Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Thunderer

Membru activ
 • Content Count

  3,137
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

215 Excellent

About Thunderer

 • Rank
  Mjölnir wielder

Profile Information

 • Locatie
  Insula sarpelui

Recent Profile Visitors

2,090 profile views
 1. Pai, hotaraste-te: laud sau dau cu parul? Logica nu e punctul forte al unei generatii care odata disparuta, va lua cu ea si aceasta obsesie bolnava, eliberand tara. Care e pluralul la "traista cu paduchi"? Acum sunt convins ca sunteti mai multi.
 2. Ca de obicei, se justifica debandada romaneasca spunand ca si altii o au. Deci nu e chiar asa de rau, se pare. Ma intreb cand o sa reusim sa realizam ca luandu-ne doar dupa exemplele bune iesim la liman?! Nu e musai sa repetam greselile altora ca sa intelegem unde e buba. Imbatandu-ne cu apa rece ne furam caciula de la unul la altul. Tipic romaneste! Si 2: voi inca mai intrati in jocul tablagiilor forumului?
 3. Domnule VAX, dumneata esti genul de om care a purtat toata viata, in spate, o traista de paduchi. Atata ai fost in stare sa acumulezi. Si nu vorbesc despre averi. Exemple? 1. Pasiunea ta pentru comunism = valoreaza cat paduchii. 2. Ideile despre viata, istorie si consecinte = alti paduchi. 3. Aportul in societate. Ai sortat milioane de piese socialiste ca sa poti gasi cateva bune de folosit = alti paduchi. Atata poti, ascunzandu-te dupa explicatii sterile si puerile. E bine sa lasi in urma paduchi? Eu zic ca nu, dar nici nu cred ca vei fii in stare de altceva. Intr-o zi o sa-ti spun de unde parabola cu paduchii.
 4. Stefane, tu crezi ca stii ceva, dar nu stii bine. Varistorul protejeaza la supratensiuni. Fuzibila la supracurenti. O fuzibila nu are sa inlocuiasca un varistor, si nici invers. Chestia aia Digitop e o jucarie. Desigur ca nu-si face nimeni cruce folosind acea jucarie. E usor sa apreciezi cat de deteriorat e varistorul. Daca poti monitoriza curentul. Dar, protectia unui varistor va costa mult mai mult decat varistorul. Pe care oricum il inlocuiesti. Asa ca, pui varistorul si-l schimbi la prima supratensiune. E mai ieftin decat crezi.
 5. Rusine! La colectivizare, cand s-au luat boi, vaci, pluguri, oi... si ce mai aveau taranii muncitori prin curte, bine a facut "statul"? Sunteti inca multi d-astia? N-ati murit? Mai bine stateai unde ai stat in ultimul an. Doua insulte aduse natiei romane, emise de doi "colegi" de forum: 1. Aia de au infundat inchisorile in anii 50-60 au meritat-o pentru ca au facut politica. 2. Aia de au fost dezproprietariti de "stat" sigur aveau averea din furturi. Rusine, insultati o natie intreaga cu aberatiile voastre!
 6. La inceput de ani 2000, Intrarom inca fabrica si chiar instala pentru RomTelecom acele telefoane. Eu am lucrat la Intrarom, informatie verificata, nu auzita.
 7. Fii mai ponderat in termenii folositi, altfel se inchide topicul asta de succes repetitiv: in fiecare an aceeasi discutie.
 8. Nici ca se putea o descriere mai pertinenta. Doare ca azi nu mai functioneaza lozinca: "fiecaruia dupa nevoi, fiecare dupa cum poate". Multi dovedeau o discrepanta falimentara intre nevoi si putiinta. Discrepanta care a dus la falimentarea unei natii. Cei care au primit, desi frecau menta toata ziua, azi zbiara de ciuda ca s-a inchis robinetul, ca era mai bine atunci. Le e greu sa faca azi ceva care sa le asigure ziua de maine. Adaug ca nu toti ridica ancora catre alte zari exclusiv din motive economice. Sunt atatea motive sa-ti doresti sa fii cat mai departe.
 9. Asta e ca aia: "avea viteza, domnule politist". Maximul si viteza sunt chestii relative. Relative la ce? Ca suntem pe forum tehnic, nu comparam cu antenele Costel ale lui nea Gogu.
 10. In mod sigur n-am inteles ce vrei sa spui, caci 0,005 este mai mare decat 0,0015. Poate clarifici. Sa auzim de bine !
 11. Plimbandu-ma pe malul apei: Si o sobolanca:
 12. Exact, scuza perfecta ca sa furam cu totii! Un fel de: m-a pus dracu', e Vineri 13, etc. Nu e chestie ca fura aia de "sus", e chestie de atitudine (daca as spune integritate s-ar sesiza echipa de moderare ca iar insult). Cum sunt atatia care nu fura, de ce sa nu luam exemplu de la ei, nu?! Facem un exercitiu de constiinta? Dar nimeni nu vrea sa fie luat de prost. Prost ca nu fura. Samd.
 13. @adrian_pic, nu ma intereseaza aspectul financiar. Aici esti prin lege obligat sa ai asigurare profesionala. Inclusiv eu am, inginer fiind. Orice "neglijenta" este anchetata si judecata in consecinta. Postul de mai sus trage concluzia intre 2 seminte sparte intre incisivi. Ce voiam sa subliniez e ca e usor sa vorbesti despre lucruri care nu au nimic in comun cu ceea ce faci / stii tu in viata. Taiati voi gatul unei gaini si coaseti-l la loc. Sa va vad daca reusiti. Daca tot e atat de evident ca din neglijenta a facut-o acel medic. Sa ne limitam la lipit rezistente. Astea suporta orice greseala.
 14. Unii cred ca o operatie pe un om e ca un schimb de tranzistor. Daca se rupe un pin, pui altul. Costa 3$ in plus. Ce usor acuzi pe cineva despre ceva ce nu ai habar. Romanii sunt specialisti in toate. D-aia toate sunt fie defecte, fie carpite, fie dispar cu totul.
 15. @sesebe, globurile alea sunt foarte interesante. Buna idee! Multumesc! Oricum, in salon vor fi minimum 4-5 zone delimitate de iluminare. Nu are rost sa gandesc ceva de anvergura intr-o singura lampa. @vlad228, ideea de plafoniera imi displace din principiu. Nu neg ca am cateva plafoniere acasa, caci nu am prea multe de ales. Pana la o renovare serioasa o sa fiu obligat sa accept ceea ce am. Dar nu mai adaug plafoniere. Am venit tarziu de la munca, n-am citit inca serios raspunsul lung al lui @Dxxx. Asa ca-mi voi aloca timp sa digerez raspunsul pe masura informatiei puse. Sa nu fiu perceput ca ignor efortul depus. Multumesc.
×
×
 • Create New...