Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

tiovidiu

Membru activ
 • Content Count

  267
 • Joined

 • Last visited

About tiovidiu

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. SSD-ul a fost montat in vechiul PC. Deabia acum îl folosesc în portsabil. Merge perfect, nu am probleme. Celalalt HDD erea folosit ocazional, doar cand lucram în softurile instalate pe el (cam o data pe lună). Acum de pe SSD booteaza atat montat în PC cât si din portabil. Am încercat să deschid softurile de pe el intrand din Computerul meu dar primesc mesaj de eroare.
 2. Nu booteaza, apare un ecran negru și o liniuță care clipește. Mai am un SSD portabil care a fost pe vechiul PC pe care am W10 și merge perfect. Pe HDD am un program instalat de vreo doi ani, și mai ales browserul Chrome are o parola inmemorie cu care malogam asumat pe un site unde unde transmiteam niste fișiere.
 3. Am un HDD pecare am windows10 pe caree îl țin deoparte . Până de curând îl puneam in PC și boota. Am schimbat calculatorul și acum îl recunoaște în BIOS, dar nu vrea sa booteze. Apare un ecran negru și cursorul. Daca il montez în PC se deschide din Computerul Meu, dar nu pot accesa softurile instalate pe el.
 4. Am si eu o nedumerire si sper sa fiu lamurit macar în parte. Dacă cumpar un generator electric pe benzina de 900 W ma costa în jur de 500 lei. Dacă cumpar un generator pentru o eoliana de aceasi putere ma costa de doua sau trei ori mai mult. De ce aceasta diferenta? De fapt ar trebui sa fie invers tinând cont ca cel pe benzina mai are si un motor pe benzina.
 5. Cu plataj ramburs nu dati? Eu stau la tara si ca sa ajung la o banca trebuie sa pierd o zi, si nu prea am timp liber.
 6. De ce nu instalezi Linux? Sunt unele distribuţii care merg mult mai bine şi mai rapid pe un PC slab decat Windows.
 7. Am de gând sa revizuiesc o instalatie electrica veche din aluminiu. Pentru a conecta firele de aluminiu la cele de cupru m-am gândit sa folosesc papuci de aluminiu prinsi cu surub si saiba metalica de cei de cupru. Papucii de aluminiu au la interior o vaselina, ce fac cu ea o dau jos sau o las cand prind cablul?
 8. Pentru o buna adaptare cablul ar trebui sa aiba o lungime calculata in functie de lambda.
 9. De curand am devenit proprietarul unui Moto Z la mana a doua. Initial am zis ca il voi folosi doar o perioada pana iau altul nou dar intre timp m-am invatat cu el si as dori sa-l pastrez. Acum as dori sa iau la el si celelate accesorii ( moto mods), dar nu gasesc. Stie cineva vre-un site romanesc unde pot comanda asa ceva? Ma intereseaza in special un acumulator extern.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines