Jump to content

nomikos

Moderatori
 • Content count

  2,474
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

320 Excellent

About nomikos

 • Rank
  Rurouni

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti
 1. ...exemplare infecte ale unui popor campion la productia de chiloti de plastic si prezervative contrafacute, au depasit orice limita a oricarei limite... tremur de nervi, si prefer sa tac in momentul asta.
 2. Sa pun banii la banca ?

  Aveam in liceu o bratara din aur, avea undeva spre 8g. Faceam orice cu ea la mana, de la dus la jucat basket si inot. La un moment dat mai avea vreo 6g. Purtatul asta nu-i cea mai buna idee.
 3. Bill Gates

  Mama, cine-i gagica...
 4. vanzari diverse, fac curat in garaj

  Salut, rezerva-mi mie te rog boxa portabila de brat. Multumesc! Ne auzim dupa cu adresa de livrare...
 5. Bill Gates

  Toti care uita ca au folosit ani de zile produse Microsoft, si acum fac pe vitejii p-aici... Genul asta de atitudine ma dezgusta. Mai bine de doua decenii, milioane si milioane de utilizatori au folosit produse Microsoft, si acum mananca spanac cu apa plata de izvor. Cum spunea un mare clasic, hai siktir!!! Primul PC l-am primit in vara anului 1995. Era un 5x86 P75 cu Windows 3.1, ulterior am instalat Windows '95, apoi am tot schimbat hardware ani de-a randul, si am precut prin XP, Vista, 7, 8, 10, etc. Toti fara exceptie au facut asta, intr-o forma sau alta. SA FIM SERIOSI... !!!
 6. Bill Gates

  Vai, cat de ipocriti sunt unii...
 7. Bill Gates

  Tu inca nu te-ai prins ca pe aici e ca un flew over the cuckoo's nest... ? Se numeste tulburare deliranta...
 8. Bill Gates

  Fix ce-ti spuneam...
 9. Bill Gates

  Utilizatorii de Linux si alte cocleli pot dormi linistiti.
 10. I see the concept of sarcasm eludes you... Nu-mi permit sa-ntreb daca voi n-aveti alta treaba, ca si eu imi perd vremea pe aici. S-au gasit niste pensionari fosti purtatori de basca sa coboare pe palierul existential al adolescentului cu hormoni turbati. Sa moara Cipinel daca mai inteleg ceva.
 11. Mama ce balarii citesc, mi se face rau. Ce desfasurare de "moartea de grija altuia", cum n-am mai vazut. V-am mai spus ca urasc fumatorii de mahoarca, betivanii de doi lei, burtosii slinosi fara studii superioare, si rumanasii experti in politica, folbal si dat la buci. Voi alta grija n-aveti? Ah, am uitat de paturile sociale care asculta manele in metrou, pe telefoane Samsung depasite. Urechea umana nu este sensibila in mod liniar in plaja de frecvente audio, pragul durerii este situat diferit in raport cu frecventa considerata si n-are treaba cu 145dB sau ce aberatii scoateti acolo, decat daca vorbim de frecvente foarte joase sau foarte inalte, sub 20Hz si peste 20KHz. Exista un individ interesant, se numeste Fletcher Munson, cautati cu Google. Masuram PRESIUNEA in Pascali. O medie a pragului durerii este situata in jurul valorii de 120dB, pentru fiecare +3dB consideram dublare a presiunii acustice in cauza, si inzecire a semnalului electric asociat. 145dB intr-o felie mediana din plaja audio, este ENORM. Inseamna pragul durerii, inseamna dublare de ~8 ori pornind de pe la ~120dB Nenii aia din filmuletul postat de Leco, au atins nivelul de 180dB + presiune in mediu inchis, acolo e un truc pentru cei care au ochi sa vada si creier sa inteleaga. Am avut ocazia sa vad de aproape avioane de vanatoare in actiune, si credeti-ma, or fi 130, or fi 140dB, presiunea acustica era atat de mare, incat la o distanta de 100m de avion, unde isi facea manevrele acrobatice (avion F18), iti rupea ficatii. Aveai impresia ca se deschid cerurile. Mai usor, ca-i dimineata... P.S. Si apropo, daca va tiuie urechile dupa sedinta de audiofilie, ati surzit. Nu total, ci corespuznator frecventelor pentru care ati depasit un anumit nivel de presiune acustica. Good JOB!!!
 12. Personal am o problema cu fumatorii si betivii. Nu le inteleg viciile... Adica, daca nu bagi mahoarca in tine si nu bei posirca pana te pisi pe tine, nu poti trai? Asa si cu cei care tin ligheane in portbagaj, si care asculta manele pe Samsung. Eu zic s-o lasati mai moale cu judecata...
 13. Un VW Golf 2.0TDI are un zgomot interior de 67.5dB la 100Km/h. Lasand asta la o parte... Uitati ca e vorba de o subcultura, cam ca aia cu lantul de aur la gat sau maneaua pe telefon. Nu exista un raspuns rational la intrebarea, de ce unii prefera sa le tremure ficatii. Eu unul sunt fan al sistemelor puternice fara subwoofer, adica alea genuine puternice, care rup spline. Imi place sa ascult muzica tare, dar, cum am scris si mai sus, un sistem d-ala costa. Imi plac motoarele mari, imi plac sistemele puternice, si imi place sa calc prostii pe cap in trafic. E un defect al meu. Industria de automobile de lux nu se va sustine niciodata pe capacitati de 1.2 si puteri de 3W. Oamenii vor din ce in ce mai mult. De ce se linge cainele la oua? Raspuns simplu, pentru ca poate. De ce sa-mi cumpar 7000cc si 5000W? Simplu, pentru ca pot, si vreau sa fiu eu mai presus. Exista logica, exista rational? Evident ca nu. Dar, cand au foast oamenii rationali vreodata? Am facut un experiment odata. Am in colectie un amplificator Pioneer foarte misto, auto, 2x65W nominal, cu invertor si tot tacamul. E ceva ani '90. Am parcat odata masina langa fereastra casei, am legat ampul la bateria masinii si am legat ampul la niste incinte standfloors. Nu are sens sa va spun care a fost rezultatul. Un sistem complet la 2x150W NOMINAL cu traductoare potrivite, este devastator. Dincolo de asta este probabil peacocking sau boala psihica... eventual competitie. Si aici nu ne bagam. Priviti si voi, nu e frumos? Ce vremuri...
 14. Sa pun banii la banca ?

  Mi se pare firesc, nu? Nu-ti convine, muta-te-n jungla... Cat despre investitii, exista cele cu riscuri mari. Poti castiga enorm, sau poti ramane in chiloti. Cunosc oameni care au castigat 100.000E in 5 zile. Astazi conduc Logan. Banii nu sunt pentru toata lumea, daca nu i-ai facut pana la 50 ani, cel mai probabil habar n-ai ce sa faci cu ei. Mai bine las-o asa... e mai safe.
 15. Sa pun banii la banca ?

  Cu amendamentul ca ala stomatologic nu-si poate dubla valoarea in 4 ani. Dar na, suntem la bodega, e duminica, alcoolul si carnatul isi fac treaba...
×