Jump to content

hene

Membru activ
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About hene

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Sex
  Habar n-am
 • Locatie
  Baia Mare
 1. Era "programat" sa moara in urma cu muuuult timp, asa i-au zis doctorii. De-am apuca cu totii varsta lui... si mai ales de-am realiza ce a realizat el... ar fi o lume mai buna. "Un geniu s-a stins, ca o scanteie in fumul necunoasterii"
 2. Unele sunt cu Zirconiu. Am facut o farsa super cu un bec din asta: l-am dat unui prieten care habar n-avea ce este si era curios cat de frumos se va aprinde filamentul becului "decorativ"... Am avut cateva si aveau o protectie din plastic rosu pe ele (probabil sa compenseze lumina prea rece ?) si sa retina cioburile.
 3. Probleme gravator laser k40

  99% ai trafo de inalta (flyback) strapuns. Dupa ce comanzi sursa schimba si puntea redresoare.
 4. Multumesc ! Deja am o pista. Am mai aflat ca anumite routere Cisco ar avea o sursa care ar acoperi la fix nevoile, si sursa arata ca un incarcator de laptop.
 5. Nu ma aranjeaza deloc surse separate Desi o sursa de -12v la curent mic este usor de facut si se pot pune intr-o cutie.
 6. Am nevoie de o sursa compacta care sa furnizeze: 12V, 0.5A -12V, 0.1A 5V, 3A Stiu ca o sursa de PC furnizeaza tensiunile astea la curenti mult mai mari chiar dar eu caut ceva compact, in genul chinezariilor SMPS. Stie cineva unde pot gasi o asemenea sursa?
 7. Zac prin sertare, prafuite... si le cumpar.
 8. Nimeni nu are reviste vechi de IT? Caut hobBIT.
 9. Caut in continuare...
 10. Cumpar/schimb reviste vechi IT (Game Over, Hobbit). Caut almanahul Hobbit 1991 si numerele 1/1991, 1,2,5/1992 Caut revista Game Over. Contact mp.
 11. Amiga 1200 cu Blizzard 1230 + 32Mb, CF card 8Gb si OS4 instalat + WHD (tot). Astept PM.
 12. Cumpar mufa tata DIN 13

  Salutare, are careva printre vechituri o asemenea mufa? http://herculesworkshop.com/images/d/4717/CONN_CIRCULAR_DIN_13POS_MALE__13-PIN_DIN_PLUG_.jpg
 13. Cumpar calculatoare - computere foarte vechi

  Amstrad Schneider CPC 128, cu floppy de 3.5 si diskete cu demo-uri/jocuri prezinta interes ?
 14. cumpar calculatoare & sisteme Pc vechi

  Salut, am un Amstrad Schneider 128 cu floppy de 3.5 montat intern si o gramada de diskete cu jocuri / demouri.
×