Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

Thunderer

Membru activ
 • Content Count

  3,570
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

528 core_reputation_level_5

About Thunderer

 • Rank
  Mjölnir wielder

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Mâsca, AR

Recent Profile Visitors

2,493 profile views
 1. Cezar, tu te limitezi la teoria standard, aia invechita. Insa asimilarea ei, cu adevarat, te-ar convinge ca drumul deja batut e gresit fundamental. S-a dovedit ca suma cunostintelor ham-ilor de pe aici este inferioara celei a Luceafarului din BZ. Treacand la aspecte tehnice, caci la poezie suntem toti buni, impedanta antenei nu este 50R, caci e inutil sa te limitezi la 50R. Daca pui 3-4k in calcul ai sa vezi cum creste puterea dupa (I)Q-ul contructorului. Dar va trebui sa dai dovada de muuuuuuulta imaginatie in gandire - uita teoria aia invechita, OK?! - ca sa intelegi de ce. Hai, sa gandim si-n afara cutiei! Spor sa fie!
 2. Pai Vio face import-export, d-aia si intrebarea cu kilu'. Ca doar nu vine containeru' gol.
 3. Daca aveti vreun amic care lucreaza intr-o firma de face automatizari (panouri electrice) sigur au si masina respectiva. Plasticul poate fi de orice culoare. Cel mai comun are baza neagra si un strat subtire alb deasupra (ca-n poza de mai jos). Placuta de plastic este autocolanta pe spate, de circa 1,5mm grosime. Cand se graveaza (0.,2-0,3mm adancime) iese negrul la iveala. Astfel ai o eticheta fond alb cu text negru. Uite un exemplu de masina. Insa orice CNC face asta.
 4. Incrustare in plastic. Cauta pe Google "lamicoid label". Este modul industrial ieftin sa faci placute cu nume instalatie, mod de lucru, texte sumare si nu numai, etc. Destul de dure la mana daca dai cu degetul.
 5. Exact. Comisii post-mortem, lesson learned, etc. Insa securitatea, si mai ales cea din stadiul de conceptie, nu este inca parte din cultura multor tari. Tari cu limbi greu de vorbit si bani cacalau.
 6. Adriane, ai cerut tu si ti-au zis ca nu-ti dau? Nu vreau sa iau apararea firmei Hammond... insa in alt context s-au dovedit colaborativi. Nu am experiente in audio cu ei.
 7. E galvanizata tabla aia. D-aia de facut burlane. Dar scopul scuza mijloacele sau invers.
 8. Estetica ca estetica (si cacofonia ca cacofonia), dar sa nu uiti sa prinzi 5200 cu surub de tabla. Spor la bauta si sa ne scrii dupa mahmureala!
 9. Despre ce vorbesti aici? Receptor de putere mica? Ce putere, de receptie? Ne e rusine, fii convins. Nu stim cine mai citeste despre montajele cu pete căcănii... si crede ca suntem toti la fel.
 10. Eu credeam ca chestii simple, precum radiatorul este pentru tranzistoare, etc nu-ti vor scapa... insa, trebuie sa o luam cu tine de la bazele electronicii la fiecare post. PS: Eu aprindeam becul ala cu numai 2 fire/sarme de balot. Nu aveam nevoie de un pumn de piese. Vezi ce diferenta face scoala facuta la vremea ei?! Spor la zeci de W, astept kW intr-o luna, dar luna plina.
 11. Boier sau nu, e chestie de bun simt si de lasat loc de Buna Ziua. Ai trecut cu bine testul, coane!
 12. Dle @nanopico, un coleg avea la semnatura un text zicand aproximativ ca discutia cu anumite persoane le instruieste pe acestea. Ceea ce dvs si altii fac pe acest topic e un curs de RF pe care colegul Felix nu-l va aprecia. Mai mult, o sa vi-l explice el dvs mai tarziu. Eu cred ca e momentul sa inceteze aceasta şarada. Sa ignoram personajul asta.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.