Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

mannx

Membru activ
 • Content Count

  23
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About mannx

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/31/1969

Profile Information

 • Locatie
  București

Recent Profile Visitors

169 profile views
 1. Amplificatorul Technics su v5 a ajuns la mine in condiții f. bune. Multumesc mult și vânzări bune !!
 2. Un model 5020 am și eu ...debaraua cu și poate minunății. Foarte bine lucreaza limiterul pe semnalul de inregistrat. Vu.meter mari, identice cu cele de mai sus. N.am poze.
 3. O să pun cât de repede poze cu N7150. Îl doare tamburul dreapta dar e in stare bună.
 4. Webasto e una din firmele care produce asemenea dispozitive. Cu combustie sau electrice. Și cel postat la începutul topicului e webasto și e electric. Când funcționează motorul creste turatia cu cca 200 rpm pentru a suplini sarcina. Alternatorul e generos cca 150A, mai mare ca de obicei. Modelele mai vechi cu combustie diesel sunt si alea consumatoare de putere electrică având o bujie incandescentă care aprinde amestecul, cele mai noi au injector care pulverizează carburantul acesta fiind aprins cu arc electric de inalta tensiune. Toate consumă multa energie. In acest fel, cel mai bun randament il oferă panourile radiante cu micropelicula conducătoare.
 5. Dacă nu folosești funcția de reducere a zgomotului, îmi aduc aminte din anii '90 că am rezolvat in Csm 01 situatia cu un amplificator cu bf245. Nu mai tin minte Uin si Uout dar poti măsura pe canalul bun. Si se semnalul de play și de de rec trece prin NE545. Dar mai incearca sa găsești ceva sh e destul de utilizat integratul și acel Csm02 chiar merita salvat. Erau foarte robuste și stabile la vremea lor. Succes.
×
×
 • Create New...