Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

corneillus

Membru activ
 • Content Count

  820
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About corneillus

 • Rank
  Membru
 • Birthday 10/30/1982

Profile Information

 • Locatie
  Buzau

Contact Methods

Recent Profile Visitors

414 profile views
 1. Va salut cu respect. De putin timp sunt si eu posesor al unui strung MD65 . Daca ma puteti ajuta si pe mine sa gasesc setul de pinioane pentru avans v-as fi profund recunoscator. Si daca are cineva un set de bacuri intoarse la vanzare ar fi si mai bine. Multumesc mult.
 2. Saloanele sunt cam scumpe ce e drept. Sabloane de gaurire pe care le folosesc eu sunt cele din poza. Cel mic îl găsești la Feroshop sau Teonic SRL la un pret de vreo 200 și ceva de lei, îti vine prin curier. Celalalt e mai scump, mie mi l-a adus cineva din Ucraina la 220 de dolari. La noi se găsesc la 1.800 și ceva de lei. Merg fără probleme la îmbinare cu eurosuruburi și eventual cepi de lemn de 8 mm pentru gaurire directă în cantul piesei sau în planul din imediata apropiere a cantului.
 3. Vand rezistente de mare putere Bobinat, reglabil Rezistenţă: 100 Ω Putere: 250W Toleranţă: ±5% Dimensiuni carcasă: Ø27 x 265mm Terminale: pt. lipit sau surub Acoperire carcasă: glazură Produs nou, disponibile mai multe bucati, poze reale. Trimit cu verificare colet, prin cargus sau fan curier, garantez ambalare corespunzatoare. Contact: 0747 979 973. https://postimg.org/image/3rr2ety2d/ https://postimg.org/image/u027472qd/ https://postimg.org/image/w4mk5ac2t/
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.