Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

bobinatorul

Membru activ
 • Content Count

  451
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

20 Se poate si mai bine

1 Follower

About bobinatorul

 • Rank
  Coffee Service
 • Birthday 01/20/1987

Profile Information

 • Locatie
  BUCURESTI

Recent Profile Visitors

3,013 profile views
 1. Daca nu reușești cu programarea imi poti trimite placa si un mt48t5870pc1 însă configurarea va trebui refăcută și neapărat pe aparat.De multe ori nu se poate schimba de pe alta placa din cauza versiunilor multiple cu care au venit. Mai e varianta in care mai detii unul să descarci configurarea pentru a scuti o groaza de timp si setări. Apropo de soft , nu se gaseste la liber precum și cablurile aferente.
 2. Salut nu trebuie să rescrii eepromul Pune un alt timekeeper si il rescrii după cu 5100configurator,nu ai treabă cu eepromul. Baud rate setat la 2400 sau prin terminal la 11500 cu parola "vision"
 3. Salut Poti pune un simbol din lista( origin de ex) în aceleași coordonate cu cele ale găurii.(click dreapta/move to..) A doua variantă si mai normală că sa zic așa este sa editezi gaura respectivă la parametrul DrillMark cu 0.5mm de exemplu. Poate ne spui si cum faci cablajele , căci dacă le corodezi atunci DrillMark este exact ce îți trebuie.La printare o gaură de 3 mm să zicem va fi acoperita aproape în totalitate mai puțin centrul care va descrie un cerc cu diametrul setat la DrillMark.
 4. Dacă nu te grăbești te pot ajuta eu dar printre picături ca să zic așa inclusiv cu pcb-ul.
 5. 1 Verificați cum am spus mai sus și supapa de bypass.Apa va circula pe unde întâmpină rezistenta mai mică. 2 Aici pot fi mai multe cauze.Verificati în primul rând cantitatea râșnită apoi gradul de rasnire.Daca aparatul e dotat cu dozator mecanic verificați microswitch-ul intern si asigurati-va ca e suficientă cafea în erogator si ca acesta are ce să preseze.
 6. Verificați și supapa de sens si by-pass ce ar trebui să fie montata imediat după aceasta.
 7. Salut Nu, nu era activ opțiunea follow pur si simplu încărcăm gerberul si il afișa ca si cum ar fi follow.
 8. Salutări. Doua chestii am observat la ultima versiune. 1.In urma unui DiskCleanUp gerberele erau afișate așa cum se vede in imagine S-a rezolvat cu reinstalare. 2.Am observat că la ultimul pas(cnc job) modificarea valorilor pentru adâncime si feed nu are efect decât dacă sunt modificate din Preferințe.Am realizat după ce am pornit programul.
 9. Dacă treci prin Berceni îți dau eu una SH funcțională gratis. Sau nouă între 40 si 100 Ron cu filet interior 1/8 la ieșire.
 10. Dacă spuneți că pompa e comandată prin tiristor si nu prin triac încercați să inversati firele pompei . Poate v-a scăpat ceva la măsurătoare.Pompa are intern o dioda inseriata pe bobinaj si cine știe poate aveți noroc. Dacă nu , un 16f684 si un adaptor ca să se potrivească la pini sau chiar refăcut alt pcb si gata.
 11. Există posibilitatea să fie blocat intenționat după un anumit timp de utilizare sau nr de cafele așa cum practica cei de la Caffisimo. La acestea din urmă aveam documentația pentru al aduce la zero.Nu mai stiu daca , Krupsu are senzor de apă ,dar dacă are si cumva nu ajunge informația către controler clar pompa nu va porni.
 12. Vezi să nu ai vreo electrovalva intercalată între Ieșirea boilerului si grupul de cafea.Poate fi înfundată,nucleul ruginit sau bobina întreruptă.Presupun ca după ce intra in eroare si arunca , zațul este uscat.Functionarea pompei în impulsuri este normală(depinde de la un model la altul),placa nu este defectă. Pune si ceva poze cu circuitul hidraulic
 13. 1 si 2 credeam că doar eu am păsărici din astea. 1 doar daca pcb-ul e simplu placat decât să mă complic cu routarea fac un "compromis" si il așez cum îmi este mai ușor. 2 de multe ori mă mai enervez în cazul smd-urilor ca ale naibii toate cad cu marcajul în jos și decât să întorc de 2 ori piesa o pun așa și toate sunt albe si fromoase
 14. Am tot "răsfoit" programul dar nu am găsit dacă se poate seta Feed pentru axele X si Y fișierul pentru generarea găurilor. A durat cam 15minute 80 de găuri.
 15. Trimite-mi si mie fișierul tău din Proteus să nu fie cumva din altă cauză. La mine funcționează cam tot ce am avut nevoie să fac.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.