Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Maricel

Membru Activ
 • Posts

  446
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Maricel's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Dedicated
 • Reacting Well
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

 1. Va salut! Am primit coletul, totul este ok! Va multumesc!
 2. Am primit coletul, totul este ok! Va multumesc!
 3. Am ridicat coletul , totul e OK. Va multumesc!
 4. Multumesc Iuliantv. Din pacate nu am programator pentru eMMC. Daca puteti sa ma ajutati trimiteti mi pe mp cum sa iau legatura cu dumneavostra sa vorbim. Va multumesc!
 5. Va salut! Am acest lcd schneider model led32-sc450k TFT219413, main CV358H-T42, ecran VVH32L147G22LTY cu defectiunea ,,ramane pe logo". Am facut update cu un soft de la un prieten, a inceput update si pe 70 la suta mi a dat soft error si tv-ul sa oprit. Acum nu mai vrea sa buteze deloc, am incercat si cu alt soft, nici telecomanda nu o sezizeaza. Va rog sa ma ajute cineva cu softurile spi flash poate se mai poate face ceva, s au ceva sfaturi sunt bine venite. Va multumesc!
 6. Ati avut dreptate memoria spi facatura bine ca nu am luat multe. Multumesc Florinel Tv!
 7. Va salut! Doresc 20buc. potentiometru 10k.
 8. Multumesc Florinel Tv! O sa incerc luni si revin cu rezultate.
 9. Revin din nou. Am incarcat softul intr o memorie noua, am pornit tv-ul era in rusa, am schimbat in engleza ca romana nu are am dat cautare, selectand atv-dtv a receptionat numai pe atv, zic ok. Am oprit din telecomanda si cand l am pornit nu a ramas memorat nimic, imi arata ce era in rusa ca la inceput. Va rog o parere sa mi dati, tensiunea de 3,3v pe memorie este ok. Va multumes!
 10. Multumesc mult Florinel Tv! Softul este ok. O seara placuta sa aveti!
 11. Multumesc Florinel Tv! Dar din pacate nu am puncte sa descarc. Daca are cineva puncte, il rog sa ma ajute. Multumesc anticipat!
 12. Va salut! Va rog sa ma ajutati cu un soft pentru acest lcd blaupunkt model 32/122I-5B-HBKU-DE cu defect led standby aprins dar nu porneste. Lcd este echipat cu main. TP.MSD309.BP75, memorie 25q32, ecran LTA320AP33 facut de samsung. Am gasit ceva soft dar nu era pentru acest ecran. Lcd porneste dar am imaginea inversata si solarizata. Va multumesc!
 13. Multumesc mult Florinel TV! O seara placuta va doresc!
 14. Poate sa-mi descarce si mie cineva dumpul de aici: https://remont-aud.net/dump/lcd_pdp_tv/po_shassi/strong_srt32hx1001_shassi_main_board_tp_s506pb801/335-1-0-82547, eu nu mai am puncte si nici nu pot urca la ei fisiere pentru a obtine puncte. Va multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines