Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

ionbel1

Membru activ
 • Content Count

  277
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 core_reputation_level_4

About ionbel1

 • Rank
  core_member_rank_2

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  ZIMNICEA TELEORMAN

core_pfieldgroups_1

 • core_pfield_8
  yahoo

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Aici la noi la Dunare era peste de nu aveai ce sa faci cu el,tin minte prin anii 60 eram copil,mincam numai peste fara oase,somn in special,icre si lapti,pestele mic se da la rate.Bunicul meu a fost pescar,inainte de comunisti a lucrat la patron,dar erau si balti in care pescuia toata lumea,de exemplu balta Suhaia,care a fost desecata in anii 60.Imi povestea tata o intimplare hazlie de prin anii50 cind s-au dus la pescuit pe o balta,se numea Fatana,au prins o caruta plina de peste si la intoarcere treceau prin doua sate si sa nu se vada ce au in caruta au acoperit-o cu stuf.Numai ca din cauza hurducaturilor printr-o gaura a inceput sa cada pestele pe drum.Si-au dat seama de asta cind au vazut lume in urma lor care aduna pestele cazut din caruta.
 2. Platica mare aproape sau mai mare de 1kg prindeam cu undita pina prin 1995 cite 20-30 de bucati pe zi,intr-o saptamina,pina sa-mi afle alti locul unde pescuiam am prins peste 100 de bucati.Tatal meu Dumnezeu sa-l ierte,o cresta si o punea dupa ce o sara la uscat pentru iarna.Platica proaspata o prajea,apoi o punea pe un platou si storcea o lamaie in crestaturile facute pe ambele parti si apoi acoperea platoul cu ceva.Dupa ce se racea era o nebunie sa o maninci.
 3. Am acest tv si este blocat in child lock si nu il pot debloca imi cere parola.Stie cineva o metoda de deblocare? Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.