Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

megastar

Membru activ
 • Content Count

  763
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

69 Se poate si mai bine

About megastar

 • Rank
  Membru
 • Birthday 02/16/1970

Profile Information

 • Locatie
  Dragasani

Recent Profile Visitors

1,068 profile views
 1. Ca sa fii sigur ca este placa de baza, aplici 3,3V la pinul ,,control'' de la mufa sursei, dupa ce intrerupi firul spre Main. Sursa nu va mai fi oprita si o sa scoata permanent toate tensiunile. Se poate masura acum daca se mentin tensiunile de pe cele 2 stabilizatoare de 1,25V in special, dar si celelalte tensiuni - de 2,5V, 1,8V etc. si se poate urmari mai bine defectul pe imagine. ( Sursa nu mai este oprita in acest caz, daca un integrat de pe Main consuma si se incalzeste !)
 2. Poarta masca de protectie corect. Acopera-ti toata gura !
 3. Weekend-ul asta merg la pescuit. Sper ca m-am dotat cu toate ustensilele (sfatuit de niste prieteni...) !
 4. Este EDGE led, cu 2 barete laterale cu cate 56 leduri verticale. De obicei functioneaza cu o parte a ecranului mai intunecata, chiar si atunci cand este defecta o grupa de leduri de pe o bareta.
 5. Pentru ON = zero V in acest caz - la 17PW25. 1,5V sunt pentru off.
 6. 25Q32 - 32M-BIT. SERIAL FLASH MEMORY
 7. Nu trebuie sa porneasca sursa fortat, din moment ce ea scoate toate tensiunile (Tensiunile de alimentare există, ), iar televizorul este in stand-by (nu iese din st-by) . Iar tasta Power nu porneste televizorul, il pune numai in starea de stand-by, dupa care trebuie pornit din tastele program sau, bineinteles din telecomanda. Deci ...Primul pas telecomanda, cum a spus si dan cod.
 8. Nu va inselati, dar exista si unul mai actual, asa pare dupa seria 5.381. Daca ati inlocuit baretele, se presupune ca televizorul porneste, ca altfel cum sa ajungi la concluzia ca este defect de backlight si sa inlocuiesti baretele, decat in urma unor masuratori. Ca daca ar fi scris cineva cu o singura postare, se putea presupune ca le-a inlocuit la nimereala, sau ca se tine de glume. Dar nu este cazul ... descrierea defectului trebuie sa fie cat mai exacta, ca sa nu lase loc de interpretari sau presupuneri, mai ales cand este vorba de Sony. Nu de altceva, dar la defectul de backlight el face restart de trei ori cu sigla Sony inainte de a genera codul de eroare ( pentru ca ledurile intra in scurt de obicei, sau baretele sunt in paralel, deci panoul se aprinde si cu leduri defecte) si , la o verificare mai superficiala poti concluziona ca face restart in bucla ( sau boot loop). Este important si modul cum ati probat daca baretele noi se aprind ... presupun ca fara cuplarea ecranului - si in acest caz, la unele modele de Sony panoul cu leduri este aprins de cateva ori, dupa care urmeaza codul de eroare pentru lipsa panel (adica lipsa alimentare T-con). Este important de mentionat modul in care clipeste ledul de stand-by (codul) . După introducerea stickului in mufa USB, acesta va fi detectat de televizor si vor apărea o serie de mesaje diferite, cu instructiuni. Daca toate tensiunile sunt corecte ... Sony BRAVIA KD-49X8005C HDTV Firmware PKG5.381EUB
 9. Incearca si cu acesta : Click pe Softpedia Secure Download (SUA) Sony Bravia KD-49X8005C HDTV Firmware 3.925 https://drivers.softpedia.com/dyn-postdownload.php/8d2ac76fe7433c8901740f8fb6f7ad9d/5ee293b2/9144a/4/1 Orice port USB poate fi utilizat dacă televizorul are mai multe porturi USB. - Apăsați [HOME] pe telecomandă pentru a deschide meniul HOME. - Navigați la categoria [Setări] și apăsați [Enter] pentru a o selecta. - Navigați la și selectați [Customer Support]. - Navigați la și selectați [Actualizare software], apoi selectați [USB]. - Pe ecranul TV va apărea o serie de mesaje diferite - urmați instrucțiunile de pe ecran. - Actualizarea va începe și o lumină LED portocalie va începe să clipească pe panoul frontal al televizorului.
 10. S-au reluat cursele aeriene !
 11. 17IPS62 porneste de bunavoie si debiteaza cele doua tensiuni - de 12V si de 24V atat in stand-by cat si in gol, deci se poate depana cu ea decuplata de la Main. Si ... fara beculete.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines