Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

dorofteius

Membru activ
 • Content Count

  497
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

132 Excellent

About dorofteius

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Alba Iulia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Dupa cum spune si titlul. Cumpar ecran cy-hf320aglv1h samsung UE32F4500
 2. Nu stiu cum sa scriu treaba asta. Dar, eu , urasc porumbeii. Au mancat jumatate din izolatia blocului. Masina , dimineata este kkta din cap pana in picioare cu bucati din izolatie , normal. Ii aiurea. Inmultirea animalelor de genul, trebuie controlata. Nu degeaba ii spune sobolanul aerului. Francezii in zi de astazi isi blesteama zilele din cauza lor.
 3. Asa-i. Imi cer scuze. Am postat o prostie.
 4. Este deranjanta ghiceala asta. Pentru simptomul ala sunt 100 de cauze. Dar nu va opreste nimeni sa incercati orice va trece prin cap. Nu sunt gelos deloc.
 5. Greu sa intelegeti ca @ dancostea2002 si @ clement Cu asta se ocupa. Oamenii cunosc foarte bine logan-ul. Plus de asta. Cam greu sa iti dai seama, cand iti dai cu parerea. Chestia asta se vede foarte usor cu un tester in live data. Dar voi batman toti. Nu mergem la ala cu testerul, ca doar ne ia banii, si nu ne ajuta cu nimic.
 6. Sunt de multisor pe piata, dar nu mai sunt ce erau. Eu am cumparat primul gordak acum 16 ani. Pe primul Gordak am dat 400 de usd. Acum nu sare de 80. Diferenta o sa o faci, dupa ce cumperi o statie mai serioasa. Sincer, daca incepi cu asta, o sa pierzi mult film , pentru ca sunt niste gunoaie in ultima vreme.
×
×
 • Create New...