Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cristi_ozana

Membru activ
 • Content count

  288
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About cristi_ozana

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/02/1971

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti sector 3

Contact Methods

 • Yahoo
  cristi_ozana@yahoo.com

Recent Profile Visitors

672 profile views
 1. Buna seara, Punctul 1 : router vodafone 3g cu wifi (deblocat si configurat pt.digi) pret 50ron https://s20.postimg....1029_175208.jpg https://s20.postimg....1029_175217.jpg https://s20.postimg....1029_175236.jpg https://s20.postimg....1029_175453.jpg Doresc sa-l cumpar eu. Multumesc,
 2. Salut, Exista o firma in Bucuresti care va poate vinde ceea ce cautati dumneavoastra, se numeste Electrozep. Intrati pe site-ul lor si gasiti ce va intereseaza. In cazul ca se considera reclama rog un moderator sa stearga postarea.
 3. cristi_ozana

  Recomandare aparat sudura

  ESAB este o firma care produce aparate de sudura din gama profesionala. Cel mai bine este sa cautati recenzii pe internet despre aparat si in functie de situatie sa-l cumparati. http://www.esab.ro/ro/ro/about/history/index.cfm
 4. cristi_ozana

  Achizitionare SSD

  Eu am cumparat de circa 4 ani un SSD Intel de 128 Gb si de atunci functioneaza in fiecare zi pe laptopul de pe care scriu acum. Nu am avut nici o problema, SO windows10 facut up-grade dupa win7 64 biti.
 5. cristi_ozana

  La multi ani Vasile!

  La Multi Ani tuturor ce poarta numele Vasile!
 6. cristi_ozana

  Urari la sfarsit de an

  La Multi Ani si fericire pentru toti colegii de pe Elforum!
 7. cristi_ozana

  diferential trifazat ca monofazat

  Este posibil singura problema este ca in cazul unei probleme de pe un circuit va deconecta si celelalte 2 circuite. De ce nu pui sigurante diferentiale pentru fiecare circuit in parte si astfel este mult mai usor de facut diagnosticarea si nu sunt afectate celelalte circuite in cazul unei declansari a unui circuit.
 8. cristi_ozana

  ESR-metru cu analizor + LCFP miron63

  Salut, Doresc sa cumpar si eu unul!
 9. cristi_ozana

  Fir cupru Φ 5mm

  Posibil sa gasesc pe la serviciu conductor monofilar din cupru de 10 mm patrati cred ca este cel mai gros monofilar deoarece este greu de modelat. Problema este ca nu stiu cum sa il trimit deoarece este mai scump transportul decat conductorul.
×