Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

smd-man

Membru activ
 • Content Count

  213
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 core_reputation_level_3

About smd-man

 • Rank
  un ohm
 • Birthday 10/21/1970

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Galati

Recent Profile Visitors

155 profile views
 1. Multumesc pentru interesul acordat. Am sa cer si ajutor, dupa ce-mi mai bat capul cu el. Problemele sunt la invertoare. Revin cu amanunte dupa ce ma mai documentez si poate chiar cu rezolvarea. Stima.
 2. Nimeni ? Nimic ? Chiar si conta cost , daca se poate ... Multumesc.
 3. Buna seara ! Ma puteti ajuta cu schema pentru TV Thes model : LEW32TH71B ? Mainboard : T.TRSX88.6B Invertor : LDA22V600X3 Sursa : JSK4168-047 Va multumesc !
 4. OK, si atunci ce sa schimb ? softul sau tlc?
 5. P.S. Cat faceam probe cu aceasta telecomanda, alaturi aveam un tv mai vechi cu PCA deschis si reactiona la orice comanda. Deci telecomanda asta era perfect compatibila cu PCA. Este normal asa ceva ?
 6. Multumesc pentru interventie. Senzorul e bun caci cu alte telecomenzi (universale) ia comenzi, dar nu pe toate. comenzi gen : pleaca din stb, schimba canale, dar nu face volum decat intr-un sens fara menu, etc...
 7. Buna seara tuturor. Este mai vechi subiectul , dar incerc... Acelasi tv din titlu cu : Digitala : XKU190R-3 Sursa : XKV194-06 Procesor : MST7610LB-LF. Problema: ? Nu-i gasesc telecomanda. Am luat-o pe asta : http://videotek.ro/product-details.php?category=3&subcategory=97&product=413 (daca e considerata reclama, rog stergere) dar nu merge. Mai sus spunea "sorintv" ca a schimbat rezonatorul. Stie cineva cu ce valoare a schimbat ? Sau sa caut alta telecomanda ? Care ? Multumesc !
 8. Buna seara . Este mai vechi subiectul insa este vorba de acelasi tv din titlu. In cazul meu nu mai porneste deloc, apare doar logo Philips si atat. As incerca un reset general (daca stie cineva procedura), si / sau un update pe usb . Apelez la cunostintele d-vs pentru ajutor. Multumesc !
 9. Buna ziua. Este un subiect mai vechi, insa vreau sa stiu de unde iau aceste fisiere (.rar) cu simboluri electrice pentru "Paint ". Multumesc.
 10. D-l Misura va respect pt activitatea dvs pe elforum. Nu-mi permit sa dau informatii false despre ceea ce cer in ajutor. Daca se poate bine, daca nu ... asta este... daca e un ozn. ... o fi...
 11. Buna ziua. Apelez la d-vs pentru ajutor din partea celor cu experienta mai multa. Pe scurt m-am procopsit cu o placa de tv lcd fara sa stiu din ce tv este. Despre ea nu am gasit mare lucru pe internet, decat ceva inrudit. Daca ati gasit printr-un tv acest sasiu dati o mana de ajutor va rog. Pe spate scrie: TOP-TECH MSD309P V2.0-A
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.