Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

dorofteius

Membru activ
 • Content Count

  493
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

130 Excellent

About dorofteius

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Alba Iulia

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. dorofteius

  Merita sa cumperi Diesel?

  Da. VVT-ul sau vti ( pe 207 si 308), sunt un dezastru in materie de intretinere. Nu treci de 200 , in viata de zi cu zi, dar am fortat tigaia prin DE pana la 218 si nu comenteaza. Pt aia poti sa ai si honda cu V-tec , dar tot o saracie de masina ramane in materie de fiabilitate, pt. omul normal. La naveta de 40 km pe zi, nu merita benzina, clar.
 2. dorofteius

  Merita sa cumperi Diesel?

  Dieselul consuma mult pana ajunge la temperatura. Deci clar, pe distanta lunga este mai rentabil. Benzina in oras, teoretic. Pentru ca eu nu inteleg cum pana mea un logan de 1.4 mpi 2009 cu 40k km , consuma peste 10. Mers mixt, fara sarit de 110 , consuma 8. Fac acelasi drum, zi de zi, 30% urban, restul pe DN. Tigaia de 1.4 mpi nu scade sub 8, avand in vedere ca nu trec de 110, tigaia de 508 , mai grea cu 500 de kg, nu sare de 7 avand in vedere ca nu trec de 200. Concluzia o trageti voi. Avand in vedere ca masinile sunt fabricate la 1 an distanta. Si pe langa asta, diferenta dintre ele, este siguranta nene. Loganul este o conserva. Are MCV 1280 de kg de 1.5 dci , iar g5 are 1490 ? Nu va da de gandit ?
 3. dorofteius

  Recomandare windows xp sp3-64 bit

  Asa stiam si eu, dar poate ma insel.
 4. dorofteius

  Marci de sigurante automate de incredere

  Funny , ca spuneti Eaton.... Au picat MPR-urile, si o siguranta 4P, era inca in picioare. Pt mine eaton sunt gunoaiele.
 5. Da. Pacat. Mare pacat. Ca s-a pierdut o viata , fara nici un rost. Dar intreb si eu. Cei care va mai bagati cu 380 de v. Voi verificati inainte , sau va aruncati asa , la ghicea ? La 27k, are rost sa mai intreb ? Eu ma intalnesc, cam zilnic cu asa ceva, si nu ma prea joc ... Da, ca ii era greu sa verifice , nu contest, dar cand vezi atatia tampiti , care au murit de la selfie , ar trebui sa te gandesti. Oricum ai pune-o. Tot incompetenta celor de la CFR, ramane principalul motiv.
 6. dorofteius

  Ce osciloscop folositi?

  Eu folosesc Rigol ds1054z si Hantek DSO8060 (portabil). Depinde ce pretentii ai, dar pt osciloscop low budget, eu spun ca ajung astea.
 7. dorofteius

  JBC AD2950

  Eu stiam ca la Jbc-urile mai vechi, se poate bloca statia cu un programator dedicat. Asta se face pentru lucrul in fabrica pe banda. Am mai gasit pe ebay , la care scria ca sunt blocate in factory mode.
 8. dorofteius

  Merita sa cumperi Diesel?

  Hibridul diesel are o varsta foarte considerabila. Din pacate, numai hibrid nu este. Ce tot latram acum ceva vreme ? Hibridul diesel, este o minciuna ieftina, ca si hibridul benzina. Ce randament poti obtine cand tu incarci bateriile cu generatorul ? Faza cu franarea regenerativa, conteaza cam 1 %. Dar cui sa ii spui ?
 9. dorofteius

  Drive virtual facut din cloud ?

  Mega , iti da 50 gb per cont. Poti face 10 mail-uri, 10 cont-uri, gratuit ai 500 gb. Daca ai mai mult de atat, ori ai filme, ori nu mai stii ce ai. La ce pret au hdd-urile in ziua de astazi, iti poti face back-up, la bak-up, la back-up. SI unul il poti pune in camara. Poti scrie blueray. Ai acum variante, de te doare mintea.
 10. dorofteius

  Invitatii Filelist

  Mai am si eu pe Last - torrents org. Dar a ajuns cam slab tracker-ul... Nu mai este ce a fost.
 11. dorofteius

  Alternator cu personalitate

  90% din reparatori folosesc regulatoare cat de ieftine, ca sa isi maximizeze profitul.
 12. dorofteius

  Cumpar placa port serial Dell E5500

  Am cumparat. Vreau sa isi revina si asta. Ceva probleme ? Te incurca "foarte scumpe " ?
 13. dorofteius

  Cumpar placa port serial Dell E5500

  Cumpar in continuare. Nu vreau ic-ul, pentru ca nu am incredere nici in placa , nici in componentele de pe langa. Programez utilaje, care costa de multe ori mai mult decat laptopul. Nu merita riscul. As dori o placa cu totul, cat o fi, asta este.
 14. dorofteius

  Statii de lipit

  Eu am nozzle original si tot asa instant se opreste. Am vazut intr-un film de pe grupul Ipad rehab, cum ca este o setare de fapt. Dar nu gasesc nici un manual serios pt. statia asta. Vreau sa o vand, si as prefera sa fie in perfecta stare. Serie 079 12/16 0169
 15. dorofteius

  Cumpar placa port serial Dell E5500

  Nu este 232. Este max3243. Am incercat cu ICL3243 si nu merge. Placa a luat apa foarte tare. Am pus din celalalt dell E5500 si merge.
×