Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Thunderer

Membru activ
 • Content Count

  4,173
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

665 Excellent

About Thunderer

 • Rank
  Mjölnir wielder

Profile Information

 • Locatie
  Mâsca, AR

Recent Profile Visitors

2,926 profile views
 1. Daca ai rabdare sa rasfoiesti zeci de pagini de bla-bla-uri, dai de el la Radioamatori aici pe forum, tot pe un topic al lui Felix. Tu si @Voltus, important e sa cante, nu conteaza cum. Prietene, dintre cei care am postat pe aici exista si cei care au amplifuri de casti cu OPA si TPA de la TI. Nu se compara, nici de peste mari si tari, cu jucaria ta care e un pic mai evoluata decat o galena. Insa topicul tau este absolut perfect la Incepatori - fiind si functional in anumite conditii, daca n-ai fii badaran chiar ti-as aprecia postarea originala.
 2. Radio Erevan intreaba daca se poate lua virusul prin mancare? Da, daca o rumegati prin plamani.
 3. Acuma nu te iei de scrisul colegului, sa fie n, sa fie m... In fine, de la Radioamatori stiu ca acel m e un n.
 4. Sondajul pe Elforum e irelevant pentru ansamblul tarii.
 5. In jur de 50 de raspunsuri... apa de ploaie, nu e reprezentativ nici pentru 2 blocuri intr-un oras mai rasarit. Asta lasand la o parte raspunsurile la misto. Cine cunoaste mai mult de 3 persoane moarte...
 6. Au si tupeu baietii... macar sa fi deprafuit. Emailul indica si numarul de serie sau doar ziceau ca au trimis ceva din Belgia? Sa le raspunzi "baietilor" ca tu ai contract si factura cu firma din Romania. Ei au contract cu belgienii, deci sa nu-ti transfere tie problema lor cu placa uzata.
 7. Exact! Oare aia 100R sunt vazuti ca masa? @djvas, pune cativa 2-3k in loc de 100R.
 8. Eu as masura tensiunile pe acolo fara integrat, verificat scurturi pe placa. Ca daca-l pui si sunt scurturi sau tensiuni peste limitele acceptabile, are sa crape ca si precedentii. Masuratul cu ohmetrul intre pini nu e concludent decat cand detectezi scurturi (sau valori de rezistente foarte mici).
 9. Unii erau maestrii in arta fotografiei, multi insa ajustau toate greselile dupa... dupa maiestria lor si plata clientului.
 10. De nou avea valorile astea sau dupa o alimentare? Oricum, integratul tau e terminat.
 11. Nici mie nu-mi vine sa cred, galantarele goale, parca suntem tot in perioada platii datoriei de 10mld in 10 ani. Am cautat un duş si nu erau decat 2-3 modele ramase. Am luat unul janghinos si fara reducator de debit (la care nici nu m-as fi uitat in vremuri normale, probabil nici ceilalti ca de aia era inca pe raft), adica nu e ecologic, i-a placut nevesti-mi ca are presiune. La cum gandesc unii, imi e greu sa cred ca au parasit vreodata grota.
 12. Evident ca-n urma unui viol pot rezulta si copii, dar despre ce vorbim noi aici? Cum ii zicea la "ziarul" ala? Infractoarea parca... feriti colegi, ca va publica ideile colegul in Infractoarea. Altul care crede ca romanii sunt prosti. Mai sunteti multi d-astia?
 13. Colegul e cunoscut pentru ideile "inovatoare" si neconventionale. Tot ce realizeaza este la superlativ, dar nu se pot compara cu nici un standard in vigoare. De exemplu, acest 7404 (nu 74404 - sic!) poate fi folosit ca amplificator ultralinear pana la 30MHz. Ce voiam sa sugerez cu ampliful de casti e ca nu trebuie sa simplifici prea mult ca sa iasa ceva decent. Chiar din curiozitate. PS: Mai e un aspect important, acel 7404 e musai, dar musai, sa provina de la Mivarom. Cei care ii stiu povestea pot depune marturie in sprijinul afirmatiei mele.
 14. @djvas, la @RST totul e urechiometric, fereasca sfantul sa atinga un aparat de masura. Acuma cu 6 (in jur de) tranzistoare faceai un amplif de casti peste decenta si fara atatea condensatoare in calea semnalului. Daca insa te plictisesti, poti incerca si schema de amplif cu LM317. Tot din categoria HI-FĂ este. Si eu tot de plictiseala l-am facut.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.