Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

mila

Membru activ
 • Content Count

  1,784
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

109 Excellent

About mila

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 11/05/1958

Profile Information

 • Locatie
  Sibiu

Contact Methods

Recent Profile Visitors

1,113 profile views
 1. Prima data te mint parintii---cu bune intentii desigur. Apoi: Invatatorii si profesorii---cu bune intentii desigur. Doctorii/asistentele---cu bune intentii desigur. Angajatorii---cu bune intentii desigur. Politicienii, autoritatile in general---cu bune intentii desigur. Nevasta---cu bune intentii desigur. samd ---cu bune intentii desigur.
 2. Circa de un an nu se poate accesa Cred că avem interdicție.
 3. Inginer TCM, profesez de 37ani Diploma electrician și sudor. Electronist amator la nivel mic de când mă știu.
 4. mila

  OLD stuff...

  Tot ce pot sa spun e ca nu mi-am permis sa cumpar o Glorie sau un Bucur in vremea de atunci . Cand am avut venitul necesar am fost dezamagit si de Glorie si de Bucur(schemele erau identice 99% si executia execrabila) A fost o perioada identica cu cea de acum! Grija statului si a nomenclaturii pentru oameni, pentru cetateni e la fel de 00 . Vorba optimistului... ba da!
 5. 6/10 = 0,6mm am vazut ca si astazi inginerii francezi mai foloseac astfel de notatii.Restul indicatilor (in afara de "nevernisate") sunt dupa mine destul de clare.
 6. Caramelele au aprox 100 ani!?Dovada si diferenta de capacitate relativ mare fata de nominal.Ar trebui testat un condensator cu mica mai recent Pentru comparatie ar trebui testat un chinezism ceramic cu capacitatea identica. Trebuie testata neaparat si deriva termica.
 7. Sarbatori fericite, linistite si sanatate
 8. poate/sigur e vorba de 2N2655
 9. Merge si vrajitoarea
 10. mila

  OLD stuff...

  Am langa casa 100mp de gradina din care fac bulion pentru tot anul(+consumul pe vara) ceva morcovi, patrunjel si telina pentru uzul curent si pe vreo 3 luni de iarna, fasole pe par care pusa la congelator ajunge pana la sf lui mai, praz ...... si vita de vie de jur imprejur pentru circa 300 litri vin. Si cel mai important e destinderea.
 11. Pe langa cei 2 condensatori sigur s-a umblat la bobinele din blocul uus si la trimerii de pe cv. Se pot inlocui si cu bf255 si bf254 sau bf215 si bf214 dar nu cred in aparatul ala de masura. sanyo_m2402-2f.pdf
 12. deci mai putin de 50% poti avea incredere in stat
 13. Daca tot stai in casă decât să te lamentezi mai bine lipește și experimentează montajele pe care din lipsa de chef(timp) nu le-ai terminat anul trecut
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.