Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

smd-man

Membru activ
 • Content Count

  216
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About smd-man

 • Rank
  un ohm
 • Birthday 10/21/1970

Profile Information

 • Locatie
  Galati

Recent Profile Visitors

223 profile views
 1. Este veche discutia, dar incerc : Se mai pot pune aceste scheme ? Sau un link ceva... Multumesc !
 2. Multumesc d-l Dan , asa voi face . D-l Iulian , atata timp cat mai e bun tubul si bobina deflexie, nu vad un motiv sa-l arunc, si apoi are valoare sentimentala ...
 3. Buna seara. Nu deschid alta convesatie, chiar daca este veche. Ma chinuie acest tv Profilo 4055 varianta fara txt. Cu ceva timp in urma (un an) i-am facut o cura de condi. A mers bine , dar cate odata pierdea una din culori la imagine. Acum m-am hotarat sa vad care-i baiu... Ma pregatisem cu niste condensatoare, dar cu esr langa mine am constatat ca mai toti sunt buni. ...ok , il asamblez la loc, il pornesc si surpriza : nu am imagine... dar este osd . Scot mufa (din placa cu pca ) care duce rgb si fb in placa de baza si am imagine perfecta. Dar fara osd... Interesant nu ? Atunci cand nu am imagine dar este osd, acest osd este ciudat , adica nu pe fond negru cum era normal, ci pe un fond roz. Cu siguranta este un defect provocat , dar indrumati-ma va rog. Am verificat calea semnalelor sincro v si h (nu am osciloscop) si este ok. Tensiunile ok.
 4. Buna seara. Cumpar placa digitala KLC-2018QS REV-00 35009095. Provine dintr-un lcd VORTEX KLC-2018QS .
 5. Multumesc pentru raspuns. Interesanta ideea cu schimbarea telecomenzii. Sincer nici nu auzisem de asa ceva. E valabil numai pentru smart android ? Voi reveni cu informatii, insa nu prea curand, deoarece proprietarul este a-tehnic si poate face prostii. De ajuns acolo voi ajunge doar cand timpul mi-o va permite. Va tin la curent.
 6. Buna ziua. Problema pe care o voi expune va parea hazlie, dar nu e asa. Un amic si-a cumparat doua bucati tv-uri modelul din titlu . Toate bune si frumoase nu sunt probleme cu functionarea, dar le-a montat pe amandoua unul langa altul, si se folosesc de ele doua persoane. Cred ca stiti ce a urmat : o comanda data unuia din tv raspunde si celelalt tv. Vedeti o rezolvare rezonabila ? Momentan unul din ele este tras pe dreapta si ramas crt-ul vechi.
 7. Buna seara . Acest model de tv a ajuns si la mine. Acum doua luni a fost sursa defecta. Nu se aprindea nici led stb. Am reparat-o . Acum a venit cu o imagine ca in poza, Raspunde la comanda stb on / off. Are sunet. Nu mai pot intra in menu sa-i schimb sursa (proprietarul il folosea pe av.) deoarece nu am imagine inteligibila. Exista ceva dar ...indescifrabil. Poza e facuta fara semnal pe av. Ce am putut face : am masurat tensiuni pe sursele din main si am 3,3 si 2,5. Nu am o schema pentru acest tv. Poate are cineva sa posteze schema macar a digitalei. Ce credeti ? e dus panelul ? TV VORTEX : KLC-2018QS SURSA : LC-TM2018 Main : KLC-2018QS
 8. Multumesc pentru interesul acordat. Am sa cer si ajutor, dupa ce-mi mai bat capul cu el. Problemele sunt la invertoare. Revin cu amanunte dupa ce ma mai documentez si poate chiar cu rezolvarea. Stima.
 9. Nimeni ? Nimic ? Chiar si conta cost , daca se poate ... Multumesc.
 10. Buna seara ! Ma puteti ajuta cu schema pentru TV Thes model : LEW32TH71B ? Mainboard : T.TRSX88.6B Invertor : LDA22V600X3 Sursa : JSK4168-047 Va multumesc !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines