Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

doru77

Membru activ
 • Posts

  365
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

491 profile views

doru77's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Dedicated Rare

Recent Badges

 1. Am experimentat cu un traductor piezoceramic si a dat rezultate. Multumesc tuturora pentru interesul acordat si pentru sfaturi!
 2. Cu o pedala cu contact simplu am incercat. Nu functioneaza pe toba, doar pe fuzz.
 3. Trebuie sa mentionez ca este vorba de o baterie de tobe portabile Yamaha DD65 cumparate la mana a doua.. Din imaginile de pe net, foloseste doua pedale micute, o carcasa suport care are un buton mai mare care se apasa cu piciorul. Una are butonul negru, una gri. Am primit o singura pedala, care nu seamana cu cele din imagini si care contine un contact. Aceasta functioneaza pe intrarea pentru fuzz. Pe intrarea pentru toba mare nu are nici un efect. Problema e ca nu se gasesc la vanzare. Doar modele pentru tobe serioase si care costa mai mult decat am dat eu pe setul asta de tobe. Pe un site strain, am gasit la vanzare ceva asemanator ca aspect, pentru un model mai vechi de tobe, despre care se preciza ca este piezo. Intrebarea mea este cum as putea improviza ceva ca sa verific daca unitatea respectiva functioneaza. Traductorul piezo este conectat direct la jack sau mai are nevoie si de ceva electronica? Ce tip de pedala ar putea fi compatibila ?
 4. Va salut! Imi poate spune cineva care este peincipiul de functionare al unei pedale pentru toba mare (bas), aferenta unui set de tobe electronice portabile? Multumesc anticipat!
 5. Da, despre acest amplificator este vorba, dar imi trebuie manualul de service, care cuprinde schema. Multumesc oricum.
 6. Se pare ca nu are nimeni schema acestui aparat. Dar imi puteti preciza alt amplificator care are o schema asemanatoare?
 7. Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu manualul de service sau schema amplificatorului din titlu. Multumesc anticipat.
 8. Buna ziua! Sunteti din Pitesti? Ma intereseaza Amplitunerul JVC R-X110L.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines