Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

doru77

Membru activ
 • Content Count

  351
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About doru77

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Pitesti

Recent Profile Visitors

184 profile views
 1. Prin sunet bun inteleg un sunet reprodus fidel.
 2. Iar ca sunet? Preponderent ascult jazz si simfonica.
 3. Fidelitate vreau sa obtin. Va fi folosit pentru auditii intr-o camera de 12 m2, deci puterea nu este o problema. Despre Alesis am citit comentarii favorabile pe net, dar totodata unii posesori afirmau ca nu ar fi fiabil.
 4. Va salut! Ce parere aveti despre aceste amplificatoare, Alesis RA 150 si Telefunken RM 300? Se merita vreunul cumparat la mana a doua?
 5. doru77

  Conectare net

  Multumesc pentru raspunsuri. Am incercat si din consola, am reinstalat si pachetele pppoeconf, nici un rezultat. Pe un forum se afirma ca este un bug mostenit de la Ubuntu. In fine, mai studiez. Acum, imi apare la conexiunea prin cablu ca e nemanageriata. Ce inseamna asta?
 6. Sau orice detaliu tehnic. Macar stie cineva ce putere are pe canal?
 7. Va salut! Stie cineva ce CI AAF foloseste? Si o schema ar fi buna daca o are cineva.
 8. doru77

  Conectare net

  Salut! Am creeat o conexiune noua cu ajutorul managerului. Intre timp, am sters-o, am creat-o din nou si pentru scurt timp a functionat, dar cu deconectari dese. Este pentru prima oara cand folosesc Linux, deci este foarte probabil sa omit ceva sau sa fac ceva gresit. Cum accesez log-ul?
 9. doru77

  Conectare net

  Este singurul calculator pe care il folosesc. Direct cablu LAN. Userul si parola le introduc in Linux. Pare ca se conecteaza, vede si modemul usb, apare in lista cu conectari, insa browserul nu lucreaza.
 10. doru77

  Conectare net

  Nu folosesc un router. Stickul, prin led-ul verde care se aprinde, pare ca functioneaza in modul live. Programelul care se afla pe stick pare ca nu functioneaza in linux.
 11. Cristos a inviat! Am instalat Linux Mint Cinnamon. Nu reusesc sa ma conectez la net (RDS) nici prin cablu, nici cu un stick usb de internet mobil. Cat am folosit linuxul respectiv live, de pe dvd, m-am putut conecta de pe stick. Va rog sa ma ajutati! Multumesc anticipat!
 12. Buna ziua! Ati realizat proiectul?
×
×
 • Create New...