Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

mely17

Membru activ
 • Content Count

  1,042
 • Joined

 • Last visited

About mely17

 • Rank
  Membru avansat
 • Birthday 01/04/1991

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cu aeroterme si calorifere pe ulei ies scump(achizitia lor). Deacea incerc sa ma duc pe varianta incalziri a apei din instalatie! E doar temporar pana o sa am gaz, sper cat mai repede!
 2. Cred ca tot varianta unui boiler o voi folosi. Casa e bine izolata zic eu ( 30cm vata tavan, 24cm polistiren pereti si 18cm polistiren pardosea)
 3. Nu e solutie permanenta! Este pana ma racordez la gaz( astet autorizatia de extindere conducta gaz din iunie). Nu vreau sa ma incalzesc cu solutia asta ci sa tin o temperatura in casa aceptabila(10-15) grade pana o sa am gaz! Pana atunci caut solutii cat mai simple/ieftine/sigure. Am intels ca nu e ok pe inductie! A fost doar o curiozitate la care am primit raspuns, multumesc! Cu boiler nu prea imi place ca e lenta solutia! De investit as vrea cat mai putin. LE: Am incalzire in pardoseala 110mp de incalzit!
 4. Buna ziua. In primul rand daca nu am postat unde trebuie imi cer scuze si rog un moderator sa mute subiectul unde trebuie! Vreau sa cumpar o plita pe inductie cu un singur ochi si sa ii modific bobina in asa fel incat sa pot incalzi o teava de inox prin care va circula apa! Am tot cautat pe net soluti si nu am gasit. Va rog sa ma ajutati cu informatii. Este posibil? Am gasit multe scheme cu alimentare la 12-48Vdc dar mi se pare mai costisitor (sursa mare, etc). Deci pot sa modific bobina plitei in una circulara care sa cuprinda teava? Multumesc!
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines