Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

helyon

Membru activ
 • Content Count

  47
 • Joined

 • Last visited

About helyon

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Nu avem dreptul să vedem și noi niște poze?!
 2. Si eu am primit coletul, e totul conform descrierii si poze. Multumesc, si vă rog dacă puteti ajuta cu întrebarea: unde găsesc, compatibil cu acest letcon vârfuri „pană“, cu astea conice nu prea-mi place să lucrez...v-aș fi recunoscător!
 3. În acest caz, sunt hotărât să îl cumpăr. Și-a oferit ajutorul și colegul Neagu Raul, pentru care am tot respectul, a făcut din două unul bun.... Nu stiu cum vă dau adresa de expeditie, aici? că mp nu puteți primi, așa mă anunță sistemul..
 4. Vă multumesc, anticipat. Defect mai am unul pe care, cu tot sprijinul forumiștilor (carora le multumesc pentru efort) nu am reușit să-l aduc pe „linia de plutire“.... așa că poate mă înțelegeți... dacă este cineva care le cunoaște mai bine metehnele, aș dori să cumosc acea persoană, nu ca să o îmbolnăvesc cu telefoanele... ci să o mai întreb, din când în când câte ceva .... bine, voi publica această dorință pe forum, la momentul oportun... Toate cele bune!
 5. Va salut! As fi interesat de versatester, daca mai este disponibil și dacă este functional (ca mai pârâie, că mai cârâie vreun buton sau potențiometru nu e chiar o problemă...)
 6. Salut! Mai e interesat colegul de transfprmatoare?
 7. Salut! As fi interesat de aceasta aplicatie, moară+presă, dar din anuntul dumneavoastra nu reiese nimic privitor la pret, caracteristici, detalii privitoare la tensiuni si puteri de alimentare, etc., etc.! Mai practic ar fi sa discutam putin problema.. e ok?
 8. Salut! Doresc sa cumpar poz. 24, statie de lipit digitala, am trimis mp.
 9. Salut! Multumiri, @BRANCA și @Elforum, ma rezolvă flomar60. Tocmai eram în discutii cu dumnealui pentru niste piese, a picat la țanc!Se poate închide!
 10. Salutare tuturor! Am cumpărat și eu cate ceva de la colegul djlove, totul a decurs impecabil, nici cea mai mica abatere de la ce am vazut in poze si ce am stabilit anterior tranzactiei, seriozitate maximă! Recomand fara nici o reținere. Daca lumea ar fi asa... viața ar fi mai frumoasa!
 11. .....e mai bine așa, vă doresc sănătate și spor la meșterit, dumneavoastră și celor care fac posibilă existența acestor proiecte.
 12. ..cu factură, de la firmă mare din Cluj.... asa ca.... astea cu factura si firmă....
 13. @sk24bpo:Stimate domn, iesim prea mult “in decor“ si nu e bine... Va contrazic, am cumparat de trei ori un „jungle“ pentru un tv Panasonic (cu multi ani in urma) si pana la urma tv-ul a functionat cu unul luat dintr-un „donator de organe“, despre ce vorbim?! si era identic ca marcaj, pana la un loc, doar textura marcajului diferea puțin.... dar interiorul era o varză totală...ăla nu e un fals?!?
 14. Stima! Cum?!? falsificarea banilor se numeste "crima organizata" sau "delict federal", dupa caz... dar falsificarea componentelor electronice s-ar parea ca nu deranjeaza pe nimeni....cand un jegos iti fura chiar si 20-30 de euro pe mai putin de 1 gram de tehnologie falsificata ... asta asa, off-topic.....
 15. Multumesc pentru lamuriri, azi am facut mai multe masuratori si dupa ce am facut ceva calcule l-am lasat sa stea alimentat vreo 2 ore, asta dupa ce s-a stabilizat curentul de mers in gol (bias-ul)... A fost totul ok, acum urmeaza sa atasez la bancul de probe un modul DC-protect si sa dau ceva mai tare in el, tranzistorii 5401/5551 par a fi Fairchild dupa sigla, cred ca sunt ok.. Apropos, dumneavoastra ce numiti "tranzistoare originale", sau mai exact care credeti ca sunt sursele mai ... sigure de aprovizionare, ca idee? Eu am cumparat de la TME, si par a fi ok...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines