Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

doru77

Membru activ
 • Content Count

  360
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 core_reputation_level_3

About doru77

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Pitesti

Recent Profile Visitors

266 profile views
 1. Ajutarea va fi numai daca este absolut necesar, de aceea am zis ca se accepta si un diametru mai mare. Ideal nu. In acest caz, separarea va fi activa. Amplificatoarele fiind tranzistorizate si suficient de puternice, iar auditia facandu-se la nivel mic, SPL nu cred ca este o problema. Si in cazul cand ar fi ajutate, imi doresc ca interventia difuzorului de joase sa fie la o frecventa cat mai jos posibil.
 2. Viitoarele incinte, sunt destinate sa cante intr-o camera de bloc de 16m2, la volum mic, preponderent blues, jazz, simfonica si uneori rock. Ce difuzoare de banda larga, pretabile in incinta inchisa, ar putea fi o alternativa la B200? Pot fi mai mari (in diametru) dar nu mai scumpe ca acesta. Eventual vor fi ajutate la capetele benzii de difuzoare de joase si inalte.
 3. Va salut! Si eu sunt interesat de difuzorul acesta. Imi place sunetul difuzoarelor de banda larga si urmaresc constructia unor incinte inchise cu astfel de traductoare. Initial ma orientasem spre Visaton BG20, dar iau in calcul si B200. Citind pe net, nu am ajuns la o concluzie clara. De aceea ii rog pe cei care au avut ocazia sa lucreze sau sa asculte ambele difuzoare sa fa cunoscuta experienta dumnealor. Diferenta de pret de aproape sase ori, se regaseste si intr-o diferenta de calitate? Care sunt asemanarile si care diferentele? Multumesc anticipat celor care vor avea bunavointa sa raspunda!
 4. Multumesc pentru informatii si la mai multe realizari in activitatea audio!
 5. Deci capatul tevii din fata este obturat?
 6. Cum se stabilesc dimensiunile pentru astfel de incinte? Exista formule de calcul, sau prin experimente?
 7. doru77

  Vand diverse audio

  Buna ziua! Ma intereseaza crossover-ul. Mai este disponibil?
 8. Despre ce difuzoare este vorba?
 9. Iar ca sunet? Preponderent ascult jazz si simfonica.
 10. Fidelitate vreau sa obtin. Va fi folosit pentru auditii intr-o camera de 12 m2, deci puterea nu este o problema. Despre Alesis am citit comentarii favorabile pe net, dar totodata unii posesori afirmau ca nu ar fi fiabil.
 11. Va salut! Ce parere aveti despre aceste amplificatoare, Alesis RA 150 si Telefunken RM 300? Se merita vreunul cumparat la mana a doua?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.