01 este ceva mai greu de gasit .... , dar este identic ca si functionare cu 74LS00 , diferenta este de conexiune interna a pinilor ( vezi PFD-ul ) Se poate inlocui foarte usor ... pinul 8 de la 74LS00 se introduce in locul pinului 1 de la 74LS01 ... pini de alimentare se taie sau se indoaie in sus si se conecteaza cu sarma pinul 7 la pinul 14 si invers ... O zi buna !
 3. Salut, daca mai este de actualitate am ceva asemanator ca si forma , cu bobinaj din cupru si protector termic , greutate 4.3 Kg ... functioneaza pe orice cuptor cu puterea de microunde max. 800 W Pret 50 lei + taxele de transport numai cu plata in cont ...
 4. Imi cer scuze ca ma bag in discutie ... Daca va uitati la prima poza , in partea dreapta a axului manivelei exista un surub ... , care, banuiesc ca se pote desface si cred ca se poate roti la 180 grade toata partea de angrenaj , atunci axul va fi in partea stanga , dar ceva mai jos ... ( se poate folosi la marginea mesei daca carcasa este mare ... ) O zi buna tuturor !
 5. Salut, vreau sa stiu daca exista posibilitatea evaluarii ( verificarii ) gradului de uzura a contactelor releelor electromagnetice capsulate in carcase de culoare inchisa prin care nu se poate vedea ... In multe cazuri sunt nevoit sa schimb preventiv relee care au contactele foarte bune , cu uzura foarte mica .... Simpla masurare a rezistentei contactelor cu un ohmetru ( chiar si miliohmetru ) nu da rezultate , deoarece la actionari repetate in timpul testelor au valori apropiate de zero , iar in functionare pe sarcina reala pot ramane lipite ( cele cariate ) sau nu fac contact bine cele oxidate existand riscul sa produca incendii ... Multumesc anticipat celor care imi pot da un sfat ... Atasez cateva poze cu relee demontate, care la masuratori aratau bine ... , o parte au contactele uzate , altele sunt inca foarte bune aproape noi ...
 6. Gogured

  2N3584

  Salut, am gasit ceva ... , dar se pare ca este prea tarziu ... ati comandat 2N3585 ... Sunt 100% originali si au factor de amplificare apropiat ... Singura problema sunt terminalele cam scurte ... au circa 3 mm. Daca mai sunteti interesat ma puteti contacta pe mail sau PM .
 7. Gogured

  2N3584

  Salut, cred ca puteti incerca MJE13005 ... este in TO220 , dar se poate taia din radiator si intra in locul lui TO66 ... http://www.onsemi.com/pub/Collateral/MJE13005-D.PDF O zi buna !
×
×
 • Create New...