Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

gigione01

Membru activ
 • Content Count

  702
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

27 Se poate si mai bine

About gigione01

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/18/1973

Profile Information

 • Locatie
  Wisbech UK

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Ori e prost ori se preface!! https://www.facebook.com/diplytech/videos/244134749864597/?t=152
 2. Nu cred ca este edge! Are 6 baghete dispuse de sus in jos. Am gasit un led intrerupt/ars pe una din baghete.Nu functionau 3 baghete din aceasta cauza.Am schimbat ledul si totul e OK. Multumesc!
 3. Am gasit schema dar la alt model de incarcator DCB 105.Difera. Am un integrat cu capsula sarita /spart si nu stiu ce tip e. Am gasit o poza pe net cu placa si am marit-o.Am aflat tipul integratului,l-am si gasit/comandat pe ebay Multumesc pentru sfaturi.
 4. Multumesc pentru ajutor,nu am programator aici in UK! O sa incerc cu un stick mai mic.
 5. Am folosit aceasta metoda si aceleasi simptome-nu regleaza luminozitate si contrast si jumatate din ecran este putin mai intunecata!
 6. Am incercat cu un stik de 16gb. Display-ul este VES315WNDL-2D-N02
 7. Acest model de televizor nu are led stb,am incercat de 3 ori.Am tinut apasat pe ok 3 nivele de timp(3s,9s si 15 secunde).Nu s-a intamplat nimic,de fiecare data a pornit si a afisat no signal pe intrarea HDMI(cablul hdmi e testat). il desfac si va postez tipul ecranului! multumesc!
 8. Nu stiu cum se lucreaza cu acel soft! Multumesc pentru raspuns!
 9. Care este procedura pentru reparare soft cu acel fisier?
 10. M-am uitat,am microscop usb,am curatat cu alcool.Nu se vede nimic in neregula in zona-nimic ars--vizibil.Problema este aceeasi cu ambele mufe HDMI! Ma puteti ajuta cu un soft pentru modelul acesta pentru update prin USB? Va multumesc!
 11. Mufele HDMI sunt activate,le gasesc in meniu dar nu iau semnal !
 12. Multumesc pentru sugestie! Am efectuat o resetare din service meniu si nu s-a intamplat nimic. Aveti idee unde as putea gasi un soft pentru instalare de pe usb? Si ca o curiozitate,am probat sursa(identica ca si reper dar tv de 32 inch)de la un alt tv cu probleme la mufa HDMI si nu aprinde lumina sau backlightul cu aceasta!!
×
×
 • Create New...