Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

attila

Membru activ
 • Content Count

  255
 • Joined

 • Last visited

About attila

 • Rank
  Membru
 • Birthday 03/12/1976

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Am pus dezarhivat fisierele,folosesc un stick cu care am rezolvat multe televizoare dar acum nu vrea sa porneasca softarea.Ledul palpaie incontinuu destul de lent.
 2. Procedura ca la sasiele vestel,cu buton ok apasat impreuna cu alimentarea televizorului.Nu?
 3. Buna ziua.Telefunken,model L43U300N4CW,placa de baza 17MB100,display VES430QNEL-2DU01.Palpaie ledul incontinu.Un soft de reparare sau ceva pentru usb stick va rog daca are cineva.Multumesc.
 4. Buna ziua.Ma poate ajuta cineva cu un profil pentru 17MB97,display WES315WNDS-2D-N11.Am scimbat placa fulgerata iar acum am imagine intoarsa si solarizata.Multumesc.
 5. Am o placa exact la fel.Am pus spi flash de la nei si merge perfect.Numai ca placa asta are defect selectorul.A fost rupta mufa si cineva a bagat pe acolo o surubelnita si a rupt traseele.Nu prinde nici un program.Deci nu are rost sa rescriu spi-ul cu continutul de la rusi.Nu mai stiu ce sa fac.
 6. Am primit un continut de memorie.Am imagine solarizata si intoarsa dar restartul ramane.Un soft pentru usb ar trebui.
 7. TFT218030.Am icercat dar nu merge varianta cu power apasat.
 8. Buna ziua.Televizorul se restarteaza.Am rescris memoria dar nici o modificare.Daca are cineva un dump bun sau soft.Placa de baza CV9203H-U42.Display LC430Duy-Sha1.Multumesc.
 9. Da.Porneste tv,are backlight,fara imagine.
 10. Cred ca pot sa trimit acasa televizorul.Nici o sansa sa gasesc dump.
 11. Am scris memoria.Am st by dar cand vreau sa pornesc dispare st by si nimic.Nici backlight nimic.Pot sa pun inapoi in st by cu butonul pornit oprit.
 12. Buna ziua.Asi vrea un dump pentru televizorul respectiv.Se restarteaza.Am rescris memoria,dar nu s-a schimbat nimic. Placa de baza TP.SIS231.PT751.Display T395HJ-PE1-DY2.Multumesc.
 13. Buna ziua.Acelasi defect,apare logo si nu merge mai departe.Are cineva soft pentru Usb?Sarlight,40DM6500,display CX400DLEDM,CV338H-T42.Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines