Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

megabit

Membru activ
 • Content Count

  758
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

47 core_reputation_level_4

About megabit

 • Rank
  core_member_rank_2
 • Birthday 02/16/1970

core_pfieldgroups_2

 • core_pfield_6
  Dragasani

Recent Profile Visitors

853 profile views
 1. El l-a salvat corect, dar l-a copiat Florinel gresit !
 2. Schimba cuartul la telecomanda originala, cum a mentionat si @validae este piesa care se defecteaza cel mai des, altfel trebuie masurat in televizor daca amplifica receptorul de telecomanda.
 3. Am convingerea ca sunt. Dar daca am ajuns sa intru in dialog cu tine, incep sa am indoieli... Anormal este cel care nu reuseste sa exprime prin cuvinte ce are de comunicat , nu cred ca stii ce vreau sa spun! Televizorul tau cred ca are placa chinezeasca CV9203L-Q24 pe care am intalnit-o si in Vortex ledv24-E19D, poti incerca.
 4. Nu incercati asa ceva acasa ! Pentru confortul si siguranta dumneavoastra, uitati-va chiar pe ecranul telefonului.
 5. Bine, cautam... seria este pe placa integrata in panel. S-a mai mentionat asta :
 6. Codul corect pentru panel este pe T-CON.
 7. Chassis MB180 este denumirea sasiului si nu are nicio legatura cu core_update, chiar daca foloseste placi se Vestel. Actualizarea software se face din Menu si se utilizeaza doua stick-uri pe USB, in etape. Si asa este, procesorul provoaca cel mai probabil acest defect cu pornirea din cauza temperaturii la care lucreaza.
 8. Mai mult ca sigur lipsa ecranului genereaza un cod de eroare si nu da drumul la backlight... Absenta (sau decuplarea) ecranului nu anuleaza comanda backlight-ului nici macar la Sony, asadar ledurile trebuie sa se aprinda cateva secunde pana cand microprocesorul emite codul de eroare dupa ce primeste (sau nu) informatia dinspre ecran, moment in care integratul pentru leduri nu mai este nici el comandat. Asta din punct de vedere practic, verificat , dar este si normal sa se intample asa pentru ca microprocesorul comanda ce are de comandat si in functie de info primit emite codul de eroare corespunzator etajului respectiv si apoi opreste functionarea. Referitor la backlight, acesta trebuie sa fie mai intai comandat de catre microprocesor (asa cum s-a afirmat mai inainte) si numai dupa intoarcerea informatiei de avarie, acesta emite codul de eroare, ca altfel nu are cum sa ,,ghiceasca'' daca are leduri defecte, sau daca mufa este decuplata... adica mai intai apare tensiune la mufa pentru leduri (integratul comandat), care incepe sa scada dupa anularea comenzii ON semnalizata de codul de eroare. Ca sa nu mai spun ca la ledul SONY KDL-40W705C backlight-ul este aprins permanent chiar daca mufa de la t-con este decuplata, deci nu trebuie generalizat.
 9. Schimbarea (sau anularea) codului PIN la toate modelele de tv. Philips din anul 2014 pana in prezent : https://philips-tvconsumercare.kxondemand.com/Portal/en/Faq/All/1693
 10. - 002M, cu mufa pentru leduri identica cu - 002H.
 11. Modelele cu memorie spyflash nu se strica de tot, ca spioneaza si cand sunt oprite !
 12. Pentru samsung 40h6400 nu se cunoaste codul inca ... dar am intalnit un model asemanator - UE40H6400 - care avea codul baretelor : D4GE-400DCB-R2 , dupa care se poate afla foarte simplu codul ledurilor inlocuitoare - LED COD 27. LED Backlight Strip Bn96-30450a D4ge-400dcb-r2 for Samsung Ue40h6200 Ue40h6400.
 13. Ledurile originale erau la 3W si suportau 700mA si au fost inlocuite cel mai probabil cu leduri de 1,5W si 250-300mA, adica la intamplare . Bine ca erau totusi la 3V si s-a reusit o luminozitate aproape uniforma !
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.