Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

dutu590

Membru activ
 • Content Count

  69
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About dutu590

 • Rank
  Nou venit
 • Birthday 02/26/1959

Profile Information

 • Locatie
  Munteni, Bihor

Contact Methods

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. am comandat o telecomanda cu aceleasi functii, saptamana aceasta ajunge....sper sa mearga !
 2. ms, dar nu am rezolvat......nu o gaseste dupa serial-ul de pe ea ! am gasit un manual de utilizare, in care este prezentata telecomanda, fara tip, etc........doar poza.....dar nu am gasit nicaieri modelul ! http://www.usersmanualguide.com/sharp/hifi_audio/rp_sc_sm-6000h_cdh
 3. La multi ani ! va solicit ajutorul in gasirea unei telecomenzi pentru aceasta combina SHARP SC6000CDH(GY)......am cautat pe net, dar nu am gasit specificat ce tip anume de telecomanda foloseste ! service manual-ul am gasit numai cu plata !!! multumiri, un an nou mai bun !
 4. cumpar 4buc. TDA1085C
 5. va multumesc la toti, am rezolvat !
 6. ms mult.....poti trimite gata compilat, fisierul hexa, il scriu eu in PIC ! se repeta secventa de 30 minute, prima parte a temporizarii se refera strict la temporizari la alimentarea montajului ( PIC-ului ) ! nu stiu nimic programare !!!
 7. nu am eu asta....doar daca il trimiti gata programat !
 8. am nevoie, contracost, de un temporizator cu PIC 16F84, sau 12F683, care sa faca temporizarile dupa secventa anexata......doar fisierul hexa ! https://imgur.com/a/cJ4CKyH
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.