Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tiovidiu

Membru activ
 • Posts

  274
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tiovidiu's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Reacting Well
 • Conversation Starter
 • Week One Done

Recent Badges

 1. Buna ziua am o camera Optima GKCD-QC10, și nu reusesc sa ma conecrtez de pe telefon la ea. Este vre-un membru care asa ceva si ma poate ajuta? De cate ori încerc îmi arata parolă incorecta, desi o bag pe cea de pe eticheta produsului.
 2. Din cate am observat eu multor romani le este rusine ca muncesc, si drept urmare schimba denumirea sa sune mai frumos. De exemplu nu mai esti frizer acum esti Hair-stilist, bucatarul este chef, antrenorul este trainer, si tot asa.
 3. Mulțumesc lui deneinvins pentru tuburi, au sosit si pot spune ca pachetul a fost foarte consistent, chiar mai mult decat ma asteptam. Si mai ales modul de ambalare si etichetare ma uimit, a fost o munca de chinez batran sa ambalezi si etichetezi fiecare lampa individual, si apoi grupate . Eu sincer nu mai am rabdare pentru asa ceva, cand eram pe vremuri la Casa Pionierilor stiu ca reuseam sa fac o gaura perfecta doar cu un cutit si un cui. Acum cu toate ca am scule nu reusesc sa fac gauri la fel de perfecte.
 4. Problema nu este a transmiterii energiei, asta se face de mult, problema este randamentul . Degeaba transmiti 1 kw daca ajunge la destinatie 0,5 kw. Si mai conteaza si siguranta si stabilitatea legaturii indiferent de conditiile atmosferice.
 5. Cum va pot contacta? Cateva sute nu cred ca am unde sa le pun, cred ca mi-ar trebui o masina sa le transport.
 6. Sunteti chiar din Iași? Eventual si un pret.
 7. tiovidiu

  Zenit

  În anii 90 faceam fotografii cu un Zenit. Chiar daca trebuia reglat la fiecare fotografie în parte, facea niste fotografii superbe. Acum mai fac doar pentru mine, am ceva digital, dar fotografii atât clare si culori asa vii nu am mai obtinut.
 8. Antena era formata din doua corpuri prinse pe o placa de textolit. Un corp arata ca o piramida, în vârful piramidei mai era sudat un electrod, iar în varful acestuia era sudata o bila de otel. Cele doua erau orientate cu bila spre emitator, nu-mi amintesc sa se fi facut vre-o adaptare de impedanta cu bucla. Stiu ca la un moment dat an vazut undeva o antena de asta aruncata, daca o mai vad o fotografiez.
 9. Buna ziua, facând o reasezare a cartilor în biblioteca a mai ramas ceva spatiu pe care m-am gândit să-l folosesc pt. a pune diferite vechituri din vremea mea. Am pus deja aproape 200 de casete pe care le aveam în pod si a mai ramas un spatiu unde am pus niste lampi, le am de-o viata. Daca are cineva niste lampi, pot fi si arse, si este prin zona Iasi le-as cumpara eu pentru a completa raftul.
 10. Acum ca a venit vorba de antene, îmi amintesc ca în zona mea - jud. Vaslui, se foloseau niște antene facute din electrozi de sudura, antene sutien le zicea fiindca aratau ca niste sutiene, pentru a receptiona TV Moldova. Pt. tv Moscova se foloseau niste antene Yagi cu multi elementi. Chiar ma intrebam într-o seara cam ce tip de antena ar fi antena sutien.
 11. Vara asta as dori sa merg la Sulina. Întrebarea mea este daca a fost cineva acolo, si daca se merita. Mai pe scurt daca ai unde manca, si ce sa vezi? Eventual si o pensiune unde sa ma cazez cu familia.
 12. SSD-ul a fost montat in vechiul PC. Deabia acum îl folosesc în portsabil. Merge perfect, nu am probleme. Celalalt HDD erea folosit ocazional, doar cand lucram în softurile instalate pe el (cam o data pe lună). Acum de pe SSD booteaza atat montat în PC cât si din portabil. Am încercat să deschid softurile de pe el intrand din Computerul meu dar primesc mesaj de eroare.
 13. Nu booteaza, apare un ecran negru și o liniuță care clipește. Mai am un SSD portabil care a fost pe vechiul PC pe care am W10 și merge perfect. Pe HDD am un program instalat de vreo doi ani, și mai ales browserul Chrome are o parola inmemorie cu care malogam asumat pe un site unde unde transmiteam niste fișiere.
 14. Am un HDD pecare am windows10 pe caree îl țin deoparte . Până de curând îl puneam in PC și boota. Am schimbat calculatorul și acum îl recunoaște în BIOS, dar nu vrea sa booteze. Apare un ecran negru și cursorul. Daca il montez în PC se deschide din Computerul Meu, dar nu pot accesa softurile instalate pe el.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines