Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

arcgotic

Membru activ
 • Posts

  308
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

arcgotic's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Dedicated Rare
 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Hmm, se cam recomanda o taiere la 2xFs, deci un 4k in cazul asta.. Trebuie ascultat, eventual fa rost de un crossover activ sa asculti si sa masori doar tw pe un panou, sa vezi cum suna in realitate taiat la diferite frecvente si la volumul la care ai de gand sa il folosesti.
 2. O sa il folosesti in incinta inchisa sau bass reflex?
 3. Felicitari! din review suna bine, sa le asculti cu placere!
 4. Vad ca au tweeterele schimbate, daca ma uit la poza de pe Radiomuseum.
 5. Fa o simulare cu asta, http://www.loudspeakerdatabase.com/mivoc/AWM104 E un diff ieftin si recomandat ca raport pret calitate.
 6. Mi se pare ca explica bine Shambala... acu mistourile, nah, suntem balcanici, mai un misto mai o treaba serioasa, nu e bai Mai invatam si un misto cum se face bine, nu?
 7. Am auzit acum multi multi ani modelul asta, https://www.jamo.com/products/x550 Si am ramas impresionat la acel moment.
 8. Arata super! Sa te bucuri de ele! Congrats!
 9. Meserie! Bravo! Cum suna? Cum e imaginea stereo / inteligibilitate voce cu canal central?
 10. Salutare! As vrea sa intreb la subiectul topicului ceva, nu mai deschid alt topic ma gandeam, sper ca e ok.. Am comandat PAL pentru 2 incinte de test, 102litri intern, pentru B&C 15NDL76-8. Am simulat in Hornresp tubul de bas, in functie de acordaj (37 sau mai multi herti) iese undeva la 200cm2, 20cm aprox. Intrebarea: sa pun tubul de bas reflex (sau fanta, daca fac din lemn, dreptunghiular) mai aproape de podea sau mai aproape de difuzor? Difuzorul o sa il montez cat mai sus posibil pe panoul frontal, sa am distanta mica fata de boxa ce va fi asezata pe incinta. Intentionez sa cross-ui incinta sus la 350-400hz. Merci fain!
 11. Asa zice cartea, da. Eu le tai la 1800 48db/oct si in casa cum ascult sunt super. Distorsiuni mici.
 12. Cel mai bine iesi cu un subwoofer activ gata facut de altii. https://www.thomann.de/ro/fun_generation_pl_15_sub_a.htm Am auzit modelul asta si mi se pare foarte bun la banii ceruti. https://www.thomann.de/ro/the_box_ta18.htm E mai mult poate decat bugetul tau acum, depinde si pt ce iti trebuie, dar asta mie mi-a placut cum suna.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines