Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gigione01

Membru activ
 • Content Count

  702
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 core_reputation_level_4

About gigione01

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday 03/18/1973

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Wisbech UK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. As dori sa cumpar o placa functionala 1-894-595-12 pentru un Sony KD49x8005. Este identica cu cea din foto!
 2. Faci cum am zis!! https://media.giphy.com/media/SJAt3WDv9t5yE/giphy.gif
 3. Detin o Insignia cu aceasta tehnologie(cutie viteza manuala) si as avea urmatoarele obiectii : 1.la masina mea cel putin ,daca am clima pornita si in habitaclu nu am temperatura setata de mine,nu se opreste motorul.Daca totusi temperatura ajunge la valoarea setata,motorul se opreste .Porneste automat daca valoarea temperaturii setate de mine scade/creste cu 1 grad celsius chiar daca masina este stationata in trafic. 2.De cativa ani exista firme consacrate care produc ulei pentru motor ,special pentru masinile cu tehnologia Start-Stop.Am auzit ca unii producatori folosesc tehnologia BRUSHLESS la fabricarea electromotoarelor. 3.la masinile cu tehnologia start-stop ,dar si la orice alta masina TREBUIE folosit acumulatorul recomandat de producator in functie de model. Partea cu "viata" acumulatorului scade sub 75%(sau ceva de genul asta),inca nu am .....experimentat-o .sper sa nu se intample curand.
 4. Primul si unicul up ,sau romanescul:valabil!!
 5. Multimetrul este perfect functional,se vinde cu geanta transport originala si 2 perechi de fire-tester ,cu clestii aferenti dar nu are testerele propriu-zise tip creion. Asa l-am luat de la un vecin care s-a retras din Royal Airforce .Are si eticheta de unde provine . Pretul este 1000 lei. aparatul il am in UK dar il pot trimite in caz ca se gaseste un cumparator serios. Specific ca il am postat si pe ebay si e posibil sa apara o oferta . Nu cred ca se considera reclama : https://www.ebay.co.uk/itm/202759430931 PDF cu manualul service si specificatiii http://assets.fluke.com/manuals/87_89iv_smeng0000.pdf
 6. Si-i doare la basca pe americani de bursa de troscot de la hirosima sau cea de lubenite de la Dabuleni!! Isi rezolva problema.E discutata si analizata varianta asta de cei cu vechime in domeniu.A fost un documentar fix pe tema asta pe la televiziuni gen Discovery. Fiecare intelege ce vrea sau cat poate!!
 7. Diferenta intre Americani si alti datori mondiali este ca ei,americanii,detin si tiparnitele monedei in care s-au imprumutat.Ei au aproape in totalitate datorii catre china si in moneda lor nationala-dolarul.E foarte usor sa dea drumul la imprimante si sa tipareasca toata datoria in mai putin de 5 ore.
 8. Citeste pe al lui @Dan85 sau cauta un device care poate citi in locul tau ,sigur exista si aplicatii Android sau Ios. Bafta!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.