Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ovidiu grigore

Membru activ
 • Content Count

  320
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

8 core_reputation_level_3

About ovidiu grigore

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Amara Ialomita

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. plingem baretele cu LED de la toti jagosi, dar stiti ca EP de la 1 dec sa inchis,astia faceau locomotive, de fugea sina de sub ele!
 2. metoda de fierbere era aplicata la un atelier din capitala,ieseau mai ceva ca de fabrica, la problema dv daca il desfaceti, posibil ca bob prim sa fie intrerupta in primul strat de bobinaj, la unghiurile drepte ale carcasei, nu puteti inlocui partea electronica de alimentare cu un traf si un stabilizator? care sa asigure puterea necesara,ar avea viata mai lunga,spatiu cred ca este suficient ,eu o sa incerc metoda colegului cu inserierea feritei in circuitul becului, nu stiam de aceasta, dv cu lada multa Bafta se apropie Craciunul!
 3. eu cred ca erau construite respectind parametri,chiar si suruburile de fixare a bobinelor din FTB si FTS sunt din bronz ,am observat si eu la o incinta ca diful de medii a fost conectat invers, pe moment am zis ca e gresit ,as vrea sa stiu de ce ,la fel sa cunosc si numele celui ce a proiectat incinta Meloman,eu am cumparat o pereche destul de distruse cutiile cit si difurile,vreau sa folosesc totul original iar difuri-le de inalte sa le protejez cu bec inseriat
 4. Caut o pompita de apa, pentru o statie de calcat cu aburi,codul pompei este JYPC-3 de 25W,se mai gaseste si prin espresoare,poate are cineva, Multumesc!
 5. stie cineva daca sandero sa fabricat si cu motorul de solenza 1,4, care a fost si pe primele logan-uri, multumesc
 6. va rog frumos,ceva pareri despre amplificatorul din titlu, l-am gasit la cineva cu 200 ron, este functional cu toate componentele originale ,dar are facute lipituri in unul din etajele finale si nu stiu rolul comutatoarelor notate : turnover, nu se schimba sesizabil sunetul la actionarea acestora, multumesc!!!
 7. da condensatorul este bun, este schimbat dupa modul de prindere, dar firele care care vin la el cu doi papuci, nu ar trebui sa fie capetele unei bobine (ca in schema de mai sus) si deci sa indice o rez ohmica , nu am incercat o magnetizare, m-am oprit la masuratori asupra acestei bobini, incerc si cele scrise de dv multumesc mult!
 8. un generator de 3kw,ca cel de mai sus cu doua bobine si doua diode pe rotor, si un condensator de 15microF legat in stator, nu produce curent Am masurat infasurarea din stator care duce la prize e buna, diodele arata scurt dar probabil ca sunt in paralel cu bobinele de pe rotor, ce mi-a atras atentia: capetele infasurari ce vin la condensatorul de 15microF,, nu dau nici o rezistenta intre ele ,nici cu cele ale bobinei de 220v nici cu sasiul, unde ar putea fi intrerupta aceasta bobina?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.