Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

mihai1953

Membru activ
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

About mihai1953

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am luat azi coletul, impachetat beton. Totul corespunde , aparatul functional, in foarte buna stare. Recomand! Multumesc din nou!
 2. Nimic mai normal , ca in societatea noastra. Si aici este proiectia starii in care se afla relatiile sociale intre romani : intoleranta, lipsa de unitate, orgoliu nemasurat, practic , ce s-a semanat se culege. Problema e alta. Aici, asta e sigur, sunt oameni instruiti, au un grad inalt de pregatire in cea mai mare parte, domeniu de discutie o impune si totusi nu ne putem infrana accentele agresive. Imi pare rau sa o spun, acum este o stare care nu era in 2009 . Acum , toti care se exprima aici stiu TOT , se accepta greu un alt punct de vedere, de aici dispute , jigniri si apoi tot ce decurge.
 3. Mai este valabil vreun barometru si care ? Multumesc!
 4. Domnilor, in Campina sunt oarecum privilegiat, am semnal in toate gamele. Ideea este ca nu am prins nimic pe scala in UM, doar seara, in capatul superior apar inghesuita niste posturi neinteligibile. Daca totul este ok in US cred ca oscilatorul nu este afectat, atunci unde sa fie problema , mai ales ca bobina pe ferita este continua si lipiturile pe placa ok. Pare ca lucreaza in gama , se simte ca CV face niste acorduri dar, per total aparatul nu prinde concret niciun post.
 5. Va salut domnilor! Am o bijuterie de aparat SONY ICR 4800 cu UM si US. Problema cu care ma confrunt si recunosc , ma pricep mai putin, este ca nu receptioneaza posturile locale in UM , desi lucreaza perfect in US. Nu-mi dau seama unde si-a bagat cineva surubelnita si l-a tras din gama. Aparatul reactioneaza la miscarea cv dar nu prinde nimic. Seara la capatul superior al scalei se aud ceva posturi inghesuite. Nu am decat un aparat de masura. Daca ma poate " lumina " cineva , multumesc de pe acum. Cred ca am reusit sa incarc schema. Cu stima, sony_icr4800.pdf
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines