Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

zedman

Membru activ
 • Content Count

  44
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About zedman

 • Rank
  Nou venit

Profile Information

 • Locatie
  Mures

Contact Methods

 • Yahoo
  zedman_0@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. zedman

  Tuburi electronice

  Ambalare foarte buna, am primit si tuburi bonus, multumesc inca o data.
 2. zedman

  Tuburi electronice

  Am primit tuburile ambalate foarte bine, si multe tuburi bonus! Multumesc!
 3. Cam ce tuburi contine o cutie de 100 buc? M-ar interesa mai mult tuburi de televizoare din anii 60-70 (National, Cosmos, Grigorescu, Temp, Rubin, Oliver etc).

  Trimiteti cu Posta? Sau prin curier?

  1. luk9900

   luk9900

   Salut nu sant colete standard ! Coletele care le-am trimis aveau unele tuburi prependerent pentru audio altele de radio dupa dorinta clientilor. Pentru TV vechi as avea EF183, EF184, EF80, PCC88, PCC89, PCL86, PCL85, ECh81, DY8, EY86, PY88, EAA91, PCF80, PCF802, probabil si ceva PL500 sau 36 trebuie sa vad ce mai am.

 4. Risitas - doua parodii si clipul original [primul clip in romana, celelalte in engleza].
 5. Doua clipuri - daca nu e locul aici, se pot sterge si imi cer scuze de la moderator.
 6. In poza de la prima postare e o combina 01 (a lui Sandu Anton). A mea e 03, fabricata dupa 1989, dar cu radio de 01. Am vazut pe poza ca sunt diferente intre transformatoare, presupun ca doar pinii sunt dispusi altfel. Transformatoarele sunt de acelasi tip (nu toroidal, ci cu tole U, nu stiu sigur cum se numesc), al meu are carton si ascunde infasurarile. Numerotarea pinilor la transformator (in pozele de pe 99poze) imi apartine, nu e de pe schema. Pinii 4 si 5 (la transformator) sunt conectati cu un strap (o sarma, se vede in prima poza, cea cu codul transformatorului). Acesta e punctul median pentru infasurarile de 12V, cu firul rosu ce merge la pinul 3 de la conector. Celelalte 2 capete ale infasurarilor de 12V sunt: albastru inchis (pinul 1 transformator la pinul 1 conector) si gri (pinul 8 transformator la pinul 2 conector). Pinii 3 si 6 (la transformator) sunt conectati cu un cablu maro. Acesta e punctul median al infasurarilor de 9V, cu firul alb gros ce merge la mecanism (punctul A pe schema). Celelalte 2 capete ale infasurarilor de 9V sunt: verde (pinul 2 transformator la pinul 4 conector) si albastru deschis (pinul 7 transformator la pinul 5 conector). In plus, de pe placa sursa+AAF pleaca spre mecanism un fir verde gros, punctul B pe schema. Firul alb de la minusul condensatorului de aluminiu e altceva, s-a strecurat in poza ca sa bulverseze privitorii.
×
×
 • Create New...