Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

SOLDAN CONSTANTIN

Membru activ
 • Content Count

  1,078
 • Joined

 • Last visited

About SOLDAN CONSTANTIN

 • Rank
  SOLDAN CONSTANTIN

Recent Profile Visitors

4,214 profile views

Single Status Update

See all updates by SOLDAN CONSTANTIN

 1. Buna seara.

  D-nul Soldan, am vazut ca ati achizitionat recent un multimetru E0403. O intrebare: Era in functiune? Mergea pe toate domeniile?

  Eu am unul de acum 15 ani- era nefunctional, a stat un timp la conservare si din cand in cand, m-am mai ocupat de el . Am reusit sa-i repar o serie de defectiuni, dar nu reusesc sub nici o forma sa-i fac calibrarea in curent alternativ, ceea ce conduce la functionarea defectuoasa pe multe domenii. Documentatia exista (multumesc inca o data, pe aceasta cale pentru generozitatea dumneavostra de a pune la dispozitie documentatie specifica) dar nu este foarte explicita asupra modului de functionare al  etajelor functionale j si al modului de interconectare a acestora.  Nu este un aparat de care am nevoie-dar este o provocare sa-l fac sa functioneze. Daca al dumeavoastra funtioneaza, ar constitui un etalon pentru verificarea unor aspecte care nu sunt clare in documentatie si as aprecia ajutorul.

  Multumesc.

  Cu stima,

  C. Pietrosanu

×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines