Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

kog1

Membru Activ
 • Posts

  289
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

kog1's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Zd101 ,C106,R104 sunt in plus fata de sursa originala a tv și am folosit numai DM 07652R de la Ca-888. Trebuia sa meargă și fără modificări dar nu am găsit cauza oscilațiilor și m am hotărât sa încerc aceasta schema . O seara buna!
 2. Buna seara! Am reușit și l am pornit .Pana la urma am curățat primarul din chopper și am folosit pentru DM 07652R o schema care o atașez . Nu știu cauza de ce nu a mers cu CA-88 montat direct la sursa existenta. In secundar am acuma 13v și 150v fără oscilații ,Menționez ca am modificat numai partea de primar. Va mulțumesc pentru ajutorul și sugestiile date ! Sa auzim numai de bine!
 3. Nu am osciloscop . Am încercat numai cu CA-888( DM07652R) .La fel face și dacă las firul alb de la optocuplorul nelipit iar tensiunile sunt cu 2v mai mari dar tot cu oscilații . Mulțumesc!
 4. Mulțumesc! Încerc și eu mâine ,la mine pulsațiile sunt mai mari .pâlpâie becul dacă îl pui pe bara de 12v.
 5. Buna ziua! Am schimbat Tl431,optocuplorul ,am înlocuit și Ca-888(DM07652R) dar situația nu s a schimbat ,amU 12v și U 170v oscilante nu sunt stabile , mai pot face și alte verificări ? Mulțumesc!
 6. Ok ,îl schimb mâine și revin.Mulțumesc!
 7. Am schimbat mosfetul și am înlocuit controlerul ars cu Sg 6859 dar sursa nu a pornit și am ales varianta cu CA-888(DM07652R ,sursa pornește dar am tensiunile oscilante cum am explicat mai sus in postare . Mulțumesc!
 8. Buna ziua ! Revin cu rugămintea poate m-a ajuta cineva . Am încercat varianta cu CA-888 cu DM07652R ,sursa pornește dar am tensiunile din secundar 12V respectiv 150v (leduri) cu pulsații ,pulsațiile mai mari pe bara de 22V. Am schimbat condensatorii din primar și secundar respectiv Diodele dar nu s a schimbat nimic .Are cineva o sugestie ? O zi buna și Multumesc!
 9. Buna ziua ! Revin cu rugămintea poate m-a ajuta cineva . Am încercat varianta cu CA-888 cu DM07652R ,sursa pornește dar am tensiunile din secundar 12V respectiv 150v (leduri) cu pulsații ,pulsațiile mai mari pe bara de 22V. Am schimbat condensatorii din primar și secundar respectiv Diodele ,optocuplorul dar nu s a schimbat nimic .Are cineva o sugestie ? (Menționez ca controlerul cu 6 pini din primar nu este inscripționat și l am înlocuit cu SG 6859 dar sursa nu a pornit )O zi buna și Multumesc!
 10. Buna ziua! Am un tv Samsung UE32T5372CDXXH cu placa de baza BN96518995A ( sursa integrată)componentele din sursa nu sunt marcate și nici schema nu o găsesc ,am montat o sursa CA-888 dar tensiunile fi secundar 12v și 70v sunt pulsatorii,am schimbat optoculorul ,Dioda si condesatorul din sursa de 12 v primar dar același lucru .Va rog sa m-a ajutați cu anumite soluții dacă se poate . Mulțumesc!
 11. Am încercat cu izolarea pinilor 14 -24 pe banda superioară , a apărut imaginea pe jumătate de display dar a disparut după cateva secunde si pe urma nu a mai apărut. O zi buna!
 12. sant cazuri in care se pot izola anumite defecte de display ,cu o imagine impecabila sau satisfacatoare,poate e vre.un coleg priceput pe forum,din aceeasi locatie cu dv si va poate ajuta

 13. Buna ziua! La punerea in priza ledul de standbay clipește de doua ori la interval de 8 secunde ,se aprinde si se stinge ecranul fără imagine iar telecomanda arată ca emite prin clipire liedului dar fără efect . La decuplarea unei benzi de la ecran tv pornește are sonor dar fără imagine si nu se mai restarteaza .tensiunea alimentare placa de baza 12,8v .Va rog sa mi spuneti daca sunt soluții (Sper sa nu fie display-ul ) Sursa tv este pe placa de baza .Mulțumesc !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines