Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

riderinblack_tm

Membru activ
 • Content Count

  1,859
 • Joined

 • Last visited

About riderinblack_tm

 • Rank
  Incepator

Recent Profile Visitors

1,083 profile views
 1. Francezii de la Sanofi au vaccinul pe baza de proteina, vaccinuri clasice dezvolta chinezii de la Sinovac (coronavac) si cei de la Sinopharm (sinopharm).
 2. Proiectul se poate reposta? Ca nu reusesc sa-l descarc. Mersi.
 3. Cred ca cel mai simplu ar fi sa folosesti un cric hidraulic de 2, 4 sau 6 tone. Pentru ce poti atasa la un motocultor este arhisuficient plus ca scapi si de problema greutatii suplimentare a unui acumulator de 110Ah.
 4. Ai facut adaptarea cheii cu masina? Daca nu ma insel se poate face cu sau fara VCDS.
 5. O diagnoza ai facut masinii? Mai ales ca ai martori aprinsi in bord si numai dupa diagnoza poti vedea ce coduri de eroare ai.
 6. Nu mai cumpara piese si nu mai incerca sa repari tu singur ce ai stricat, sigur nu vei reusi (nu ai nici cunostinte si nici scule). Mai bine cumpara un alt instrument cluster (bord), mergi apoi la un meserias sa citeasca kilometrii din cel vechi, sa-i puna in cel nou si sa imperecheze noul instrument cluster cu imobilizatorul si ecu motor. Nu mai fa experimente pentru ca pe banii si masina ta o faci iar nestiind cu ce se mananca chestiile astea vei face pagube mari din necunostinta.
 7. Cauta si pe ebay.de, de multe ori gasesti acolo la pret rezonabil (inclusiv transportul).
 8. Cred ca doar la dezmembrari ai putea gasi...
 9. Vezi ca daca ai un Arduino Nano clona va trebui ca la procesor sa setezi Old Bootloader altfel nu merge.
 10. Sti cum se instaleaza librariile? Ca eu banuiesc ca libraria Rotary nu e instalata corect. Dar ai putea sa pui un link si spre acel fisier ino, sa se mai uite si altii pe acolo poate au idei.
 11. Incearca si la alta masina, de preferabil mai veche.
 12. Contactul la masina a fost pus cand ai incercat conectarea?
 13. E vorba de UTB U650? In acest caz am eu schema electrica, daca nu e vreo problema o pot posta aici. Numai ca pe schema releul de semnalizare are numai 4 pini...
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines