Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

Darden

Membru Activ
 • Posts

  874
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Darden's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Multumesc…e putin complicat, ca nu stau zilnic acolo….nu stiu cu ce as putea reda, astfel incat sa se reia ciclul automat, la ivirea zorilor, in cazul in care as pune un senzor de lumina! Altfel, ar presupune sa pun la treaba un player care sa functioneze non-stop! Multumesc!
 2. Va salut, cu respect! Se poate reposta schema de mai sus? Sau dispuneti de ceva scheme? Am utilizat, cu un oarecare succes, acele benzi, folii reflectorizante, dar as vrea sa completez si cu audio! Multumesc!
 3. Astazi am insistat pe acest tv.....toate tensiunile sunt bune, t-con de tip V400HJ6-PE1, am curatat toti conectorii, ca tv-ul a functionat intr-o incapere incalzita cu soba pe lemne, e plin de negreala.....tv-ul functioneaza perfect, daca slabesc clipsul conectorului dintre placa de baza si panel, misc putin si inchid clipsul(nu sunt contacte imperfecte)! Tv-ul functioneaza perfect, dar, dupa repornire, trebuie sa reiau operatiunea....tare dubios!!!!
 4. Multumesc frumos...revin cu feedback, o zi frumoasa!
 5. Va salut, cu respect! Un tv similar, simptome putin diferite...imaginea dispare, se ,,stinge'' incet....backlight existent, cateodata dubleaza imaginea! Tensiunile par ok, am verificat in mare! Am cautat info despre acest tip de panel, cy-jj040bgnv2h, nu pare sa fie unul problematic, cu toate ca simptomele sunt de panel defect! Multumesc!
 6. Le-am formatat default! Softul are 490M! Am mai trecut printr-o experienta similara cu un sony…in fine, bine ca a luat-o! Multumesc pentru ajutor, sa aveti spor!
 7. Am uitat sa specific, am downloadat fisierul pe doua statii de lucru diferite, am repetat procesul de resoftare de aproximativ 5 ori, cu formatare default(fat), stick de 2G! Procesul de resoftare decurgea normal, fara nicio eroare! Ieri am zis sa mai incerc o data, de data aceasta am folosit stick de 4G, formatare default(ntfs), a luat-o din prima, fara nicio problema! Dupa incercarile esuate, tv-ul se comporta identic, nu aveam acces la meniu sau alte functii, doar volum sus jos si mute-ul erau functionale! Multumesc!
 8. Va salut, cu respect! Azi am hotarat sa schimb stick-ul de pe care incarcam softul, am folosit unul de 4G, formatat ntfs, tv-ul functioneaza normal! Absolut dubios....cu celalalt de 2G, formatat fat, incarca soft normal, dar nu aveam acces la meniu sau alte cele, doar volum si mute! Va multumesc!
 9. Am descarcat ce am gasit, dar sunt pt. tv-uri uzuale....daca le aveti, va rog sa le postati! Telecomenzile sunt programabile, pot introduce coduri, au si functia de cautare.... Multumesc frumos!
 10. Am cautat cu 2 telecomenzi universale....niciun rezultat! De pe tastatura tv-ului se deschide un mini meniu, de unde se poate accesa doar volumul si on/off, nu intra in meniu, nu intra in source, prog plus sau minus, nimic.....! Tare dubios, nu stiu ce sa-i mai fac! Multumesc!
 11. Va salut, cu respect! Am incarcat si eu acest soft intr-un tv similar, acum porneste, dar cam atat, m-am conectat, in sectiunea de start, la reteaua wireless, dar nu pot accesa nimic, nu intra in meniu, nu schimba programe, nimic....doar volum plus minus si mute-ul pare sa functioneze....foarte dubios! Alta varianta banuiesc ca e rescriere emmc...:(... Va multumesc!
 12. Asta e…mi-a scapat! Multumesc frumos! O seara frumoasa!
 13. Va salut, cu respect! Am niste placi cu probleme pe partea de alimentare! Se pare ca driverele mosfetilor(de tip 093N04LS) ar fi problema! Dar nu gasesc nicio informatie despre ele, acestea sunt notate 125-LCXN-N840, ca in poza atasata! Daca dau semnal in poarta mos, placa se alimenteaza corect! Nu stiu unde sa mai caut info despre acest ic…in cel mai rau caz, o recomandare de driver uzual, sa inlocuiesc toata partea de comanda! Va multumesc!
 14. Va salut! Vechi subiectul…dar, ma intrebam daca legam in paralel 2 varistori, vom obtine injumatatirea tensiunii de lucru? Am nevoie de un varistor la 130 VAC, dar nu am asa ceva, in schimb, am varistori utilizati la reteaua noastra, de 275! Eficienta va fi aceeasi? Va multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines