Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

player4

Membru activ
 • Content Count

  436
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

14 Se poate si mai bine

About player4

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Suceava

Contact Methods

 • Yahoo
  player4soul

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am gasit. Se poate inchide. Multumesc!
 2. Cumpar 2 bobine identice de minim 2.4mh DCR maxim 0.6 ohmi, necwsare pentru niste filtre audio. Pot fi pe aer saucu miez, insa sa respecte specificatiile de mai sus. Multumesc!
 3. Verifica functionarea ventilatorului de la racirea activa si circuitul care il declanseaza, verifica curentul de mers in gol. In spatele receiverului ai liber, sau aerul cald care iese prin decupajul din dreptul radiatorului e blocat ? PS: La cum arata rack-ul si avand in vedere ca mai are si o usa de sticla, ar fi bine sa folosesti receiverul in primul rand in afara rackului pentru un test, in aceleasi conditii de load. Pentru binele tuturor sculelor din acel rack, scapa de usa de sticla macar..
 4. In speranta ca ascultatorii de cabluri vor avea un stres in plus. motiv de nesomn la noapte, ar trebui sa nu uitam inca un aspect important .. Ai o sursa de semnal care are in interior vreo 30cm de cablu de 2lei (subtire, neecranat, etc ) de la cablaj pana la conectorul de iesire, dupa care vii cu 50cm de interconect audiofil mirosind a ulei de sarpe, dupa care in amplificarea finala, de la conector pana la cablaj mai ai vreo 40cm de cablu de 2lei. Avand in vedere ca toate cele 3 cabluri cel mai sigur diferite sunt puse in serie si avand in vederea lungimea si caracteristicile fiecaruia, care dintre cabluri il "asculti" in realitate?
 5. Pai de ce nu ai spus asa, cu subiect si predicat , ca tu vrei sa fii evaluatorul? Nu mai rapsunde te rog la ce scriu eu! E bine ce faci tu..., cel mai bine!
 6. OK. Tu pe sistemul tau la care asculti muzica zi de zi (daca se intampla asta desigur) , ai facut comparatia asta (exact cu cablurile mentionate de tine ) si poti emite o parere concreta si corecta (obiectiva..)? Si daca le-ai ascultat, pe ce sursa/amplificare/boxe/cabluri/ etc. ?? Multumim anticipat!
 7. Colegu.. esti un "consumator", si nimic altceva! Cum sa aleg eu un evaluator, fara sa stiu ce anume apreciaza el si ce nu agreaza el ! ")) Cand ne raportam la vizual, unul dintre cele mai obiective simturi, e musai sa stam in fata unui tablou (Tonita de ex.) si sa vedem la ce anume ne raportam, cand ne spunem parerile. Cand vb. de audio este evident ca trebuie sa avem in fata acelasi sistem, cu tot ce tine de el, ca sa putem emite cateva pareri.
 8. CIne sunt acesti " pasionati de audio " in care ar trebui sa am increderere oarba?? Multi dintre voi uitati ca auzul, mirosul si gustul sunt destul de relative...adica destul de subiective..
 9. Cateva precizari, asa , de principiu: - daca cineva binevoieste sa-ti raspunda la postarea ta @ancient , cu atat mai mult intr-o zi libera, in care poate face orice altceva, e o optiune personala , lucru pentru care ar trebui sa le multumesti! - "mai ales in cadrul unei asemenea comunitati selecte" nu isi are locul pe acest forum. Aici sunt de la ingineri cu realizari/merite e reale ancorate in practica/realizari, pana la etuziasti care inca itreaba care e "+" si care e "-" la priza din casa... - pe Bogdan, aka " Shambala" poti sa-l banuiesti de ce vrei tu, dar de rea credinta nu cred! Daca ti-a spus ceva in sensul de idee sau sfat, ti-a spus-o strict pe baza experientelor si convingerilor proprii! Sfatul si parerea mea (ca sa fiu on topic) este urmatorul: Cumpara tu toate cele 3 calbluri mentionate in topicul initial si fa un review.. PS: As avea o curiozitate... Poti defini termenul "Audiofil", asa, cu formularea ta, nu cu fraze preluate de pe internet?
 10. Cateva precizari, asa , de principiu: - daca cineva binevoieste sa-ti raspunda la postarea ta @ancient , cu atat mai mult intr-o zi libera, in care poate face orice altceva, e o optiune personala , lucru pentru care ar trebui sa le multumesti! - "mai ales in cadrul unei asemenea comunitati selecte" nu isi are locul pe acest forum. Aici sunt de la ingineri cu realizari/merite e reale ancorate in practica/realizari, pana la etuziasti care inca intreaba care e "+" si care e "-" la priza din casa... - pe Bogdan, aka " Shambala" poti sa-l banuiesti de ce vrei tu, dar de rea credinta nu cred! Daca ti-a spus ceva in sensul de idee sau sfat, ti-a spus-o strict pe baza experientelor si convingerilor proprii! Sfatul si parerea mea (ca sa fiu on topic) este urmatorul: Cumpara tu toate cele 3 calbluri mentionate in topicul initial si fa un review.. PS: As avea o curiozitate... Poti defini termenul "Audiofil", asa, cu formularea ta, nu cu fraze preluate de pe internet?
 11. cine ma poate ajuta cu o schema a aunui adaptor pt multimetru care masoara inductanta?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.