Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gigione01

Membru activ
 • Content Count

  710
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

37 Se poate si mai bine

About gigione01

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/18/1973

Profile Information

 • Locatie
  Wisbech UK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Se pare ca nu trebuie DECAT respectate regulile de circulatie si atat. Am primit raspunsul acesta la aceeasi intrebare adresata de mine: Art. 6 din OUG 195/2002 are la pct. 10 urmatoarea definitie: În sensul prezentei ordonanțe de urgență, expresiile și termenii de mai jos au următorul înțeles: 10.bicicletă - vehiculul prevăzut cu două roți, propulsat prin forța musculară, cu ajutorul pedalelor ori manivelelor. Sunt asimilate bicicletei vehiculele cu pedale cu pedalare asistată echipate cu un motor electric auxiliar cu puterea nominală continuă mai mică sau egală cu 250 W, a cărui asistare este întreruptă atunci când ciclistul încetează să pedaleze sau este redusă progresiv pe măsură ce viteza vehiculului crește, fiind întreruptă complet înainte ca viteza vehiculului să atingă 25 km/h, precum și bicicletele cu motor, astfel cum sunt prevăzute în Regulamentul (UE) nr. 168/2013 al Parlamentului European și al Consiliului din 15 ianuarie 2013 privind omologarea și supravegherea pieței pentru vehiculele cu două sau trei roți și pentru cvadricicluri;
 2. O sa incerc cu varianta.... Asa am cumparat-o! Masina e inmatriculata UK, am permis UK, am acte UK. Am vazut o multime de tiruri, camioane, care arata ca pomul de Craciun, alea sunt Ok? Parerea mea ca pe spate, niste lumini suplimentare care nu orbesc, chiar ajuta pe timp de noapte, sunt binevenite.
 3. Raspuns unui prieten de la RAR: La momentul acesta nu se inmatriculeaza si oricum, RAR nu poate elibera carte de identitate pentru acest scuter. Raspunsul unui politist: Trebuie inregistrat la Primarie, trebuie permis. Daca era ca si trotineta, adica fara pedale, la aceleasi specificatii, NU trebuia nimic. Asta mi se pare aberatie. Ca si cum o masina daca arata ca Oltcitul, nu trebuie inmatriculata. Dar daca pui acelasi motor pe o caroserie de Rolls Roys trebuie inmatriculata.
 4. Am montat pe Navara mea o bara cu led modelul din video.Un prieten politist e de parere ca se retine talonul pentru acea ....modificare . E legal sau nu sa am asa ceva pe masina? Asa cum am vazut la altii acele proiectoare sus pe capota/portbagaj. https://www.youtube.com/watch?v=1NjY0cmsYjE
 5. Salutare tuturor! Am achizitionat un scuter electric din UK si nu stiu daca trebuie inmatriculat in circulatie,daca imi trebuie casca,permis pentru a circula pe drumurile publice. Scuterul are specificatiile din foto,are si pedale ca o bicicleta care pot fi folosite pentru a circula.
 6. Nu are nimeni? Cineva care opoate repara pe a mea? Defect-NU porneste,nici macar stby!
 7. La multi ani si Craciun fericit tuturor! Am desfacut benzile de la Tcon de pe fiecare jumatate in parte.Indiferent care din cele doua benzi e cuplata ,procesorul Tcon se incinde. Daca le scot pe ambele,tcon-ul ramane rece. Nu am avut la indemana ceva cu Scart sau HDMI sa verific daca are sunet . Vorbim in privat,desi e cam departe si nu stiu cum as putea sa il trimit. In Insignia mea,trebuie sa rabatez scaunele ca sa il pot transporta si In curierat nu am incredere.
 8. Multumesc de sfaturi. Aveti cumva schema/caiet service pentru acest panel? As vrea ca odata desfacut,sa nu il tin pe masa mult timp desfacut.
 9. Salutare ! Am trimis din UK in Romania un LED smart 4k Techwood 65AO8UHD. La plecare era perfect functional,....la sosire are probleme la pannel/display.Nu e spart dar nu afiseaza nimic .Se aprinde albastru inchis-negru . Am schimbat Tcon (pe care-l banuiam deoarece se incinde-frige cip-ul principal.) si main-boardul si am acelasi defect. Suspectez pannel-ul de vreun scurt. Vreo sugestie?Vreo schema a pannelului VES650QNTS-2D-U11? E cineva care se baga la o reparatie?
 10. As dori sa cumpar o placa functionala 1-894-595-12 pentru un Sony KD49x8005. Este identica cu cea din foto!
 11. Faci cum am zis!! https://media.giphy.com/media/SJAt3WDv9t5yE/giphy.gif
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.