Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

corneillus

Membru activ
 • Content Count

  821
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 core_reputation_level_3

About corneillus

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday 10/30/1982

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Buzau

core_pfieldgroups_1

Recent Profile Visitors

451 profile views
 1. Va salut. Din cauza lipsei de timp nu m-am mai ocupat de strungulet. Cu bacurile aproape am rezolvat, chiar in seara asta am gasit pe olx un universal nou cu bacuri normale si intoarse plus cheie la 250 lei. Lam comandat pe acela. Doar pe bacuri vroia 100 de lei, nici cheie nu aveam...cred ca e mai bine asa, plus ca raman cu inca un universal de rezerva si doua randuri de bacuri normale. Cu pinioanele nu am rezolvat nimic. Pe E-Bay am gasit dar mi se par foarte scumpe, in jur de 15 lire pe bucata, plus ca nu le au pe toate. Am mai vorbit telefonic zilele trecute cu cineva care confectioneaza la comanda pinioane . Respectivul vrea toate cotele exacte pentru a-mi putea da un pret. Cunosc doar diametrul interior al gaurii si nr de dinti la fiecare... a ramas in coada de peste neputand sa ii furnizez toate informatiile, desi din punctul meu de vedere cred ca ar fi putut calcula. Empric, cunoscand distanta dintre doi dinti consecutivi si nr dintilor, ar fi aproximativ lungimea (perimetrul) cercului 2xPIxR se poate calcula usor diametrul fiecaruia. Urmeaza sa caut si curele de schimb ca ale mele sunt cam uzate. M-am documentat putin in seara asta si imi trebuiesc 8x375 si 8x425. Se gasesc cam greu din ce vad pe la noi. Se gasesc in schimb pe E-bay, probabil comand de acolo daca nu gasescla noi. De la ultimul post am reusit doar sa ii gasesc varf rotativ con morse 1, sa imi iau un set de cutite cu pastile vidia, doua mandrine pe con, cateva spirale pe con, cativa ambori si cam atat. Daca aveti ceva sugestii cu cotele pinioanelor si vreo sugestie unde as putea sa le confectionez mi-ati fi de mare ajutor. Multumesc anticipat.
 2. Va salut cu respect. De putin timp sunt si eu posesor al unui strung MD65 . Daca ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc setul de pinioane pentru avans v-as fi profund recunoscator. Si daca are cineva un set de bacuri intoarse la vanzare ar fi si mai bine. Multumesc mult.
 3. Vand rezistente de mare putere Bobinat, reglabil Rezistenţă: 100 Ω Putere: 250W Toleranţă: ±5% Dimensiuni carcasă: Ø27 x 265mm Terminale: pt. lipit sau surub Acoperire carcasă: glazură Produs nou, disponibile mai multe bucati, poze reale. Trimit cu verificare colet, prin cargus sau fan curier, garantez ambalare corespunzatoare. Contact: 0747 979 973. https://postimg.org/image/3rr2ety2d/ https://postimg.org/image/u027472qd/ https://postimg.org/image/w4mk5ac2t/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.