Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

lorin

Membru activ
 • Content Count

  212
 • Joined

 • Last visited

About lorin

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Doamne fereste! De la Shambala am avut mereu numai de invatat! E un om de nota 20 Shambala, si nu imi aduc aminte sa fi luat vreodata pe cineva la misto.Am subliniat doar ce a zis Shambala, pentru ca nu am vrut sa-mi pierd mai mult de 5 sec din viata pentru acest individ arogant si zeflemist de mai sus!
 2. Si chiar nu se poate face nimic pentru "strangatorii astia de posturi"? Pana acum tot ce am citit de la acest individ a fost numai aroganta si mistocareala.
 3. De Crest Audio stie cineva ceva?
 4. Am desfacut si eu un tranzistor 2SC5200 cumparat de la mivarom acum 5-6 ani.E varianta putin mai scumpa de la ei. L-am desfacut, tocmai pentru scrisul dubios care il are.Ma mir totusi cum e pastila destul de mare fata de alte clone.
 5. Filtrele sunt absolut NOI! Mai multe detalii aveti in poza. Pret:100lei ambele + 12 lei posta FIX fara negocieri.
 6. NOI, nefolosite, mai multe detalii in poze! Daca mai sunt topicuri deschise in vanzari, rog un moderator sa le stearga pentru ca nu le mai gasesc. Pret:1000 FIX Tel:0729484873
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines