Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

smd-man

Membru activ
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

About smd-man

 • Rank
  un ohm
 • Birthday 10/21/1970

Profile Fields

 • Location
  GL

Recent Profile Visitors

261 profile views
 1. In lipsa de alte detalii , poate va ajuta asta :
 2. Cautand pe net am dat si de asta : https://remont-aud.net/ic_power/ PS. Se pare ca am gasit chiar schema de la chinezi (la rezolutie mica). https://m.yao51.com/jiankangtuku/rsqhqacx.html . Si intr-adevar ci este ob2263. Multumesc inca o data. O seara buna.
 3. Acum am reusit sa pun schema si urmeaza sa verific ce ar fi. Multumiri si lui nykky.
 4. Multumesc Branca. Am inceput deja s-o scot pe hartie. Maine , daca este timp o termin si o postez.
 5. Este vechi subiectul , dar cred ca aici este cel mai bine sa cer ajutorul. Este vorba de o sursa de 12V 5A care nu mai munceste. Am masurat la rece tot de pe ea si nimic nu pare suspect ( scurt sau intreruperi ). Bine inteles ca un mic chinez a montat in primar un CI neinscriptionat . Poate cineva de pe forum s-a mai lovit de aceeasi problema si stie ce integrat este asta.
 6. Buna seara. A ajuns la mine o sursa de 12V 5A care nu mai misca nimic. Nu este primul montaj pe care chinezii mici au sters ce scrie pe integratul din primar . Nu reusesc sa gasesc ce este ! Am facut o schema orientativa cu speranta ca ma veti ajuta. Ce integrat este ? Multumesc !!!
 7. Domnul Iulian ati avut dreptate. Am rezolvat problema cu RC-AD1. De fapt, am cerut acest model dar mi-a fost recomandat RC-YC1 ca fiind echivalenta. Si asa a fost. Multumiri dl. Iulian si dl. Dan. An nou mai bun - va urez tuturor celor de pe elforum.
 8. Multumesc pentru raspunsuri. Dupa ce incerc RC-AD1 va dau de stire. Multumesc Dan si Iulian.
 9. Iata ca dupa ceva timp, neavand ce face am dat iar peste acest tv. Deci se presupune ca alt meserias a schimbat bin-ul , de nu merge telecomanda (decat unele comenzi ) si se si potrivesc - comenzile cu un tv cu PCA. Care memorie ar trebui rescrisa : 24C16AN sau 24LC21A ? De umblat la ele nu s-a umblat (dezlipit).
 10. Metoda descrisa aici de "mac01" am vazut-o personal la profu de aterier din anii 88 . Verifica prezenta FIT direct cu degetul pe varful lui PL500.
 11. Craciun fericit !!! Si sanatate.
 12. Te rog, pune niste poze cu fata spatele si sasiul... sa vedem si noi. Stii ... nostalgia anilor trecuti. Cei tineri nici nu stiu despre ce vorbim. Craciun fericit !!!
 13. Salut. Da si tu niste detalii. O ai pe cea originala? De exemplu am gasit asta pe okzii: https://www.okazii.ro/telecomanda-dvd-vortex-a178859210. Asta iti trebuie ?
 14. Buna ziua tuturor. Detin un display nou luat din targ, dar nu gasesc documentatie pentru el .Goagle nu m-a ajutat. Poate stie cineva de aici. Atasez foto. Multumesc
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines