Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

C.D.

Membru activ
 • Content count

  435
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

153 Excellent

About C.D.

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. C.D.

  Legislatie cu pisici.

  Iubitori de animale..... Si pisicile si cainii sunt animale..... de ce nu le-am iubii deopotriva pe ambele ? Ne descalificam ca oameni daca uram animalele (oricare ar fi ele) - cu atat mai mult daca ajungem sa ne uram intre noi oamenii.... Cineva demult spunea ca omul a ajuns sa fie cel mai feroce animal..... Oare nu ar trebui sa ne iubim intre noi si deopotriva animalele ? (deziderat)
 2. C.D.

  Legislatie cu pisici.

  Pisica nu este deloc inteligenta, este doar instinctuala. Doar oamenii pot fi inteligenti mai mult sau mai putin.
 3. C.D.

  Legislatie cu pisici.

  Hai sa nu ne punem la mintea animalelor, ca riscam sa devenim si noi...... Solutia este cateva locuri cu nisip in curte ca sa aiba pisica unde ingropa. (sau capcane pentru pisicile care incalca proprietatile oamenilor in mod ilegal, si apoi trimise in instanta pentru violare de proprietate)
 4. C.D.

  Legislatie cu pisici.

  Iubitorii de animale stiu ca pisica este un animal independent care nu poate fi tinut in zgarda. Ce face pisica este treaba ei de felina cu teritoriu si se deplaseaza pe unde vrea ea. Si tot ea isi poarta de grija (sau nu). Stapanul in viata pisicii este doar un accesoriu care ii da mancare, si cam atat. Marea problema este cu cainii periculosi (cu fata de caine bleg). Daca scapa pe strada si ataca oamenii este grav - stapanul a cam sfeclit-o rau de tot. Spre deosebire de stapanii de pisici care nu raspund in fata legii.
 5. C.D.

  Istoria , asa cum a fost ...

  De asemenea oameni avem nevoie ca sa ne conduca, nu-i asa ? https://romanialibera.ro/actualitate/eveniment/video-gregorian-bivolaru--dacian-ciolos-a-fost-elevul-meu--477880
 6. C.D.

  Probleme juridice..........

  Niciun om nu este perfect. Nicio natiune nu este perfecta. Ar trebui sa stiti in ce lume traim. Dupa WW2 au primit bani de pomana in special de la americani, pe care acum ii denigreaza parsiv. Dupa ce au revenit pe cai mari iar au inceput sa fie obraznici peste masura. Din cand in cand le mai trebuie cate o smeche peste bot, ca o merita.
 7. C.D.

  Probleme juridice..........

  Domnule # nu cred ca ai inteles mai nimic din realitatile lumii. Te cramponezi pe coruptia marunta pe care o exacerbezi la nivele cosmice - peste tot exista coruptie mica (mai putin in Germania asa cum zici dumneata) INSA......de nivelul marii coruptii si la sumele vehiculate in Germania pentru corupere, mita, inselaciune, nu te scandalizezi DELOC. (este perfect normal pentru dumneata, asa esti educat sa apreciezi cu doua masuri) La nivelul sumelor vehiculate in Germania pentru coruptie, Germania ocupa locul 1 in lume, si nu mai incerca sa minimalizezi aceasta realitate (pana la nivelul anului 2002 a fost o politica de stat, oficiala si recunoscuta de statul german - acum se merge pe NV dar mai vartos) Nu cred ca ai fi vrut sa ai aici o analiza cu TOATA coruptia din Germania, pentru ca ar fi trebuit sa citesti zile intregi. Te inteleg domnule cetatean cu ochelari de cal, ti-a mers bine in Germania si inchizi ochii la orice sau nu vrei sa vezi mai nimic in tara (Germania) care acuza Romania de mare coruptie. Stii vorba aia : "hotii striga hotii"
 8. C.D.

  Probleme juridice..........

  Scuze, dar ca sa fie mai edificator..... https://adevarul.ro/international/europa/germania-submarine-1_521918bbc7b855ff560d85f3/index.html http://www.ziarulargesul.ro/dosarul-vladescu-boureanu-sau-spagarul-muntean-si-cu-cel-german/ oare? scade coruptia? pana in 2002 banii de mita erau dedusi fiscal in Germania (politica pe bune) http://www.dw.com/ro/scade-corupția-în-economia-germană/a-19199613 http://www.zf.ro/eveniment/doi-germani-urmariti-penal-in-cazul-mitei-de-la-radet-2990471 https://romanialibera.ro/actualitate/international/ancheta-ikea-in-germania--9278 Anticoruptia functioneaza din plin in justitia germana: https://www.euractiv.ro/justitie/dosarul-eads-a-fost-clasat-de-procurorii-germani-din-lipsa-de-probe-5882 In Germania NU exista coruptie deloc (doar atunci cand sunt prinsi fara cale de intoarcere) https://www.flux24.ro/sentinte-scandaloase-in-marele-proces-de-coruptie-siemens-in-grecia/ http://www.gandul.info/international/trei-companii-germane-uriase-sunt-in-pragul-unor-procese-istorice-pentru-coruptie-in-grecia-14688807 https://www.dcnews.ro/der-spiegel-companiile-din-germania-au-fost-complice-la-corup-ia-din-grecia-i-la-criza-economica-a-arii_480441.html https://www.romedia.gr/index.php/grecia/economie/5713-o-important-companie-german-acuzat-c-a-dat-mit-in-grecia-pentru-a-obine-contracte Ca incheiere ca m-am plictisit de coruptia din Germania : http://www.zf.ro/business-international/globalizarea-a-devenit-un-motor-pentru-coruptie-in-germania-de-la-adidas-la-siemens-si-daimler-lunga-spirala-a-coruptiei-prin-care-marile-companii-germane-isi-cumpara-succesul-16745470
 9. C.D.

  Istoria , asa cum a fost ...

  Doar asa.....ca fapt divers : http://gratianlascu.com/eminescu-era-un-curvar/ Cititi si comentariile mariei (bine documentate, zic eu...) Se pare ca au fost si altii care l-au eclipsat pe bietul "luceafar"
 10. C.D.

  Probleme juridice..........

  Asa sunt oamenii. Coruptia nu este perceputa decat la nivel gainariilor. La nivel de sume uriase date ca mita se numeste afacere si este scuzabila, nu-i asa ? (Germania are o lista enorma cu cazuri de mare coruptie, fapt care o pune in capul listei mondiale - doar cine este necinstit nu poate vedea acest lucru) #Traian B (#indraznestesacrezioriceprostie)
 11. C.D.

  Cat costa sa ai masina?

  Asa este..... este mult loc de mai bine. Dar sunt cateva intrebari care nu s-au pus aici : 1) ce se intampla cu o masina electrica cand bateria ei (de 100V c.c.) este scufundata in apa (de ploaie) - stiut fiind ca bateriile sunt situate sub podeaua masinii. ??? La fel si motorul electric si conexiunile sale cu 375V c.a. - tot la nivelul bateriilor este situat. 2) La Renault Zoe se practica inchirierea bateriilor (79 euro/luna chirie) - ei spun ca scade pretul de achzitie al masinii, si ca dupa cativa ani de folosire bateria poate fi schimbata cu una noua. Dar......chiria aceasta anuleaza complet avantajul masinilor electrice. Costul cu exploatarea ajunge sa fie egal sau mai scump decat combustibilul lichid la motoarele termice. ???
 12. C.D.

  Probleme juridice..........

  Coruptionen cat cuprinde in Germania, scandalul coruptiei la VW nu se mai termina........ https://www.digi24.ro/stiri/sci-tech/auto/seful-audi-arestat-in-germania-procurorii-se-temeau-sa-nu-ascunda-dovezi-in-scandalul-dieselgate-948924 Si unde mai pui ca la scoala din Germania se invata ca romanii sunt cei mai corupti din Europa. Real nemtii sunt cei mai corupti din lume. Nemtii nu stiu sa faca afaceri decat folosind din plin coruptia si mita. http://jurnalul.ro/stiri/observator/pe-cine-scufunda-submarinul-coruptiei-germane-ancheta-in-israel-urmarita-si-la-bucuresti-766454.html Si sunt foarte multe cazuri de coruptie din Germania pe care nu le mai amintesc aici (EADS ?) Adevaratele probleme juridice sunt acolo in Germania.......... (dar la ce te mai poti astepta cand Germania este condusa de foarte mult timp de Merkel, o RDG-ista comunista si imputita care a adus pe culmile insuportabilului coruptia importata din fosta RDG - sau doar nemtii in general au in ei gena coruptiei ?)
 13. C.D.

  Istoria , asa cum a fost ...

  Adevarul este undeva pe la mijloc - ca intotdeauna. Vedeti si astea daca inca nu le stiati : http://www.ziuanews.ro/dezvaluiri-investigatii/klaus-iohannis-renunta-la-datoria-istorica-a-germaniei-fata-de-romania-de-19-miliarde-de-euro-158063 https://www.activenews.ro/stiri/Ceausescu-aduce-bani-la-buget-chiar-si-la-28-de-ani-dupa-moarte-Romania-a-primit-31-de-milioane-de-dolari-in-6-luni-datorii-de-la-alte-tari-147679
 14. C.D.

  Istoria , asa cum a fost ...

  #indrasnestesacrezioriceprostie #prostiaucide #bocsiciolos - au adus căcălău fonduri europene #cîțudețineadevărul - # luminează-te de la el. #nuștiedecapullui.
 15. C.D.

  Cat costa sa ai masina?

  Ce pot sa le mai raspund "specialistilor" ? Doar asa: http://www.promotor.ro/teste-auto/teste-comparative/test-renault-zoe-vs.-volkswagen-e-up-ce-fel-de-masina-electrica-sa-aleg-14665108/pag2 http://www.promotor.ro/teste-auto/teste-comparative/test-renault-zoe-vs.-volkswagen-e-up-ce-fel-de-masina-electrica-sa-aleg-14665108
×