Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

player4

Membru activ
 • Content Count

  656
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

13 core_reputation_level_4

About player4

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Suceava

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_8
  player4soul

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. In speranta ca ascultatorii de cabluri vor avea un stres in plus. motiv de nesomn la noapte, ar trebui sa nu uitam inca un aspect important .. Ai o sursa de semnal care are in interior vreo 30cm de cablu de 2lei (subtire, neecranat, etc ) de la cablaj pana la conectorul de iesire, dupa care vii cu 50cm de interconect audiofil mirosind a ulei de sarpe, dupa care in amplificarea finala, de la conector pana la cablaj mai ai vreo 40cm de cablu de 2lei. Avand in vedere ca toate cele 3 cabluri cel mai sigur diferite sunt puse in serie si avand in vederea lungimea si caracteristicile fiecaruia, care dintre cabluri il "asculti" in realitate?
 2. Pai de ce nu ai spus asa, cu subiect si predicat , ca tu vrei sa fii evaluatorul? Nu mai rapsunde te rog la ce scriu eu! E bine ce faci tu..., cel mai bine!
 3. OK. Tu pe sistemul tau la care asculti muzica zi de zi (daca se intampla asta desigur) , ai facut comparatia asta (exact cu cablurile mentionate de tine ) si poti emite o parere concreta si corecta (obiectiva..)? Si daca le-ai ascultat, pe ce sursa/amplificare/boxe/cabluri/ etc. ?? Multumim anticipat!
 4. Colegu.. esti un "consumator", si nimic altceva! Cum sa aleg eu un evaluator, fara sa stiu ce anume apreciaza el si ce nu agreaza el ! ")) Cand ne raportam la vizual, unul dintre cele mai obiective simturi, e musai sa stam in fata unui tablou (Tonita de ex.) si sa vedem la ce anume ne raportam, cand ne spunem parerile. Cand vb. de audio este evident ca trebuie sa avem in fata acelasi sistem, cu tot ce tine de el, ca sa putem emite cateva pareri.
 5. CIne sunt acesti " pasionati de audio " in care ar trebui sa am increderere oarba?? Multi dintre voi uitati ca auzul, mirosul si gustul sunt destul de relative...adica destul de subiective..
 6. Cateva precizari, asa , de principiu: - daca cineva binevoieste sa-ti raspunda la postarea ta @ancient , cu atat mai mult intr-o zi libera, in care poate face orice altceva, e o optiune personala , lucru pentru care ar trebui sa le multumesti! - "mai ales in cadrul unei asemenea comunitati selecte" nu isi are locul pe acest forum. Aici sunt de la ingineri cu realizari/merite e reale ancorate in practica/realizari, pana la etuziasti care inca itreaba care e "+" si care e "-" la priza din casa... - pe Bogdan, aka " Shambala" poti sa-l banuiesti de ce vrei tu, dar de rea credinta nu cred! Daca ti-a spus ceva in sensul de idee sau sfat, ti-a spus-o strict pe baza experientelor si convingerilor proprii! Sfatul si parerea mea (ca sa fiu on topic) este urmatorul: Cumpara tu toate cele 3 calbluri mentionate in topicul initial si fa un review.. PS: As avea o curiozitate... Poti defini termenul "Audiofil", asa, cu formularea ta, nu cu fraze preluate de pe internet?
 7. Cateva precizari, asa , de principiu: - daca cineva binevoieste sa-ti raspunda la postarea ta @ancient , cu atat mai mult intr-o zi libera, in care poate face orice altceva, e o optiune personala , lucru pentru care ar trebui sa le multumesti! - "mai ales in cadrul unei asemenea comunitati selecte" nu isi are locul pe acest forum. Aici sunt de la ingineri cu realizari/merite e reale ancorate in practica/realizari, pana la etuziasti care inca intreaba care e "+" si care e "-" la priza din casa... - pe Bogdan, aka " Shambala" poti sa-l banuiesti de ce vrei tu, dar de rea credinta nu cred! Daca ti-a spus ceva in sensul de idee sau sfat, ti-a spus-o strict pe baza experientelor si convingerilor proprii! Sfatul si parerea mea (ca sa fiu on topic) este urmatorul: Cumpara tu toate cele 3 calbluri mentionate in topicul initial si fa un review.. PS: As avea o curiozitate... Poti defini termenul "Audiofil", asa, cu formularea ta, nu cu fraze preluate de pe internet?
 8. 1. O pereche (2buc) condensatori Elna (For Audio) 18.000uF la 71v, dimensiuni 40x50mm, masurati cu esr-capacimetrul la 16.700uF, pret 50 lei perechea 2. O pereche (2buc) condensatori Nippon Chemicon 15.000uF la 71v, dimensiuni 35x70mm, masurati cu esr-capacimetrul la 14.000uF, pret 40 lei perechea 3. O pereche (2buc) condensatori Nippon Chemicon 18.000uF la 71v, dimensiuni 40x65mm, masurati cu esr-capacimetrul la 17.000uF, pret 50 lei perechea 4. Doua perechi (4 buc) condensatori Nichicon 15.000uF la 71v, dimensiuni 40x60mm, masurati cu esr-capacimetrul la 13.800uF, pret 90 lei toti patru https://ibb.co/jTZ7N0r 5. Partea de amplificare finala a unui receiver hi-end 7.1 Marantz SR8002, fixat pe un radiator generos, de 400x150x45mm. Receiverul a avut defecte pe partea digitala, insa partea de amplificare finala este intacta. Pret 250 lei (modulul final cu tot cu ce se vede in poza, inclusiv radiator) https://ibb.co/wJWHqVc Preturile susmentionate sunt fixe si nu includ costurile transportului. Pentru mai multe repere, sunt dispus sa negociez, in limite rezonabile.
 9. Valabile: 1. Difuzor Subwoofer 4 Ohmi, 25 cm, provine dintr-un subwoofer Teufel Concept E Magnum Power Edition, 130 lei 2. Coolere si ventilatoare (majoritatea folosite f putin), doua cu baza solida de cupru, se dau numai la pachet, pret fix pt. tot ce este in poze 50 lei 5. Set de 15 relee, proven din dezmembrari (amplifuri Yamaha si Pioneer), toate perfect functionale, se dau doar impreuna 50 lei 6. Set bunoate din recuperari. Randul de sus sunt integral din aluminiu sau au carcasa din aluminiu, iar cele din randul de jos sunt de plastic, dimensiunile sunt in a 2a poza. Se dau numai impreuna 50 lei 12. 4 condensatori identici cu suporturi de fixare pe carcasa, Nichicon KS (M) Hi-Sound 15000/71v, originali din receivere Onkyo, 40x60mm, pret toti 4 ( fara suporturile din poza) 100 lei 15. o perecehe (2 buc. ) difuzoare bass 8 inch Hivi M8n, noi nefolosite, provenienta SUA 400 lei 16. Doua radiatoare identice destinate pt in special racire activa, 255x85x60mm 150 lei ambele 17. Receiver Yamaha DSP Z9, 9 canale, culoare titan, 7x170W+ 2x50W reali. 31kg de electronica de top, made in Japan, stare perfecta de functionare, cu manual, telecomanda mare (cu tastatura iluminata), precum si cea mica (la aceasta lipsete capacelul de la baterii) - pret 3500 lei 18. Placa sunet externa DAC Asus Essence ONE MK II, luata de noua, folosita foarte putin, la cutie, pachet complet, impecabila. pret 1550 lei
 10. Valabile: 1. Difuzor Subwoofer 4 Ohmi, 25 cm, provine dintr-un subwoofer Teufel Concept E Magnum Power Edition, 130 lei 2. Coolere si ventilatoare (majoritatea folosite f putin), doua cu baza solida de cupru, se dau numai la pachet, pret fix pt. tot ce este in poze 50 lei 5. Set de 15 relee, proven din dezmembrari (amplifuri Yamaha si Pioneer), toate perfect functionale, se dau doar impreuna 50 lei 6. Set bunoate din recuperari. Randul de sus sunt integral din aluminiu sau au carcasa din aluminiu, iar cele din randul de jos sunt de plastic, dimensiunile sunt in a 2a poza. Se dau numai impreuna 50 lei 12. 4 condensatori identici cu suporturi de fixare pe carcasa, Nichicon KS (M) Hi-Sound 15000/71v, originali din receivere Onkyo, 40x60mm, pret toti 4 ( fara suporturile din poza) 100 lei 15. o perecehe (2 buc. ) difuzoare bass 8 inch Hivi M8n, noi nefolosite, provenienta SUA 400 lei 16. Doua radiatoare identice destinate pt in special racire activa, 255x85x60mm 150 lei ambele 17. Receiver Yamaha DSP Z9, 9 canale, culoare titan, 7x170W+ 2x50W reali. 31kg de electronica de top, made in Japan, stare perfecta de functionare, cu manual, telecomanda mare (cu tastatura iluminata), precum si cea mica (la aceasta lipsete capacelul de la baterii) - pret 3600 lei 18. Placa sunet externa DAC Asus Essence ONE MK II, luata de noua, folosita foarte putin, la cutie, pachet complet, impecabila. pret 1700 lei
 11. Valabile: 1. Difuzor Subwoofer 4 Ohmi, 25 cm, provine dintr-un subwoofer Teufel Concept E Magnum Power Edition, 130 lei 2. Coolere si ventilatoare (majoritatea folosite f putin), doua cu baza solida de cupru, se dau numai la pachet, pret fix pt. tot ce este in poze 50 lei 5. Set de 15 relee, proven din dezmembrari (amplifuri Yamaha si Pioneer), toate perfect functionale, se dau doar impreuna 50 lei 6. Set bunoate din recuperari. Randul de sus sunt integral din aluminiu sau au carcasa din aluminiu, iar cele din randul de jos sunt de plastic, dimensiunile sunt in a 2a poza. Se dau numai impreuna 50 lei 12. 4 condensatori identici cu suporturi de fixare pe carcasa, Nichicon KS (M) Hi-Sound 15000/71v, originali din receivere Onkyo, 40x60mm, pret toti 4 ( fara suporturile din poza) 100 lei 15. o perecehe (2 buc. ) difuzoare bass 8 inch Hivi M8n, noi nefolosite, provenienta SUA 400 lei 16. Doua radiatoare identice destinate pt in special racire activa, 255x85x60mm 150 lei ambele Se adauga: --- Receiver Yamaha DSP Z9, 9 canale, culoare titan, 7x170W+ 2x50W reali. 31kg de electronica de top, made in Japan, stare perfecta de functionare, cu manual, telecomanda mare (cu tastatura iluminata), precum si cea mica (la aceasta lipsete capacelul de la baterii) - pret 3600 lei --- Placa sunet externa DAC Asus Essence ONE MK II, luata de noua, folosita foarte putin, la cutie, pachet complet, impecabila. pret 1700 lei
 12. Valabile: 1. Difuzor Subwoofer 4 Ohmi, 25 cm, provine dintr-un subwoofer Teufel Concept E Magnum Power Edition, 140 lei 2. Coolere si ventilatoare (majoritatea folosite f putin), doua cu baza solida de cupru, se dau numai la pachet, pret fix pt. tot ce este in poze 70 lei 3. Module de control motorizat al volumului/loudness etc., provin din amplificatoare/receiver Yamaha. Perfect functionale, se dau doar impreuna 70 lei 5. Set de 15 relee, proven din dezmembrari (amplifuri Yamaha si Pioneer), toate perfect functionale, se dau doar impreuna 60 lei 6. Set bunoate din recuperari. Randul de sus sunt integral din aluminiu sau au carcasa din aluminiu, iar cele din randul de jos sunt de plastic, dimensiunile sunt in a 2a poza. Se dau numai impreuna 50 lei 7. Radiatoraluminiu, 250x140x3mm, pret 60 lei 12. 4 condensatori identici cu suporturi de fixare pe carcasa, Nichicon KS (M) Hi-Sound 15000/71v, originali din receivere Onkyo, 40x60mm, pret toti 4 ( fara suporturile din poza) 100 lei 15. o perecehe (2 buc. ) difuzoare bass 8 inch Hivi M8n, noi nefolosite, provenienta SUA 400 lei 16. Doua radiatoare identice destinate pt in special racire activa, 255x85x60mm 150 lei ambele OFERTA: pct 2+3+5+6+7=170 lei
 13. Valabile: 1. Difuzor Subwoofer 4 Ohmi, 25 cm, provine dintr-un subwoofer Teufel Concept E Magnum Power Edition, 140 lei 2. Coolere si ventilatoare (majoritatea folosite f putin), doua cu baza solida de cupru, se dau numai la pachet, pret fix pt. tot ce este in poze 70 lei 3. Module de control motorizat al volumului/loudness etc., provin din amplificatoare/receiver Yamaha. Perfect functionale, se dau doar impreuna 70 lei 5. Set de 15 relee, proven din dezmembrari (amplifuri Yamaha si Pioneer), toate perfect functionale, se dau doar impreuna 60 lei 6. Set bunoate din recuperari. Randul de sus sunt integral din aluminiu sau au carcasa din aluminiu, iar cele din randul de jos sunt de plastic, dimensiunile sunt in a 2a poza. Se dau numai impreuna 50 lei 7. Radiatoraluminiu, 250x140x3mm, pret 60 lei 12. 4 condensatori identici cu suporturi de fixare pe carcasa, Nichicon KS (M) Hi-Sound 15000/71v, originali din receivere Onkyo, 40x60mm, pret toti 4 ( fara suporturile din poza) 100 lei 15. o perecehe (2 buc. ) difuzoare bass 8 inch Hivi M8n, noi nefolosite, provenienta SUA 400 lei 16. Doua radiatoare identice destinate pt in special racire activa, 255x85x60mm 150 lei ambele OFERTA: pct 2+3+5+6+7=170 lei
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.