Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cristi_ozana

Membru activ
 • Content count

  312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

4 Neutral

About cristi_ozana

 • Rank
  Membru
 • Birthday 01/02/1971

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti sector 3

Contact Methods

 • Yahoo
  cristi_ozana@yahoo.com

Recent Profile Visitors

602 profile views
 1. Buna seara, Punctul 1 : router vodafone 3g cu wifi (deblocat si configurat pt.digi) pret 50ron https://s20.postimg....1029_175208.jpg https://s20.postimg....1029_175217.jpg https://s20.postimg....1029_175236.jpg https://s20.postimg....1029_175453.jpg Doresc sa-l cumpar eu. Multumesc,
 2. Salut, Exista o firma in Bucuresti care va poate vinde ceea ce cautati dumneavoastra, se numeste Electrozep. Intrati pe site-ul lor si gasiti ce va intereseaza. In cazul ca se considera reclama rog un moderator sa stearga postarea.
 3. cristi_ozana

  Recomandare aparat sudura

  ESAB este o firma care produce aparate de sudura din gama profesionala. Cel mai bine este sa cautati recenzii pe internet despre aparat si in functie de situatie sa-l cumparati. http://www.esab.ro/ro/ro/about/history/index.cfm
 4. cristi_ozana

  Achizitionare SSD

  Eu am cumparat de circa 4 ani un SSD Intel de 128 Gb si de atunci functioneaza in fiecare zi pe laptopul de pe care scriu acum. Nu am avut nici o problema, SO windows10 facut up-grade dupa win7 64 biti.
 5. cristi_ozana

  La multi ani Vasile!

  La Multi Ani tuturor ce poarta numele Vasile!
 6. cristi_ozana

  Urari la sfarsit de an

  La Multi Ani si fericire pentru toti colegii de pe Elforum!
 7. cristi_ozana

  diferential trifazat ca monofazat

  Este posibil singura problema este ca in cazul unei probleme de pe un circuit va deconecta si celelalte 2 circuite. De ce nu pui sigurante diferentiale pentru fiecare circuit in parte si astfel este mult mai usor de facut diagnosticarea si nu sunt afectate celelalte circuite in cazul unei declansari a unui circuit.
 8. cristi_ozana

  ESR-metru cu analizor + LCFP miron63

  Salut, Doresc sa cumpar si eu unul!
 9. cristi_ozana

  Fir cupru Φ 5mm

  Posibil sa gasesc pe la serviciu conductor monofilar din cupru de 10 mm patrati cred ca este cel mai gros monofilar deoarece este greu de modelat. Problema este ca nu stiu cum sa il trimit deoarece este mai scump transportul decat conductorul.
 10. cristi_ozana

  Noapte buna Stela Popescu! :(

  Sa-i fie tarana usoara.
 11. cristi_ozana

  Recomandare aparat sudura

  Salut, Eu am cumparat la 800 lei un aparat de sudura inverter de 150A Esab la mana a doua, functioneaza impecabil chiar daca sudez cu el o zi incontinuu nu se incalzeste deloc.
 12. cristi_ozana

  masurare condensator de la hidrofor

  Prima data descarca condensatorul si apoi il verifici pe multimetru setat pe ohmi condensatorul sa fie decuplat de la motor, daca acesta este bun vei vedea faptul ca acul scalei va urca pana condensatorul se incarca dupa care se va duce la zero. Daca acul nu se misca sau arata ca este in scurt atunci trebuie inlocuit.
 13. cristi_ozana

  Probleme bec oglinda din baie

  Verifica acel cablu in generat se intrerupe cam la 10 cm de doza aparatului (intrerupator) sau la aplica am intalnit de foarte multe ori acest aspect. poti verifica tragand de firul de aluminiu cu un patent izolat. Daca este intrerupt acesta se smulge din izolatia de PVC. Atentie la tensiunea electrica 230 este periculoasa in caz de atingere accidentala.
×