Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

blue36

Membru activ
 • Content Count

  441
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About blue36

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Dr. Tr. Severin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Va multumesc! Sa traiti 1000 de ani! Fara reparatii!
 2. La o autofiletanta, am circuitul de incarcare din acumulator prajit! Am facut comanda pe ebay dar nu am idee cum sa-l leg, cel original nu era inscriptionat. Un ajutor, va rog, cu o schita de legaturi! Multumesc!
 3. Din pacate, nu am gasit un incarcator original. Trebuie sa ma multumesc cu ce am. Din cauza asta am intrebat, poate sunt colegi ce au autofiletante la 10.8V si imi pot spune caracteristicile incarcatorului lor!
 4. Stimati colegi, am o autofiletanta CMI cu acumulator de 10.8V 1500mA. Partea proasta este ca nu am incarcatorul. In acumulator are mufa pentru incarcare, am incarcat-o cu unul de 12V dar as dori sa stiu care este tensiunea corecta debitata de incarcator pentru a fi in parametrii optimi! Multumesc!
 5. Cred ca initiatorul se refera la cablul ABS, care este o alta mancare de peste!
 6. blue36

  km Logan

  Va salut, colegii! Programul de editare pentru Logan, mi-l poate da si mie cineva? Multumesc anticipat!
 7. Nu risti nimic. Oricum, computer de bord nu vei citi cu ea. Calculatorul motor sa mearga, atat!
 8. Zilele astea este sarbatoare permanenta pana luni! Va comunic modelul t-con-ului! Multumesc!
 9. Reinviem acest topic cu o rugaminte! Am acest model iar imaginea are culorile cu probleme, in sensul ca apar culori albastre pe fata actorilor, meniul nu se poate vede deoarece are un rosu foart persistent si trebuie sa comut pe n submeniu pentru a vede ce scrie. Probleme la display sau t-con? Multumesc!
 10. Va salut! La un Logan 2015, cd-player cu mp3 si bluetooth original, cand se incalzeste in masina, incepe sa dispara informatia de pe display pana la disparitia totatala! Deasemeni, nu merge microfonul pentru convorbirile prin bluetooth ! Aveti ceva sfaturi legate de aceste probleme?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines