Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

arcgotic

Membru Activ
 • Posts

  348
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

arcgotic's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Ce ampuri clasa D am auzit, doar un Denon mai vechi a sunat bine, nu stiu modelul. Era mare si greu. In rest ce am ascultat, ampuri kit clasa D, Pro (pt discoteca gen) sau pentru chitara bass, nu suna bine, parerea mea. Nu stiu ce e, ca pe masuratori din ce vad arata ok, dar la ureche tot clasa AB sau A, tranzistori sau lampa, suna mai bine.
 2. https://www.soundimports.eu/en/visaton-tw-70.html
 3. https://en.toutlehautparleur.com/speakers/cone-speaker/speaker-lavoce-wsf061-52-16-ohm-6-5-inch.html https://en.toutlehautparleur.com/speakers/cone-speaker/speaker-b-c-speakers-6ps38-16-ohm-6-5-inch.html https://en.toutlehautparleur.com/speakers/cone-speaker/speaker-bms-6s117-16-ohm-6-inch.html si mai sunt si altele, sa caute pe site-ul de mai sus.
 4. Salutare! Pentru ca thread-ul vechi de OB e inchis, o sa pun aici ceva info cu ultimul sistem. Poate inspira/ajuta info pe cineva. M-am mutat in apartament mic asa ca sistemul pe horn a fost dezmembrat pana la alte vremuri mai prielnice. Camera actuala e cam patrata, ~16mp, bloc din anii 80. Am cautat o solutie sa nu bubuie basul pe hol, la vecini.. Am ajuns iarasi la OB. Sistemul e biamplificat, PC, placa sunet multicanal, crossover intre Elac si Open Baffle la 120Hz. Crossoverul e EqualizerApo, ceva software ce vine peste tot sunetul din PC. Cum nu am alte surse de sunet (pickup etc), pentru mine e ok asa. Boxele sunt Elac Debut 2.0 B6.2, basii sunt niste U-frame-uri cu BIANCO-15OB350. Amplificatoare Pioneer A-209R pentru Elac si A-505R pentru basi. Placa sunet ESI Gigaport. Am si 5 panouri 100/60/10 vata rockwool ce fac treaba pe medii/midbass. Overall recomand un sistem de genul pentru cine asculta din PC/se uita la filme de pe PC. E relativ ieftin dar performant visavis de costuri. Salutari din TM!
 5. Vezi oferta celor de la SB Acoustics, mi se par ok. https://www.soundimports.eu/en/brands/sb-acoustics/ De aici cumpar in mod normal, sunt seriosi https://www.toutlehautparleur.com/ nu sunt taxe vamale.
 6. Cred ca suna blana hornurile alea mari. Ceva bass horn inregistrat cu telefonul watch?v=ZUiYdgu-Cjk
 7. Ce buget pentru difuzoare ai? Limita superioara e?
 8. Si am gasit si ceva info aici, poate ajuta http://www.mh-audio.nl/Calculators/TQWT.asp
 9. Un review recent la VTP, si comparat cu alte incinte:
 10. De anomaliile astea de group delay spuneam mai devreme in thread. CIne ar vrea sa locuiasca cu asa ceva in casa? Si aici niste info de design
 11. Poate ajuta ownerul, sunt si niste simulari cu hornresp.
 12. Toate sufera, dar de ce sa nu alegem solutii mai bune? open baffle, sealed, de exemplu. https://www.linkwitzlab.com/conclusions.htm "The sound behind the driver cone should not come back out through the cone." Cine ar vrea asa ceva? Si alte dezavantaje. Rezonante, energii storuite..
 13. Pentru Costa: nu inteleg de ce ati vrea sa faceti ceva cu acest difuzor. Daca ma uit pe fisa tehnica, toate break-urile alea dupa 3khz, faptul ca mai are alte break-uri mai pe la 8-9khz, si mai sus mai nimic, .. nu inteleg de ce ati vrea sa folositi acest difuzor sincer. Daca as avea un atelier si as vrea sa ascult muzica cand lucrez peacolo, inteleg, sa il atarn pe sus intro- cutie BR. Dar atat. In casa nu ar avea ce cauta. Si nu inteleg de ce ati vrea o incinta de felul asta, cu toate problemele de fazare, delay-uri.. Poate ne dati un feedback si va convingem sa faceti altceva, bazat pe feedback.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines