Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

hene

Membru activ
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About hene

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Baia Mare

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hene

  vanzari diverse, fac curat in garaj

  Lada nr. 6: 4. diverse obiecte la 10 lei bucata - vreau cititorul de carduri 6. ciocan de lipit mic 15 lei, functioneaza 9. 2 statii radio Stabo,functionale, 35 lei amandoua
 2. Era "programat" sa moara in urma cu muuuult timp, asa i-au zis doctorii. De-am apuca cu totii varsta lui... si mai ales de-am realiza ce a realizat el... ar fi o lume mai buna. "Un geniu s-a stins, ca o scanteie in fumul necunoasterii"
 3. Unele sunt cu Zirconiu. Am facut o farsa super cu un bec din asta: l-am dat unui prieten care habar n-avea ce este si era curios cat de frumos se va aprinde filamentul becului "decorativ"... Am avut cateva si aveau o protectie din plastic rosu pe ele (probabil sa compenseze lumina prea rece ?) si sa retina cioburile.
 4. hene

  Probleme gravator laser k40

  99% ai trafo de inalta (flyback) strapuns. Dupa ce comanzi sursa schimba si puntea redresoare.
 5. Multumesc ! Deja am o pista. Am mai aflat ca anumite routere Cisco ar avea o sursa care ar acoperi la fix nevoile, si sursa arata ca un incarcator de laptop.
 6. Nu ma aranjeaza deloc surse separate Desi o sursa de -12v la curent mic este usor de facut si se pot pune intr-o cutie.
 7. Am nevoie de o sursa compacta care sa furnizeze: 12V, 0.5A -12V, 0.1A 5V, 3A Stiu ca o sursa de PC furnizeaza tensiunile astea la curenti mult mai mari chiar dar eu caut ceva compact, in genul chinezariilor SMPS. Stie cineva unde pot gasi o asemenea sursa?
 8. Zac prin sertare, prafuite... si le cumpar.
 9. Nimeni nu are reviste vechi de IT? Caut hobBIT.
 10. Caut in continuare...
 11. Cumpar/schimb reviste vechi IT (Game Over, Hobbit). Caut almanahul Hobbit 1991 si numerele 1/1991, 1,2,5/1992 Caut revista Game Over. Contact mp.
×