Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

niculita59

Membru activ
 • Content Count

  72
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 core_reputation_level_3

About niculita59

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Sarmas, Harghita

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_8
  niculita59

Recent Profile Visitors

246 profile views
 1. Multumesc frumos pentru apreciere. Le-am avut achizitionate de mai mult timp si am zis sa le folosesc.
 2. Am revenit cu imaginile corectate. Am omis sa pun pretul: 80RON
 3. Da, scuze. O sa revin cu corectiile de rigoare.
 4. CALIBRAREA APARATULUI Pentru masurarea condensatorilor se procedeaza in felul urmator: Se comuta intrerupatorul de pe panoul frontal pe pozitia C(condensatori) si se apasa butonul de calibrare, dupa care de cupleaza condensatorul supus masurarii. Pentru masurarea inductantelor se procedeaza in felul urmator: Se comutra intrerupatorul pe pozitia L(inductante) Se pun bornele de masurare in scurt dupa care se apasa butonul de calibrare Se elibereaza bornele dupa care se cupleaza bobina supusa masurarii. Tensiune alimentare: 6 - 16V Accuracy: 1% Calibrare automata Rezolutie inductante: 1uH Rezolutie capacitate: 0.1pF Plaja de masurare Inductanta 1uH - 1nH 1nH - 10mH 1mH - 100mH Plaja de masurare capacitati - 0.1pF - 1000pF - 1nF - 900nF
 5. Produsul este o statie de lipit termostatata realizat cu microcontrolerul ATMEGA8. Are trei temperaturi presetate selectabile din cele 3 butoane de pe panoul frontal ( randul de sus), iar cu cele doua butoane de jos se poate seta orice temperatura dorita in pasi de 1 grad. Dispun de doua modele: Una este realizata cu transformator clasic de 24V/4A, iar cealalta este realizata cu o sursa in comutatie de 24V 3A. Ambele modele functioneaza perfect. Alimentarea partii electronice se face din sursa separata asigurata de un minitransformator ,pentru a nu apare interferente cu sursa principala care incalzeste letconul. Letconul este Solomon cu sonda tip K. In kit intra statia, letconul si suportul pentru letcon. Consumul pe rezistenta este un jur de 2A iar partea electronica are un consum redus de aproximativ 25-30mA.
 6. PRET: 200RON Produsul este o statie de lipit termostatata realizat cu microcontrolerul ATMEGA8. Are trei temperaturi presetate selectabile din cele 3 butoane de pe panoul frontal ( randul de sus), iar cu cele doua butoane de jos se poate seta orice temperatura dorita in pasi de 1 grad. Dispun de doua modele: Una este realizata cu transformator clasic de 24V/4A, iar cealalta este realizata cu o sursa in comutatie de 24V 3A. Ambele modele functioneaza perfect. Alimentarea partii electronice se face din sursa separata asigurata de un minitransformator ,pentru a nu apare interferente cu sursa principala care incalzeste letconul. Letconul este Solomon cu sonda tip K. In kit intra statia, letconul si suportul pentru letcon. Consumul pe rezistenta este un jur de 2A iar partea electronica are un consum redus de aproximativ 25-30mA.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.