Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Jhn

Membru activ
 • Content count

  224
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Se poate si mai bine

About Jhn

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/16/1972

Profile Information

 • Locatie
  Calarasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cumpar urgent doua bucati diode ultrafast DSEI 120-06 !
 2. Jhn

  Rehm Booster 170

  Stie cineva, cum pot verifica traful de iesire ?, in primar am 0,2 Ohmi si 0,48 mH masurat cu un multitester cumparat de pe forum, iar in secundar scurt in toata regula pe ambele ramuri.
 3. Jhn

  Rehm Booster 170

  Azi mi-a sosit din nou invertorul din topic, acum sunt decis sa dau altul la schimb, si sa-l pastrez pentru mine. Aceiasi problema descrisa m-ai sus, rog putin ajutor daca se poate !
 4. Jhn

  Mastroweld MMA 250 PI Evolution

  Semnal G-E fara igbt-uri montate, sus pozitiv/jos negativ: Rog cine are de vanzare igbt-uri originale, s-au echivalente pentru tipul asta, sa ia legatura cu mine prin MP.
 5. Jhn

  Cumparati de pe aliexpress ?

  Corect !
 6. Jhn

  Mastroweld MMA 250 PI Evolution

  Asa arata igbt-urile la interior:
 7. Jhn

  Cumparati de pe aliexpress ?

  Ca sa cumpar 8 bucati de igbt-uri bune, sa mai pun manopera, si garantie....nici nu stiu daca merita sa ma leg la cap Asa arata igbt-urile Toshiba 50JR22 din invertorul Proweld mma250 pi :
 8. Jhn

  Mastroweld MMA 250 PI Evolution

  M-am "pricopsit" si eu zilele astea cu un Proweld MMA250 PI, propietarul invertorului este un sef de-al fratelui meu, care doreste mortis sa-l repare. Din cele 8 igbt-uri Toshiba 50JR22, care sunt facaturi (cred), au scapat 3 bucati. Rog pe cineva sa-mi spuna ce igbt-uri a pus la petarda asta, si a functionat. Voi revenii cu alte detalii....
 9. Jhn

  Cumparati de pe aliexpress ?

  Multumesc @mac01 !, cautam ceva ieftin pentru o chinezarie de Proweld MMA 250 PI, "pocnitoarea" are 8 bucati igbt-uri. @RST, poate ai si tu dreptate, nu stiu ce sa zic...m-ai astept si alte pareri.
 10. Jhn

  Cumparati de pe aliexpress ?

  Salut, doresc sa cumpar niste igbt-uri pentru invertoare de sudura gen: HGTG30N60A4D,FGH40N60SFD,G30N60...etc, ati cumparat asa ceva, functioneaza, sau au pocnit la prima incercare ?
 11. Jhn

  esab...made in china

  Facaturi sunt aproape toate : Esab, Telwin, Stern, Straus, Cevik, Einhell, Gysmi, Awelco, etc.... Cine cunoaste stie, aveti grija ce cumparati !!!
 12. Jhn

  esab...made in china

  Schema identica nu gasesti....
 13. Jhn

  esab...made in china

  Ai masurat semnalul G-E de dupa driver, si igbt-urile ? Aceiasi "orezarie" am si eu pe masa de lucru: Stern WM 185 INVA, problema a fost igbt-urile pocnite si un condensator devalorizat de pe placuta driver.
 14. Jhn

  Invertor sudura Brico Line BR172

  Salut !, Ce igbt-uri ai folosit la invertor, functioneza ? Se potriveste si IRGP4068D
 15. Jhn

  Invertor sudura Brico Line BR172

  Functioneaza, altminteri ma sunau clienti !. Am pus tipul asta de tranzistori si anul acesta si anul trecut in August la acelasi tip de invertor BR172, stiam ca are capacitatea mare, dar nu am avut altceva. Tot aceiasi tranzistori am pus la un Deca MOS 150 (in loc de G30N60A4D), si la un Rockworth ARIV180 (in loc de GW45HF60WD), pun mai jos un semnal G-E cu igbt-urile montate de la Ariv 180 :
×