Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

liviu_mad

Membru activ
  • Content Count

    597
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About liviu_mad

  • Rank
    Livache
  • Birthday 05/09/1974

Profile Information

  • Locatie
    Urziceni

Recent Profile Visitors

470 profile views
  1. cam asa imaginea este in jos mult si face si acele dungi verticale care se misca in functie de imagine
  2. este lcd , poza este aceiasi cu a mea dar du incapea sa o postez e prea mare . este acelasi tip de televizor si acelasi defect. placa este 17mb18-2 am inteles ca sar putea anula niste trasee pe la t-con si credeti-ma am pierdut ieri toata ziua cu el si nu-mi arde de glume
  3. am intrat in service si nu se modifica nimic
  4. am pus memorie goala si nu porneste cum se intra in meniul de service
  5. acest tv are imaginea deplasata si apar si niste dungi pe imagine. merge resetat din meniul de service sau cu un dump ceva? am pus si o poza 9f8d65656a3e083c527b6415240c1226-5147161-1000_1000_11.webp
  6. da a mers . Multumesc Florinel daca nu erai tu renuntam ca este ditamai magaoaia , asa ca miam mai facut de lucru pe pandemia asta. nu prea mai am rabdare. multumesc si lui luca dorin ca mai este pe orum , se pare ca am ramas fff putini , pacat! era dan cod . florin iordache etc... ce se intampla??? eu m-am invatat cu asta si aici postez prima data
  7. gasit la un prieten unul recuperat si vad ca merge dar mai trebuie reglat din service. cum se intra in meiul de service
  8. am izolat pin 8 si da intern in scurt il las intrerupt?
  9. Am rezolvat cu sursa C807 1uf mai avea decat 400pF. Acum am dat de alta problema corectia E-W distrusa , pinul 8 la tda8358 da la masa scurt si am dimensiunile mari pe orizontala si efect de perna. se poate improviza ceva macar sa mai ingustez un pic dimensiunile chiar daca este stramb
  10. fluctueaza intre 11 si15v si r805 fix 100k
  11. sunt bune , leam decuplat si am pus un bec care tot nu se aprinde
  12. Salutare ! Ieri s-a luat curentul si cand a revenit nu a mai pornit Tv. Cand il bag in priza sursa piuie ca porneste , apar tensiuni pentru scurt timp dar incep sa scada pana la 0 iesirea de 14v are decat 7v dar si asta scade la 4v dupa un timp ledul nu se mai aprinde sasiul este CP521F ce ar putea sa fie defect Multumesc! sursa este cu STRW6754
  13. am rfacut tot si degeaba insa inainte de refacut lipiturile am probato si iar functiona corect am schimbat si c-urile mari
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines