Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Thunderer

Membru activ
 • Content count

  3,126
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

191 Excellent

About Thunderer

 • Rank
  Mjölnir wielder

Profile Information

 • Locatie
  Over the hills...

Recent Profile Visitors

1,940 profile views
 1. Thunderer

  De ce suntem dobitoci?

  E corect pe Elforum sa-ti categorisesti natia de prosti, dobitoci, etc? Este, se pare, conditia e sa mananci inca salamul cu soia loco. Daca-l mananci la distanta... nici apa Iordanului nu te-ar mai spala. Acum sa vezi infierare. Nationalism, nu alta. Spor la ciomagit!
 2. Thunderer

  Ne-am ales bine "partenerul strategic" ?

  Cu y, adica "Honi soit qui mal y pense".
 3. Thunderer

  Poze de-ale userilor

  Menta. Am remarcat pentru prima oara ce deosebita e floarea. Detaliu:
 4. Thunderer

  Poze de-ale userilor

  Mere (cam 3cm in diametru, usor acrisoare pentru moment): Flori: Ghici ce floare e asta? Pin:
 5. Thunderer

  Poze de-ale userilor

  Soare: Albina:
 6. Thunderer

  TED talks

  Ideea de competitie intre elevi nu e considerata importanta in scoala occidentala. Ceea ce nu e neaparat bine. E opinia mea. IQ-ul nu e definitoriu caci sunt destule cazuri unde distributia inteligentei nu e uniforma, dar persoana reuseste. Caz practic: nu stie matematica, dar stie sa faca comert. Nu vorbesc de dat tunuri. Evident ca in 6 minute nu poti da definitia reusitei, dar lipsa determinarii si a perseverentei sunt garantele unei vieti chinuite. Ideea e sa nu renunti si sa te ameliorezi in continuu. Si nu vorbesc de bla-bla-ul care e menit sa spele creierele - atat de prezent in multe firme.
 7. In cazul de fata, orice explicatie e inutila si refuzata din start. E clar. Eu doar incerc sa impun utilizarea termenilor deja stabiliti de la Hertz incoace. Macar asta, sa nu citeasca si altii (via Google Translate) si sa ia de habarnisti chiar tot poporul roman. Spor la inventii!
 8. Thunderer

  TED talks

  Rar vizionez astfel de clip-uri, dar asta e interesant. Titlul vorbeste despre reusita elevilor la scoala. Dar e mult mai mult acolo. 6 minute. Merita vazut. Pare ca nu se vede clip-ul. Mai pun un link. https://embed.ted.com/talks/lang/en/angela_lee_duckworth_grit_the_power_of_passion_and_perseverance
 9. Thunderer

  Limiter audio

  Pai varianta low-cost, low-level am zis ca e gata, si functionala, pe topicul vecin. Daca eram in Ro o donam unui entuziast de pe forum, pentru mine fiind finalul unui test didactic. Am explicat tot ce am pus in schema. Orice entuziast in audio poate sa faca unul la fel, sunt convins. Poze nu pun, ca nu sunt dintre cei laudarosi cu realizarile. S-ar putea sa si insulte unii colegi, mi s-a zis mai demult. Si proiectele, si pozele. Ma limitez sa ma laud numai cu vorbe. Intr-o zi de iarna, vine ea balana in fiecare am, pun de o varianta mai de Doamne-ajuta - si p-asta am detaliat-o pe topic. Piesele sunt toate bine puse deoparte, asteapta desprafuirea. Sa fie varianta finala in ampliful de ascultat zi de zi. Iti multumesc inca o data pentru implicarea in acest topic.
 10. Thunderer

  Limiter audio

  Spot on, sensei!
 11. Thunderer

  Cafeaua ...

  Se vede ca nu esti insurat. Raul adevarat nu e in lista ta. Femeia. Dracul e mic copil pe langa ea.
 12. Nu poti face diversitate cu un singur receptor si un sumator. Se complica treaba.
 13. D-aia s-au inventat antenele directive. Ca sa te concentrezi numai pe semnalul util.
 14. Daca e in semiunda e dipol.
 15. Thunderer

  Fake News

  Pai, daca-i atat de gogonata, la ce foloseste sa o raspandesti?
×