Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

megabit

Membru Activ
 • Posts

  830
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

1,794 profile views

megabit's Achievements

Experienced

Experienced (11/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Reacting Well
 • Dedicated

Recent Badges

 1. Codul de fabrică 8888 se introduce la Configurare ... Blocare pentru copii - modificare cod- ok - cod actual 8888 - ok, după care se poate introduce noul cod pin pentru Căutare.
 2. Pe forum fiecare scrie ce vrea, din păcate. Unii fac numai presupuneri și scriu inepții, alții concret, cu televizorul in fata (cazul meu).
 3. Piesa care lipsește este un condensator, care este conectat spre masă prin dubla diodă (in forma de tranzistor smd) A7w. De altfel, piesele sunt marcate clar pe cablaj, pe spatele plăcii ... Ct28 - Dt1 . Are montată deja o bobină spre masa din punctul cald, notată și ea pe cablaj - Lt4.
 4. Pe L33, adică pe pinii 10, 11 tensiunea de ieșire este 1,1V. Este comună și pe pinii 16, 17 și 18. Rezistenta față de masă aici este 24 ohmi.
 5. Codul corect al placii este BN41-00878A. Probabil ca prinde un singur program. Defectul este provocat de condensatorii electrolitici C151 - C152, care nu filtreaza corect tensiunea TU-5V.
 6. Pare ca se restarteaza ... acolo trebuie schimbate memoriile cu un programator Postal !
 7. Mai indicat ar fi in acest caz efectuarea unor măsurători pe T-con, adică Vin, Vdd, Vcom, VGH, VGL ...
 8. Trebuie menționat din start că este televizor OLED, deci exclus defect de backlight...
 9. Televizorul ramane cu ledul aprins rosu dupa ce afiseaza mai intai logo HITACHI , cand de fapt el este FINLUX . Inteligenta artificiala loveste din nou ... daca nu s-a incarcat un soft diferit.
 10. Codul marcat 520 = tranzistor pnp = FMMT6520
 11. Nu s-a vorbit, s-a scris ! Este subliniat în citatul din postarea mea , mă mir că nici așa nu se observă, dar mai incercam : ..bag tv in priza si ptr 1 secunda se aprind ledurile ....tv sta in stand by....
 12. Pai daca ledurile se aprind cu tensiunea de stand-by de 46V, înseamnă că au fost înlocuite cu unele de 3 V, caci televizorul are 2 barete x 6 leduri in serie. Cine știe cu ce barete au fost înlocuite cele originale, că nu scrie nicăieri... Numai că Vortex V32EP18 are ledurile la 6V, cu baretele înseriate. Tensiunea de stand-by la acest televizor este 40V, iar în funcționare este 76V.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines