Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

vergil

Membru activ
 • Content Count

  1,635
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

31 Se poate si mai bine

About vergil

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 04/08/1954

Profile Information

 • Locatie
  Braila - Romania

Contact Methods

 • Yahoo
  vergil_br@yahoo.com
 • Skype
  Vergil Olteanu

Recent Profile Visitors

810 profile views
 1. Asa este . Am pus 25Q16 , si nu vrea . Am potrivito greu pe paduri . Memoria veche este defecta fizic . daca nu cumva este dus si procul/scaler Am sa comand echivalentele date de @Florinel Va multumesc .
 2. Acest flas are vreun echivalent pin la pin si capacitate ? Cel din titlu este numai pe Ebay . Sa fie ceva care pote fi comandat in tara . Am vrut sa pun un 25Q32 , dar este prea mare , depaseste padurile cu mult . Multumesc
 3. vergil

  PM25LV020

  Cumpar acest flas PM25LV020 , chiar si 2/3 buc . Ca sa fie vanzarea mai profitabila , vanzatorul mai poate adauga si altceva . Vorbim pe mp multumesc .
 4. Multumesc din suflet . Revin cu rezultatul .
 5. Multumesc Florine . Am descarcat numai poza , ca e mai buna ca a mea . In rest ......sant paralel . Este dump acolo ?? Daca vrea cineva sa dea dumpul jos , nu pot decat sa-i multumesc , raman dator o bere .
 6. Monitorul a venit cu defectul asta , fara cablurile lui . Mb-ul arata ca in atasament . Nu gasesc nimic pe net despre Pm25LV020 . Poate sa nu fie memorie ? Ci-ul acela cu punct alb si 4 pini din imagine .
 7. Este interesant , că atat timp cat nu se aplică semal pe conectorul mb , din pc , nu apare acea linie . Cum aplic semnalul cum apare . Am incercat sa citesc memoria PM25LV020 . Este goala . Nu cred ca este normal sa fie asa . Ar putea fi inlocuita cu alt tip ? Ce parere aveti . Daca este vb de bin , am cautat pe net dar nu m-am descurcat . Poate ma ajutati dv .
 8. Nici o idee ? Eu cam am bafta de defecte ciudate . Am facut o cura de electrolitici . nimic . Urmeaza sa rescriu dumpurile .
 9. Acest monitor are un defect interesant pe care eu nu l-am mai intalnit .Aici etichetele de pe capac https://files.fm/u/smegnxex Se plimba o dunga incontinuu . Asa ca aici . Care ar fi cauza posibila . Multumesc .
 10. Oir este ok ori nu ? De ce ai jumatate ?
 11. Puteti sa o puneti si aici , si pentru alti useri interesati .
 12. Aici sant ceva informatii , daca nu ati fost cumva . Nu am vazut scheme , nu le-am rasfoit pe toate , cateva . Cred ca pot fi utile . http://tim.id.au/laptops/ Pentru un anume laptop indicati modelul si poate va ajuta userii care au mai adunat scheme in timp . Problemele enuntate de dv sant si in tv-urile chinezarii . Succes .
 13. Nu cumva este TA7678 ? http://pdf1.alldatasheet.com/datasheet-pdf/view/84889/ETC/TA7678.html Spuneti macar ce feace acest integrat acolo unde este montat .
×
×
 • Create New...