Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

kog1

Membru activ
  • Content Count

    251
  • Joined

  • Last visited

About kog1

  • Rank
    Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Buna seara ! Va rog o sugestie de depanare pentru acest defect . Nu am schema sa urmaresc semnalul de la mufa euroscart ( Neavand sincronizare nu am nici sonor) Multumesc!
  2. Mulțumesc pentru sugestiile primite! Am făcut următoarele setări .Boot mode-Legacy și Sata mode AHCI Acum intra in Windows și buteaza după alegerea făcută . Mulțumesc și o seara buna va doresc!
  3. Cu setarile din Bios pentru prioritatea la butare instalare de Windows ma descurc ,caci am facut de mai multe ori indiferent de sistemul de operarare ,dar aici este altceva leptopul ramane in pzitia din imagine indiferent de setarile din Bios .Deci nu intra in windows si nici nu pot instala alt windows ,deoarece imi spune acelasi lucru ca nu gaseste nicio unitate de butare .(Am schimbat HDD-ul ,am pus cd si stik cu windows ,dar degeaba acelasi mesaj ,mentionez ca biosul imi vede Hdd-ul,unitatea optica ,stikul ) Multumesc !
  4. Buna ziua ! Va rog sa mi dati o sugesie la acest leptop. Porneste pe display apare scris( Nu gaseste unitatea butabila .Apasati orice tasta) .Mentionez ca in bios imi vede hdd ul . Daca pun cd sau stik cu windows imi spune acelasi lucru .Acesta este mesajul de pe display la deschidere . Multumesc !
  5. Buna seara! Am un pc cu aceasta placa de baza la pornire se învârte ventilatorul procesor câteva secunde se oprește și iar pornește și așa face încontinuu fără sa dea vidio pe monitor . La scoaterea mufei atx 12v ventilatorul merge continuu dar nu da vidio Menționez ca am schimbat sursa cu una verificată . Sunt momente când merge pc dar foarte rar . Placa de baza este de un an . Mulțumesc
  6. Buna seara ! Am masurat tensiunile pe Ci IN 11 -0,8V ,PIN13- 0,9V ,INTRE CH+ si CH- am 15v ,intre CH+ si PIN 3 QD810 am 180v ,cred ca atat primeste comanda de la CI .Am iluminat ledurile cu testerul ,ledurile lumineaza destul de tare sdar nu se vede nimic pe ecran ,sar putea sa fie placa de baza sau panelul . Cum imi dau seama prin masuratori care din ele sunt de vina ? Mentionez ca sonor am. Multumesc!
  7. Buna ziua ! Am gasit o schema asemanatoare si corespunde si cu notatiile de pe placa mea . Pe CNL801 pini 1-4 am 15v ,pe condesatorul CD836 am 180v .Va rog cateva sugestii ca sa nu umblu unde nu trebuie . Ce tensiuni trebuie sa am pe pin 13 si pin 11 MAP3201 ,Multumesc si o zi buna ! Aici am schema . www.eserviceinfo.com/download_start.php?downloadurlid=72005
  8. Baretele sunt noi și verificate ,problema e de ce am numai 15 v la alimentarea ledurilor .După mine trebuie sa fie peste 200v la alimentarea a doua barete de 50 leduri legate in serie . Mentionezca nu am schema sa mi dau seama cum functioneaza inveetorul .Multumesc!
  9. Buna seara ! Va rog sa ma ajutati in problema respectiva . Tv porneste are sonor dar nu se vede pe ecran .La masuratori am gasit alimentare bareta leduri doar cu 15v (doua barete a cate 50 leduri legate in serie ) ,ledurile se aprind dar cu luminozitate mica si cred ca aceasta este cauza ca nu se vede imaginea .Va rog sa mi spuneti unde sa masor si ce trebuie inlocuit .Din pacate nu am schema invertorului pt leduri .Placa de alimentare unde este si invertorul este BN44-00349B.Va multumesc!
  10. Inca e foarte bine ca avem de cine sa întrebam și sa primim sfaturi bune și la obiect . Va mulțumesc !
  11. Rezistența măsurată in circuit avea in jur de 12k ,după scoatere am pierdut-o și nu am mai avut ce măsura ,asa ca îl las așa o sa vad ce se întâmpla . Eu va mulțumesc pentru sfaturile utile !
  12. Acum ce fac ,pun rezistența sau las așa dacă merge ? L am pornit fără rezistența de 19 k pin 16 ca așa am văzut pe forum și nu am vrut sa risc ca tensiunea sa nu fie prea mare pin 20 . Cu ISL vechi nu aveam imagine și tensiunea pe pin 20 era 0 inloc de 1,2V Aparatul cu care am măsurat este verificat metrologic si este ok .Mulțumesc!
  13. TV rezolvat .Am schimbat ISL 98602 și am scos rezistența de 19 k din pin 16 .Am 1.4v inloc de 1,2 v afecteaza cu ceva funcționarea pe termen lung ? Va mulțumesc pentru ajutor ! O zi buna tuturor !
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines