Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

ciobanmi

Membri
 • Content Count

  9
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About ciobanmi

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. salutare tuturor un continut nand+spi(spi postat mai sus de Adi l-am descarcat)pentru acest model din topic(46pfl8007k/12) va rog..vreau sa imi incerc sansele cu rescrierea lor
 2. Nu e defect de backlight pentru ca nu raspunde la comanda de pornire telc din stanby.nici din butoane de altfel.nu are semnal de power on. Am rescris memoriile spi si 24c32 mai putin flashul de gen tc58...pentru care nu am gasit bin pentru el.degeaba... Astept un raspuns pentru o placa in cursul zilei de maine,iar daca nu recomand altul nou asta-i viata ... Multumesc pentru indrumari.
 3. Comfirm sasiu TF. Executat cele de mai sus.Apare imaginea cu bara de upgrade aproape o secunda si cade din nou in stanby etern,fara sa mai raspunda din nou la nici o comanda. De scris flashul nu prea ma bag deoarece nu am gasit varianta de flash TC58NVG0S3ETA00B3Q ,doar cea cu K9f1g08... Chiar daca aveam varianta corecta flashul se afla sub suportul de card lateral ci+ si mai intai trebuie scos acest soclu de card, Ceva idei?
 4. Salutam.rugaminte un firmware pentru stick usb grundig 40vle6142 ecran LTA400 HM placa VPZ190r-6 V-0 nand TC58NVG0S3ETA00B3Q ?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines