Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

garcea85

Membru activ
 • Content Count

  28
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 core_reputation_level_3

About garcea85

 • Rank
  core_member_rank_5

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Evesham

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Pot sa iti confirm ca si eu am izolatie interioara a peretilor cat si exterioara, iar iarna la un apartament cu 2 camere si cu o centrala veche 16 ani (care inca merge in parametri), nu platesc mai mult de 150lei lunar la incalzire/gaz metan. Si nu am proble cu mucegai/egrasie....nici placile de polistiren nu se dezlipesc de pereti, nici nu condenseaza. Atata timp cat nu vei face diferente de temperatura de ...nu stiu 30-40 de grade(care nu imi imaginez cum ai putea sa faci) eu nu vad cum ar putea sa apara probleme. Ce-i drept am vecini atat deasupra cat si dedesubt. Spor in tot ceea ce vrei sa faci.
 2. Nota (dxxx): realizarea asta merita un topic aparte, chiar daca anumite idei deriva din ce exista pe topicul original care poate fi accesat aici. Printre picatatele am reusit si eu sa ma apropii de finalul acestui proiect folosin acelasi LED de 57W si aceeasi sursa Meanwell de 60W (este vorba de realizarea lui @sesebe), evident si acelasi radiator de la Segotep. Atasez mai jos ceva poze: Aceasta este lustra donatoare de brate. Materia prima pentru cutia in care se va ascunde sursa, butoanele on/off pentru 2 din cele 3 Led-uri si potentiometrul pt reglaj intensitate luminozitate Acesta este becoledul donator de dispersor care va fi montat deasupra ''pastilei'' ariei de leduri pt a impidica praful/impuritatile sa se depuna unde nu trebuie. ''Cateva'' radiatoare (mai exact 10) cred ca suficiente pt toata casa Led-ul montat pe radiator cu 2 suroabe m3 Asamblare cutie cu suroabe/pocnituri ''Proba'' facuta pe pozitie la rece fara led-ri si fara sursa Vedere de dedesubt/jos Cateva teste cu un alt radiator ''de proba'' insa cu acelasi led si aceeasi sursa Sper ca diseara sa am ceva timp si sa reusesc sa montez si restu....Led-uri radiatoarele si sursa. Am sa va tin la curent pe masura ce mai fac mici progrese. Va multumesc tuturor celor implicati! PS. in special tie sesebe!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.