Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

niculita59

Membru activ
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About niculita59

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Sarmas, Harghita

Contact Methods

 • Yahoo
  niculita59

Recent Profile Visitors

294 profile views
 1. Bine. Lasa o adresa. Eu trimit cu Fan curier.
 2. Da este valabil. Scuze pentru intarziere dar mai si lucrez si nu am timp prea mult pentru internet:) Avand invedere varsta sigur mai are interventii, dar eu am masurat tensiunile de alimentare pe modulele la care am avut acces si sant in regula .Are ceva rezistente lipite pe spatele unor module da nu este nimic lipsa. Posibil ceva tranzistori dusi sau conzi uscati.... Pentru cineva care are rabdare . Avand invedere varsta sigur mai are interventii, dar eu am masurat tensiunile de alimentare pe modulele la care am avut acces si sant in regula .Are ceva rezistente lipite pe spatele unor module da nu este nimic lipsa. Posibil ceva tranzistori dusi sau conzi uscati.... Pentru cineva care are rabdare .
 3. V-am raspuns . Da este valabil. Da este valabil. Scuze pentru intarziere dar mai si lucrez si nu am timp prea mult pentru internet:)
 4. Are iesirea de 10MHz pe panoul din spate dar nu scoate nimic. NIci la test nu reactioneaza.
 5. Se mai adauga: FRECVENTMETRU IEMI 0204 Pret:150RON Aparatul se vinde ca defect Este complet se initiaza afisajul dar nu masoara. Pentru nostalgici.
 6. Se mai adauga. Multitester. Pret: 150RON Domeniu de masurare: Rezistor: 0,5Ω ~ 50MΩ Condensator: 20pF ~ 100mF Inductanță: 0,01 MH ~ 10 H Tensiune de lucru: poate utiliza bateria 6FF22 9V sau DC 5,5V ~ 12V prin priza DC Controler: ATmega328 Curent de standby: 0,02uA Curent de operare: 13mA Oprire alimentare la 20 secunde, suport pentru funcționarea bateriei. Detectarea automată a tranzistorului bipolar PNP și NPN, canalului N, P MOSFET, se referă la tranzistorul cu efect de câmp, diodă, diodă dublă, tiristor, rezistență, capacitate și inductanță. Detectează automat configuratia pinilor. Măsoară coeficientul de amplificare a curentului bipolar al transistorului, (B) și emisia tensiunii de conducere (Uf). Tranzistoarele Darlington pot fi de înaltă tensiune de prag și de recunoaștere a factorului de amplificare de curent ridicat. poate detecta tranzistorul bipolar și interiorul diodei de protecție MOSFET și afișarea pe ecran. măsurați tensiunea pragului MOSFET și valoarea capacității portii. suportă două măsurători de rezistență, poate fi măsurat și potențiometrul. Dacă un capăt al potențiometrului se ajustează la acesta, testerul nu este în măsură să distingă între mijloc și capetele terminalului. Rezoluția măsurării rezistenței este de 0,1 ohmi, cea mai mare valoare măsurată până la 50 m ohm. pf capacitatea de măsurare este cuprinsă între 25 și 100 mf (UF) 100000. Rezoluția poate ajunge la 1 pF. poate detecta mai mult de 2 uf rezistență în serie echivalentă a condensatorului (ESR), o rezoluție de 0,01 ohmi. două diode pot fi afișate în semnele de direcție bună, a arătat, de asemenea, o cădere de tensiune pozitivă. Detecție diodă LED , cădere de tensiune pozitivă. Detectarea diodei cu emisie de lumină dublă. Fiecare timp de testare este de aproximativ două secunde, doar măsurarea capacitatii mari și inductanța va avea nevoie de mai mult timp.
 7. Buna ziua Da mai este valabil. Cu stima.
 8. Multumesc frumos pentru apreciere. Le-am avut achizitionate de mai mult timp si am zis sa le folosesc.
 9. Am revenit cu imaginile corectate. Am omis sa pun pretul: 80RON
 10. Da, scuze. O sa revin cu corectiile de rigoare.
 11. CALIBRAREA APARATULUI Pentru masurarea condensatorilor se procedeaza in felul urmator: Se comuta intrerupatorul de pe panoul frontal pe pozitia C(condensatori) si se apasa butonul de calibrare, dupa care de cupleaza condensatorul supus masurarii. Pentru masurarea inductantelor se procedeaza in felul urmator: Se comutra intrerupatorul pe pozitia L(inductante) Se pun bornele de masurare in scurt dupa care se apasa butonul de calibrare Se elibereaza bornele dupa care se cupleaza bobina supusa masurarii. Tensiune alimentare: 6 - 16V Accuracy: 1% Calibrare automata Rezolutie inductante: 1uH Rezolutie capacitate: 0.1pF Plaja de masurare Inductanta 1uH - 1nH 1nH - 10mH 1mH - 100mH Plaja de masurare capacitati - 0.1pF - 1000pF - 1nF - 900nF
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.