Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

lorin

Membru activ
 • Posts

  222
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Giurgiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

lorin's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Reacting Well

Recent Badges

 1. Bobinele sunt de 0.1mh de foarte buna calitate! Pret FIX 50 lei ambele. Difuzoarele sunt Skanspeak Discovery 15W/4434G00.Aproape noi, folosite foarte putin! Pret 400lei FIX ambele! Bobinele le trimit prin posta cu 12 lei, sau curier 25 lei.Difuzoarele doar prin curier. Tel:0729484873 1.webp ssa.webp
 2. radiator STK, fagure din amplificator pioneer cel negru si sony cel argintiu pret 15 lei buc Va rog sa imi spuneti si mie ce dimensiuni au radiatoarele astea si cutiutele.
 3. Salutare.

   

  Carcasa amplificator audio fara capacul superior, tabla groasa25 lei

   

  -Radiatoare din aluminiu eloxat, dimensiune 480x125x90mm. Au strunjiri in peretii interiori care permit montarea cablajelor cu componente si a capacelor de protectie, am 2 buc.—75 lei/buc.

   

   

  Ma intereseaza si pe mine o buc radiator si carcasa.Total 100 lei.Trimiti si prin posta romana? Sau daca ai cont pe olx sa trimiti prin olx.

 4. Multumesc Shambala.Este alimentat la +-63V, carcasa 1U.Ma gandeam macar sa am 20ma ca si curent, deci cam 6mv.Nu ma lasa sa pun fisiere mai mari de 1Mb.Amplificatorul este Bluetech PA200.Sunt cateva poze pe internet. Finalii sunt 2sa1941/sc5198 cate 2 perechi pe canal.
 5. Am rezolvat problema.Am mai cumparat 5 perechi de trz, si i-am imperechiat mai bine intre ei.Aveam diferente la B de la 90 la 156.Acum am 3.5mv pe toate rez din emitor.Ar fi ok, sau ii dau putin mai mult?
 6. Nu stiu Mircea, doar zic si eu... nu ma pricep chiar foarte bine.
 7. LE-am masurat acum sunt toate OK si in baza si in emitor.In emitor le-am si schimbat.Cred ca e diferenta prea mare intre tranzitori altceva nu are ce sa fie.Mi-e lene sa ii mai scot acum, dar din ce imi amintesc erau diferente si de 50-60 la beta intre ele.O sa las pe primul la 2mv si restu cum pica.Nu am ce sa le fac.
 8. Am diferente cam mari intre valori.Probabil ca nu sunt imperechiati bine. Pe prima rez am 3.3mV - a doua 9mv a treia 5.5mv si 4 am 6.5mv.La canalu original am 3.6mv la toti.Rezistentele sunt de 0.33ohm. Sa il las asa, sau ii dau putin mai mult.Ma gandesc la cea de 3.3mv ca ar fi cam putin.
 9. Multumesc mult sesebe.Verific diseara si asa.
 10. Problema era de la jegurile de tranzitori.Am cumparat de la farnell, am pus 540mv intre B-E si merg perfect! Asa ca degeaba pastila e mare, chinezii au reusit sa treaca si peste acest obstacol...din pacate. PS: De 3 zile ma chinui sa trimit aici un mesaj.Pur si simplu nu se trimite de cand s-au adus modificari la site.La fel si cu mesajele private.
 11. Cand te mananca te mananca asta asa e :))) Ideea e ca la mai toate modulele care le.am facut( leach, symasym, ce mai imi aduc aminte de acum 7-8 ani) am inseriat pe ramura de plus si asa am setat.Sunt destule topicuri ai dreptate, o sa mai citesc.Doar eram curios daca are pastila mare trz, daca se poate sa fie contrafacut.Nu de alta dar si 2mm daca misti din semireglabilul ala, face poc.
 12. Salutare. Se poate sa fie contrafacut si daca are pastila mare tranzistorul? Ideea care este.Am cumparat 20buc recuperati NJW0281G/ NJW0302G pentru un amplificator blutech PA200.Initial amplificatorul avea 2SA1941/2sc5198, dar 2 din ei au foat schimbati de cel de la care l.am cumparat si aratau dubios.Asa cum era amplificatorul functiona bine, nu am vrut decat sa ii fac un upgrade asa ca m-am apucat sa ii fac decat la canalul cu cei 2 tranzistori dubiosi.I.am schimbat si am vrut sa reglez curentul inseriind pe ramura de plus ampermetrul.Si pe canalul bun, si pe canalul cu NJW arata decat 7.7ma.Cum am i vartit putin de semireglabil, s-au ars finalii.Dupa am vrut sa vad pe osciloscop, cum am crescut foarte putin volumul, s-au ars sigurantele si NJW.urile.Mai mult de 1-2W nu i-am dat.Totusi mi se pare ca se ard prea repede, pur si simplu nu pot sa fac nimic pentru ca imediat fac poc! Diseara o sa incerc sa ii pun pe cei vechi 1941/5198 sa vad cum se prezinta.Pastila trz este mare 5x5mm. Momentan nu sunt acasa ca sa pun poze si cu amplificatorul.
 13. Niste MARI panarame ALIEN.Daca dai putin mai tare in ele, incep si miros a lac sau ce or avea ele pe bobina. Daca as fi in locul tau si zici ca ai loc de 10inch, as cauta un difuzor de logitec z5500 care defapt e un Tang Band si tine 70W lejer. Daca ai mai muti banuti, alege ceva auto mai bunicel.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines