Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Mishu_17

Membru activ
 • Content Count

  731
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

18 core_reputation_level_4

About Mishu_17

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Satu Mare

Recent Profile Visitors

632 profile views
 1. Ma poate ajuta cineva cu un echivalent pentru MAC97A8 ? Multumesc anticipat.
 2. Vandut. Se poate inchide. Multumesc.
 3. Anunt valabil. Pret: 800 lei, negociabil.
 4. Anunt valabil. Pret: 800 lei.
 5. Anunt valabil. Pret: 800 lei. M-am informat, si voi oferi doar garantia la TME, valabila pana la inceputul anului viitor, luna ianuarie si nu februarie.
 6. Pret nou: 800 lei.
 7. Limited Lifetime Warrranty de la GW Instek. https://www.gwinstek.com/en-global/LLW_Introduction/index Sunteti interesat sa il cumparati ?
 8. Anunt valabil. Osciloscopul are garantie pe viata la GW Instek. Pret negociabil.
 9. Osciloscop GDS 1052 U produs de GW Instek. Este in perfecta stare de functionare. Poate afisa semnale de pana la 50MHz. Se vinde cu 2 sonde x1/x10. Mai are garantie pana in luna februarie 2020, la TME. Prefer predare in Satu Mare. Pret: 1000 lei negociabil. Nu sunt interesat de schimburi. https://ibb.co/6rYPVmq https://ibb.co/MfNFztt https://ibb.co/LCJ78xh https://ibb.co/jWZjjJ1
 10. Vandut. Va rog inchideti topicul. Multumesc.
 11. UP ! Pret nou: 1000 lei.
 12. UP! Trimit si in tara. Pret usor negociabil.
 13. Huawei Mate 10 Pro (model BLA-L29, 6GB RAM si 128GB stocare, dual sim), achizitionat in luna februarie 2019, ofer factura si garantia originala (valabila 2 ani de la data achizitiei). Telefonul se afla intr-o stare foarte buna (10/10) atat functional cat si estetic, a fost tinut permanent in husa si a avut aplicata pe ecran folia originala. Exista cateva zgarieturi pe folia de pe ecran, care se pot remedia prin inlocuirea foliei. Ofer pachetul complet de accesorii: cablu de date, incarcator rapid, casti, adaptor USB type C la jack 3.5mm, cutia originala cu manualul de utilizare. Prefer predare in Satu Mare, pentru a se putea face proba. Pret: 1300 RON https://ibb.co/zFJdMCm https://ibb.co/x1fDkf8 https://ibb.co/0hMpnvh https://ibb.co/wC5XfYQ
 14. Multumesc pentru raspunsuri, @sesebe si @nico_2010 ... Daca, sa zicem ca un exemplu, am o schema de sursa, proiectata cu diodele D2 si D3, sa zicem, 1N4007, iar eu vreau sa le inlocuiesc cu diode P600K sau 6A6, atunci se poate ca din cauza ca am inlocuit diodele sa functioneze anormal sursa ? Adica sa inceapa sa oscileze, sau sa faca alte "figuri" ?
 15. Am vrut sa intreb: 1. Daca la iesirea sursei, alimentam un motor care consuma 3A, atunci cati A trebuie sa duca dioda conectata in anti paralel pe iesirea sursei pentru a proteja sursa de curentii inversi produsi de motor atunci cand se intrerupe alimentarea cu, curent a motorului ? 2. Atunci cand se alege o dioda pentru scopul prezentat mai sus, trebuie sa luam in considerare curentul mediu al diodei sau curentul de varf ? Multumesc anticipat.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.