Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

megabit

Membru activ
 • Content Count

  722
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

43 core_reputation_level_4

About megabit

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday 02/16/1970

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Dragasani

Recent Profile Visitors

742 profile views
 1. Tocmai aici este punctul lui tare, ca are si metal si este important ca l-au pus exact unde trebuie - la radiatorul baretei. Este un radiator foarte gros , de forma ovala si lucios ca oglinda la interior, unde este lipita cu banda adeziva o singura bareta cu 32 de leduri denumita LOUVRE 32, amplasata in partea superioara a carcasei. Si radiatorul este lipit tot cu banda adeziva pe o tabla ... atat el cat si bareta se dezlipesc foarte greu ... pana te obisnuiesti ! Da, este foarte usor - cat poate sa fie un panel, o bareta si un Main - ca alimentatorul este separat.
 2. Se demonteaza foarte simplu, fara niciun mecanism complicat. Se scoate mai intai capacul mai mic cu o surubelnita plata, iese foarte usor, este fixat cu acele cleme obisnuite ale capacelor de plastic .
 3. ,, modified'' nu inseamna ca au fost modificate datele scrise in memorie .
 4. O fi devenit error-gata-base, go.go...
 5. Ce programator citeste o memorie distrusa fizic si ofera doua rezultate diferite, fara sa se prinda ca este defacta ? Ca nici de Postal 3 nu cred ca trece. Probabil ca numai datele inscrise in ea erau modificate.
 6. Mai sunt si alte moduri ,,ingenioase''de fixare a capacului, unele sunt fixate chiar cu banda dublu adeziva !
 7. Va fi pe forum, a spus ca nu poate momentan. Modelul corect este CTV3226.
 8. Atasez un soft de Vision VTTV AND32 care la mine a functionat in urma cu un an, dar l-am comparat acum cu cel de Starlight pe care l-ai incercat si tu si pare identic, asa ca probabil nu va merge, https://we.tl/t-JsJ0kAOO9g si mai jos softul cu care am rezolvat un Akai care nu a mers cu cel de Starlight, deci ar trebui sa mearga si la tine. O sa ramana cu logo Akai, dar macar sa se potriveasca telecomanda. https://we.tl/t-eT4y2XOxcV
 9. Tu nu citesti ce am scris ? Scriu degeaba... am scris ca Conteaza si tipul de ecran ... in cazul ca nu se mai potriveste telecomanda, daca apare imaginea invers . . poate stii tu cum o sa modifice din Service fara telecomanda. Oricum, bine ca ti-ai schimbat si tu parerea in legatura cu posibilitatea inversarii imaginii din Service, ca sustineai altceva in urma cu putin timp : https://www.elforum.info/topic/132027-problema-star-light-32dm6500/?do=findComment&comment=1668404
 10. Este suficient CX315 DLEDM, pentru ca seria de pe eticheta lipita pe tabla este acceptata ca referire la denumirea panelului atat la modelele chinezesti cat si la cele turcesti (si la altele) din moment ce orice soft postat pe site-uri se raporteaza la aceste etichete. Degeaba cauti seria de pe t-con , uneori trebuind sa demontezi tot televizorul, daca softurile nu se refera la seria respectiva. Doar daca trebuie sa schimbi panelul ! Cateva exemple : LED TV Resolution: 1366×768 Panel: CMO, Universal, CX315DLEDM Here are below some TP.VST59S.PB817 Dump ok led VINCHI LE32D11 Mb TP.S506.PB819 Panel cx 315 dledm Spi winbond 25q32 ieci układu 25Q64 do Manty led 3204 plyta głowna Hk-T.RT2957p61 CX-15060022-1-s08006.Panel CX315 DLEDM China LCD / TFT Backlight LED (Panels TV) CX215LEDM, CX-215-LEDM.
 11. Denumirea corecta a modelului este TOUCH...AND 32 si ai nevoie de soft pentru rezolutia de 1366/768 ca sa se potriveasca (match). Conteaza si tipul de ecran ... in cazul ca nu se mai potriveste telecomanda, daca apare imaginea invers. Am softul pentru aceasta rezolutie si pot sa-l postez cand ajung la calculator, probabil maine , daca nu se rezolva pana atunci.
 12. La TPM10.1 ... de fapt se vede clar ca la el s-a referit d-l Tavi atat din atasament, cat si din postarea urmatoare.
 13. Nu va fi nicio saracie, pentru ca deja incep sa se intrezareasca embrionii unei adevarate diviziuni sociale a muncii , avand ca pol central depanarea TV, in jurul careia pot gravita mai multe categorii sociale, dupa cum urmeaza : - cei care repara telefoane, se vor ocupa de nanduri si bga-uri in general. - cei care repara prin depouri si vagoane, vor schimba in special blendere(!) de focalizare si tuburi cinescop - mecanicii si cei cu masinile de spalat - la casetofoane, dvd-uri etc ... - electricienii - cu instalatiile de pom si panourile cu leduri, iar in ultimul rand ... - depanatorii tv. vor avea si ei un rol destul de important, pentru ca se vor ocupa cu receptionarea televizoarelor si distribuirea placilor catre celelalte categorii !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.