Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

blue36

Membru activ
 • Content Count

  452
 • Joined

 • Last visited

About blue36

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Legaturile pentru lampa de semnalizare sunt langa legaturile motorului 1, in stanga. Acolo aveti alimentare doar pe timpul functionarii motoarelor. Cred ca ati alimentat gresit lampa si are alimentare continua. La mine functioneaza perfect kit-ul.
 2. Posibil alimentarea encoderului motorului 2 sa fie alimentata gresit, desi, cred ca pana acum ati rezolvat!
 3. Am rezolvat, in final. Chiar daca am schimbat alimentarea motoarelor in centrala, motorul 1 pornea primul. Toate legaturile au fost facute corect, am ajuns la concluzia ca encoderul motorului are identitate, altfel nu-mi explic de ce alimentand motorul 1 pe legaturile pe motorului 2, pornea tot primul. Nereusind sa gasesc in meniul centralei inversarea motorului 1 cu 2, am schimbat fizic motoarele pe porti. Acum totul functioneaza perfect! Multumesc tuturor pentru ajutor! O seara buna in continuare!
 4. Nu reusesc sub nicio forma sa gasesc in meniu unde sa schimb motorul 1 cu 2. Am inversat firele de comanda si semnalul encoder in unitatea centrala, porneste acelasi motor. Ajutati-ma, va rog, cei care ati lucrat cu asa ceva!
 5. Am incercat pe la setari dar se inoptase, ma apuc acum din nou. Eu vreau sa nu se inchida singure portile, doar la comanda! Mai caut!
 6. Am pus-o in functiune dar am o problema. Dupa ce se inchid portile, la aproximativ 10 secunde se deschid singure. A trebuit sa o scot de sub tensiune in noaptea asta. Un sfat, va rog! EDIT: am pus-o in functiune fara fotocelule si fara sa fac nicio modificare in regleta pentru acestea.
 7. Mulțumesc mult! Am inteles perfect! O zi plăcută va doresc!
 8. In foto 1 sunt regletele de la fotocelule, transmitator si receptor, in foto 2 este centrala. La celule am NO si NC, la unitate centrala am Start si Ped. Asta nu stiu cum sa le leg.
 9. OK! Sa inteleg ca trebuie sa inchid contactele "Start" si "Ped" pentru a functiona fara fotocelule? OK! Dar daca as vrea totusi sa le motez, cum le leg la unitatea centrala?
 10. Multumesc pentru raspuns! Am si setul de fotocelule dar nu stiu cum sa le leg pe placa. Stiu ca vin in regleta din stanga dar cele doua fire unde vin puse? Comunul se leaga la comun, alimentarea cu 24 de volti este ok, si mai are in set un numar de 4 strapuri care nu au fost montate deloc. Poate ma lamureste cineva. Celulele sunt AFAP20 si unitatea centrala Stagnoli a24. Va multumesc anticipat!
 11. Va salut! Am luat de la Dedeman acest kit, am doua intrebari: 1. poate functiona daca nu montez deloc fotocelulele? 2. a venit doar cu o telecomanda, pot programa o alta telecomanda sau trebuie neaparat acelasi model? Unitate centrala este A24! Multumesc anticipat!
 12. Va multumesc! Sa traiti 1000 de ani! Fara reparatii!
 13. La o autofiletanta, am circuitul de incarcare din acumulator prajit! Am facut comanda pe ebay dar nu am idee cum sa-l leg, cel original nu era inscriptionat. Un ajutor, va rog, cu o schita de legaturi! Multumesc!
 14. Din pacate, nu am gasit un incarcator original. Trebuie sa ma multumesc cu ce am. Din cauza asta am intrebat, poate sunt colegi ce au autofiletante la 10.8V si imi pot spune caracteristicile incarcatorului lor!
 15. Stimati colegi, am o autofiletanta CMI cu acumulator de 10.8V 1500mA. Partea proasta este ca nu am incarcatorul. In acumulator are mufa pentru incarcare, am incarcat-o cu unul de 12V dar as dori sa stiu care este tensiunea corecta debitata de incarcator pentru a fi in parametrii optimi! Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines