Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ANDRASONI LUCIAN

Membru activ
 • Content Count

  1,416
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

40 Se poate si mai bine

About ANDRASONI LUCIAN

 • Rank
  Relativitatea
 • Birthday 07/11/1962

Profile Information

 • Locatie
  CLUJ-NAPOCA

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Vă salut! Am acest tv cu defectul clasic : pornește cu logo-ul VORTEX . după care se oprește și se restartează, acest ciclu se repetă.Mainboard :TP.S506PB818 am văzut aceeași placă și la modelele de 32”) , eticheta ecranului se pare că este undeva sub ceva tablă sau plastic , nu l-am mai desfăcut.Găsim softul pt acest model sau să încerc cu cel de la varianta de 32”? Mulțumesc!
 2. #Un depanator care se "RESPECTA" procedeaza in toate situatiile la fel.#... Corect...cum poți să faci așa ceva?...să iei banii omului pt.o ”cârpeală” care nici nu știu cum să o calific..., și mai sunt unii care îl și ”încurajează” Postarea este veche, din 2016 ,însă dat fiind faptul că am întâlnit asemenea ”lucrări” nu pot să nu reacționez.#Rușine# celor care au spus că e bine să-l lase așa cu zennere sau ștrapuri.RESPECT colegului din Constanța.
 3. Backlight-ul merge, l-am verificat anterior, dar nu am demontat display-ul.Am încercat trei softuri adecvate, folosind două stickuri diferite de 4Gb ambele cu led(evident formatate FAT32) .Ledul stickului clipește o dată scurt și cam atât.Mulțumesc pt răspunsuri, cred că i-ar trebui un alt mainboard.
 4. Am acest tv la care ledul verde clipește de 23 de ori după care stă puțin pe verde și ciclul se repetă , nu ia nici o comandă .Este echipat cu mainboard : 17MB120 și sursa 17IPS72, display VES430QNDL-2D-U11.Tensiunile livrate de sursă sunt OK, tensiunea pe cupla de backlight este doar 10,6V , în permanență,nu este BL ON.Am încercat update de soft dar nu s-a schimbat nimic (nu a ”văzut” stick-ul), suspectez 17MB120.Poate a mai întâlnit cineva această problemă, vă mulțumesc!
 5. Bareta are 7 grupe de câte 12 leduri alimentate cu 36 V (12 x 3=36V).Vă mulțumesc!
 6. Caut această baretă, nu am găsit-o niciunde, codul de mai sus lungime 535 mm/ 5mm , 84 leduri (pe care nu le-am putut identifica tipul).Vă mulțumesc!
 7. Mulțumesc, am rezolvat-o prin măsurări comparative , am avut mai multe cu defecte diferite.
×
×
 • Create New...