Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

mila

Membru activ
 • Content Count

  1,869
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

95 Se poate si mai bine

About mila

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 11/05/1958

Profile Information

 • Locatie
  Sibiu

Contact Methods

Recent Profile Visitors

911 profile views
 1. Banuim ca e "pe" tranzistori. Cumpara casti bune pe 32 Ohm si pune castile in paralel (rezulta 16 Ohm) pe iesire si nu vor fi probleme.Bineinteles e necesar in comutator difuzor/casti dar e ceva simplu. Si ai liniste in casa.
 2. chiar vreau sa incerc antena loop din motive de spatiu dar sa folosesc in loc de 2N3866 tranzistoare BFW16 din care am mai multe bucati...multumesc pentru link.
 3. arata mai bine in realitate
 4. Inca mai am cutia cu aparatul la mine. Ce nu a mers atunci?
 5. Depinde zice evreul...daca dam sau daca luam!
 6. Pune copilul sa curete baia si platestel cu 10 lei brut. Apoi ia-i 5 lei taxe si inpozite si nu va deveni democrat/capitalist in veci!
 7. Multumesc, e ok rezolutia. Am crezut ca e pe verticala.
 8. Si o poza te rog cat se poate de mare ca rezolutie.
 9. Aproape toate se termina cu un B in coada...de ex 6j1b care e un 6j1p in format miniatura. https://www.google.com/search?client=firefox-b-d&q=6j1b
 10. Multumesc, mult de citit si studiat. Cred ca aici gasesc o parte din raspunsurile necesare la o parte din problemele pe care trebue sa le rezolv. Si nu e usor!
 11. Multumesc, M-am lamurit...spor la lipit.
 12. Pana la urma configuratia este usor inferioara din punct de vedere al stabilitatii dar prin stabilizarea tensiunilor anodice, grile, filament si separat alimentarea OL se pot obtine rezultate bune. Din lipsa de interes declar inchis subiectul.
 13. vreau sa stiu ce schema ai facut cu tda2822m , la ce tensiune ai alimentat si pe ce sarcina?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.