Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

killpacient

Membru activ
 • Content count

  65
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

11 Se poate si mai bine

About killpacient

 • Rank
  Nou venit din 2009

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.chiplogic.ro

Profile Information

 • Locatie
  Galati

Recent Profile Visitors

579 profile views
 1. killpacient

  Proiectez si / sau realizez cablaje imprimate

  Servicii Oferite : 1. Proiectare cablaj dupa schema 2. Realizare fizica cablaj imprimat. 3. Solutii "la cheie" ( executie de la inceput la sfarsit - Realizare cablaj, montaj piese , testare) 4. Copiere cablaje dupa o poza / cablaj fizic Preturi executie : - Simplu-strat fara soldermask 0.25 Ron pe cm2 (de acum un 10 pe 10 este 25 lei) - Simplu-strat cu soldermask 0.6 Ron pe cm2 (>=0.4 mm ) - Simplu-strat fara soldermask - cablaj colorat in masa (ROSU , ALBASTRU, NEGRU) - 0.7 Ron pe cm2 (>= 0.4 mm ) (Preturile variaza in functie de complexitatea cablajului - distanta dintre trasee , paduri, etc) Gaurire gratuita - 100 de gauri 1 singura dimensiune. Durata de executie 2-4 zile lucratoare. Livrarea se face prin Fan Curier. Pentru proiectare dupa schema preturile pornesc de la 15 Lei in functie de complexitatea schemei. Pentru solutii la cheie si copiere preturile se discuta in functie de complexitatea proiectului.
 2. killpacient

  PIC timer darkroom

  @andrei_ Multumesc frumos pentru raspuns @vlad228 : e facut si testat de mine (de aproape 9 luni) , il folosesc la becurile cu halid pentru ca la 500 de ore trebuie sa le schimb si era aiurea sa am de facut cablaje si sa nu expuna corect. Si mai nou si la agitatoare cu ceva cod modificat . EDIT: asa cum se vede si in video salveaza timpul total de functionare, cu un mic bug, care e de fapt intentionat. Am luat in considerare intreruperea curentului dar tinand cont ca trebuia sa scrie eepromul intern la fiecare secunda , nu mi se parea rentabil/fiabil deoarece are un nr limitat de scrieri. Asa ca am ales varianta simpla, apesi start, salveaza secundele/minutele/orele de functionare.
 3. killpacient

  Temporizator Cutie UV (si nu numai)

  Temporizator cutie UV cu functie de memorare a timpului total expus. Avertizare Sonora Alimentare 5-24v Contacte NC si NO disponibile pe placa cu ajutorul unui releu (Poate fi configurat in functie de preferinte) Sarcina maxima de comutare este de 1. NO - 10A 277VAC / 10A 28VDC 2. NC - 5A 250VAC Dupa cum se vede si in poze , placa are si extensie pentru butoane externe ceea ce faciliteaza montarea in cutie (se poate prelungi si cablul LCD-ului cu ajutorul unei pamblici ATA) Dimensiuni Exterioare maxime : 100 mm x 55 mm x 60 mm Garantie 1 AN! Pret 110 Ron
 4. killpacient

  Voltampermetru 30v 10a

  Stoc nou, 20 de bucati disponibile ( Ceea ce am uitat sa mentionez este ca au o garantie de 1 an de zile! )
 5. killpacient

  Navigatie RNS 510

  scheme nu prea exista, dar te pot ajuta cu reparatia...
 6. killpacient

  PIC timer darkroom

  Din pacate nu am picuri prin casa dar am la vanzare asa ceva daca esti interesat....
 7. killpacient

  Vag com 17.8 probleme

  eu recomand 17.8 chiar daca sunt 18x aparute. Merg upgradate si cele vechi la 17.8 (FARA ERORI) Interfata ta a pierdut licenta, te pot ajuta cu o rescriere daca doresti.
 8. killpacient

  Proiectez si / sau realizez cablaje imprimate

  Ceva mai special! Servicii Oferite : 1. Proiectare cablaj dupa schema 2. Realizare fizica cablaj imprimat. 3. Solutii "la cheie" ( executie de la inceput la sfarsit - Realizare cablaj, montaj piese , testare) 4. Copiere cablaje dupa o poza / cablaj fizic Preturi executie : - Simplu-strat fara soldermask 0.25 Ron pe cm2 (de acum un 10 pe 10 este 25 lei) - Simplu-strat cu soldermask 0.6 Ron pe cm2 (>=0.4 mm ) - Simplu-strat fara soldermask - cablaj colorat in masa (ROSU , ALBASTRU, NEGRU) - 0.7 Ron pe cm2 (>= 0.4 mm ) (Preturile variaza in functie de complexitatea cablajului - distanta dintre trasee , paduri, etc) Gaurire gratuita - 100 de gauri 1 singura dimensiune. Durata de executie 2-4 zile lucratoare. Livrarea se face prin Fan Curier. Pentru proiectare dupa schema preturile pornesc de la 15 Lei in functie de complexitatea schemei. Pentru solutii la cheie si copiere preturile se discuta in functie de complexitatea proiectului.
 9. killpacient

  Proiectez si / sau realizez cablaje imprimate

  Multumesc pentru poze si review @radasous , sper sa mai colaboram. Intre timp promotia a luat sfarsit. Preturile revin la normal , cu o mica reducere... Servicii Oferite : 1. Proiectare cablaj dupa schema 2. Realizare fizica cablaj imprimat. 3. Solutii "la cheie" ( executie de la inceput la sfarsit - Realizare cablaj, montaj piese , testare) 4. Copiere cablaje dupa o poza / cablaj fizic Preturi executie : - Simplu-strat fara soldermask 0.25 Ron pe cm2 (de acum un 10 pe 10 este 25 lei) - Simplu-strat cu soldermask 0.6 Ron pe cm2 (>=0.4 mm ) - Simplu-strat fara soldermask - cablaj colorat in masa (ROSU , ALBASTRU, NEGRU) - 0.7 Ron pe cm2 (>= 0.4 mm ) (Preturile variaza in functie de complexitatea cablajului - distanta dintre trasee , paduri, etc) Gaurire gratuita - 100 de gauri 1 singura dimensiune. Durata de executie 2-4 zile lucratoare. Livrarea se face prin Fan Curier. Pentru proiectare dupa schema preturile pornesc de la 15 Lei in functie de complexitatea schemei. Pentru solutii la cheie si copiere preturile se discuta in functie de complexitatea proiectului.
 10. killpacient

  Doua cablaje din Sprint

  am incercat sa iau fisierele dar nu am reusit , te rog sa imi trimiti un email cu ele ca sa iti pot formula un pret. Densusan multumesc pentru recomandare, intradevar am foarte multe comenzi si intru foarte rar pe forum.
 11. killpacient

  Proiectez si / sau realizez cablaje imprimate

  Pana una alta , continuam cu munca . Nici pana in ziua de azi nu am primit instiintare de la organele competente dar in schimb am fost contactat de o persoana care se oferea sa solutioneze cazul ( sa imi achite si sa primeasca cablajele etc dar dupa ce iam comunicat suma , a disparut... ) Servicii Oferite : 1. Proiectare cablaj dupa schema 2. Realizare fizica cablaj imprimat. 3. Solutii "la cheie" ( executie de la inceput la sfarsit - Realizare cablaj, montaj piese , testare) 4. Copiere cablaje dupa o poza / cablaj fizic Preturi executie : - Simplu-strat fara soldermask 0.18 Ron pe cm2 (de acum un 10 pe 10 este 18 lei) Motivul pentru aceasta reducere substantiala este ca am reusit sa semnez un contract cu un furnizor de renume si acum am acces la materiale mult mai ieftine. - Simplu-strat cu soldermask 0.6 Ron pe cm2 (>=0.4 mm ) - Simplu-strat fara soldermask - cablaj colorat in masa (ROSU , ALBASTRU, NEGRU) - 0.7 Ron pe cm2 (>= 0.4 mm ) (Preturile variaza in functie de complexitatea cablajului - distanta dintre trasee , paduri, etc) Gaurire gratuita - 250 de gauri 1 singura dimensiune. Durata de executie 2-4 zile lucratoare. Livrarea se face prin Fan Curier. Pentru proiectare dupa schema preturile pornesc de la 15 Lei in functie de complexitatea schemei. Pentru solutii la cheie si copiere preturile se discuta in functie de complexitatea proiectului. Ultimele proiecte (pozate printre picaturi....)
 12. killpacient

  Voltampermetru 30v 10a

  Stoc nou, inca 6 bucati disponibile.
 13. killpacient

  Voltampermetru 30v 10a

  Up, 2 ramase pe stoc,
 14. killpacient

  Proiectez si / sau realizez cablaje imprimate

  Servicii Oferite : 1. Proiectare cablaj dupa schema 2. Realizare fizica cablaj imprimat. 3. Solutii "la cheie" ( executie de la inceput la sfarsit - Realizare cablaj, montaj piese , testare) 4. Copiere cablaje dupa o poza / cablaj fizic Preturi executie : - Simplu-strat fara soldermask 0.18 Ron pe cm2 (de acum un 10 pe 10 este 18 lei) Motivul pentru aceasta reducere substantiala este ca am reusit sa semnez un contract cu un furnizor de renume si acum am acces la materiale mult mai ieftine. - Simplu-strat cu soldermask 0.6 Ron pe cm2 (>=0.4 mm ) - Simplu-strat fara soldermask - cablaj colorat in masa (ROSU , ALBASTRU, NEGRU) - 0.7 Ron pe cm2 (>= 0.4 mm ) (Preturile variaza in functie de complexitatea cablajului - distanta dintre trasee , paduri, etc) Gaurire gratuita - 250 de gauri 1 singura dimensiune. Durata de executie 2-4 zile lucratoare. Livrarea se face prin Fan Curier. Pentru proiectare dupa schema preturile pornesc de la 15 Lei in functie de complexitatea schemei. Pentru solutii la cheie si copiere preturile se discuta in functie de complexitatea proiectului. Contact : aici / Ciolacualexandru@gmail.com , c.alex@chiplogic.ro / 0734 621 828
 15. killpacient

  Proiectez si / sau realizez cablaje imprimate

  Servicii Oferite : 1. Proiectare cablaj dupa schema 2. Realizare fizica cablaj imprimat. 3. Solutii "la cheie" ( executie de la inceput la sfarsit - Realizare cablaj, montaj piese , testare) 4. Copiere cablaje dupa o poza / cablaj fizic Preturi executie : - Simplu-strat fara soldermask 0.18 Ron pe cm2 (de acum un 10 pe 10 este 18 lei) Motivul pentru aceasta reducere substantiala este ca am reusit sa semnez un contract cu un furnizor de renume si acum am acces la materiale mult mai ieftine. - Simplu-strat cu soldermask 0.6 Ron pe cm2 (>=0.4 mm ) - Simplu-strat fara soldermask - cablaj colorat in masa (ROSU , ALBASTRU, NEGRU) - 0.7 Ron pe cm2 (>= 0.4 mm ) (Preturile variaza in functie de complexitatea cablajului - distanta dintre trasee , paduri, etc) Gaurire gratuita - 250 de gauri 1 singura dimensiune. Durata de executie 2-4 zile lucratoare. Livrarea se face prin Fan Curier. Pentru proiectare dupa schema preturile pornesc de la 15 Lei in functie de complexitatea schemei. Pentru solutii la cheie si copiere preturile se discuta in functie de complexitatea proiectului. Contact : aici / Ciolacualexandru@gmail.com , c.alex@chiplogic.ro / 0734 621 828 Quote
×