Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Jhn

Membru activ
 • Content Count

  245
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

19 Se poate si mai bine

About Jhn

 • Rank
  Membru
 • Birthday 04/16/1972

Profile Information

 • Locatie
  Calarasi

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jhn

  Schema invertor Fimer 180

  Asa cred si eu ca nu e ok, voi masura si in secundarul trafo-driver sa vad acolo semnalul, si poate chiar il voi inlocuii.
 2. Jhn

  Schema invertor Fimer 180

  Dupa o lunga perioada de "vacanta" revin cu invertorul acesta. Am schimbat toate componentele defecte, am montat pentru teste doua igbt-uri originale scapate tefere de la dezastru, invertorul scoate tensiune pe iesire, si chiar aprinde o lampa halogen de 300 W, in schimb nu sunt multumit cu semnalul din grila igbt-urilor mai precis acele "varfuri". Pun mai jos semnalul din primarul trafo-driver, si semnalul G-E al igbt-urilor care este identic pe ambele ramuri: Astept parerile voastre, multumesc !.
 3. Jhn

  Telwin Tecnica 114 defect

  Daca doresti, i-ti pot trimite gratis vre-o 10-15 bucati A3120 recuperati de prin convertizoare cu pinii scurti, eu unde am avut nevoie lipesc pini, si rezolv problema. Multumiri pentru schema driver-ului, semnalul dupa cum pare pe osciloscop, este destul de ok.
 4. Jhn

  Donez kit amplificator AP200

  Salut, Radiatoarele au 258x128x32 "aripioarele", iar gosimea materialului este de 9 mm.
 5. Jhn

  Donez kit amplificator AP200

  Care din ele ? Nici gratis nu mai doreste lumea ? !
 6. Jhn

  Donez kit amplificator AP200

  Am inteles !, pot trimite modulele si separat (super idee), insa poate gasim pe cineva sa puna macar unul in functie. Aveti deja prioritate ! Vineri trimit coletul (coletele ).
 7. Punctul 6 mutat aici :
 8. Jhn

  Donez kit amplificator AP200

  Cum spune si anuntul donez acest kit de amplificator, se trimite cum este in poze, cumparat de mine pentru un proiect mai vechi...nu mi-am batut capul cu el. Daca e nevoie platesc eu si taxele postale, insa voi pune cateva conditii ! 1. Cine primeste acest kit, are "obligatia" de al face functional, si sa deschida un topic nou prezentand toti pasii, cu teste si alte chestii.... 2. I-mi rezerv dreptul de a alege colegul de forum, adica nu trimit useri-lor cu cateva postari, si ma voi "uita" in istoricul lui ! 3. Doresc sa scrie aici cum a decurs donatia. P.S. Coletul este gata facut, si ambalat corespunzator, doar trebuie sa schimb destinatarul, era pentru un coleg de forum, care dorea kitul cu taxe postale platite de mine, si dupa ce intra in posesia lui punea in cont "enorma" suma de 70 lei, si pe cuvantul lui ca vorbea serios asa ca voi trimite coletul: MOCA !
 9. Jhn

  Vand invertoare de sudura

  Se poate inchide. Multumesc !
 10. Jhn

  Telwin Tecnica 114 defect

  Pune te rog daca doresti, schema driver-ului folosit si modificarile facute, poate ajuta si pe altii ce ai facut tu, eventual si niste oscilograme ar fi "pomana ". Spor la mesterit !
 11. Jhn

  Vand invertoare de sudura

  Ultimele preturi, valabile si in weekend, dupa care se poate inchide anuntul: Multumesc ! 1=1800 lei 2=700 lei 4=500 lei
 12. Se poate inchide. Multumesc !
×