Jump to content

viobio

Membru activ
 • Content count

  5,063
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

519 Excellent

About viobio

 • Rank
  Nebun , imbecil , jigodie , psihopat .

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  vio_tubeamp @yahoo. com

Recent Profile Visitors

2,640 profile views
 1. Despre asta nu pot discuta , nu vreau .
 2. Ordin de chemare

  Am fost sigur ca o sa-ți ataseze foaia aia pe ultima pagina a livretului , eu o am din 1993 , nu am nici un stres . Da , ai dreptate , numai ca si rockerii sunt pusi la zid de multi .
 3. Reţete cu mămăligă

  Sunt curios cum face el https://en.m.wikipedia.org/wiki/Heston_Blumenthal mamaliga In Oltenia se mai face ceva asemănător cu mamaliga , local se numeste malai sau turta , este ceva rotund ca forma , se coace in cuptor .
 4. Ordin de chemare

  Ptiu....uitasem ....asteptam postarile " militarilor de cariera de pe Elforum " si a aiuriștilor politici , cit am stat pe tușa ma intrebam ce au mai aflat ei despre dictatorul korean , a reusit sa porneasca un AN2 atomic ? Pe ce parte a dormit Simbata , cite flatulatii a avut ieri , alea ...alea . Nu sunt la curent cu stiri despre frau Merkel ... Astept noutati ! Nea alcon , daca eu sunt printe aia 99 de pe trotuar sa stii ca de fapt sunt 98 , eu nu sunt , nu am fost , nu voi fi securist , informator , sunt mult prea scump . Stii care este faza , este peste puterea mea de intelegere cum de unii au inca idei si mentaliati comuniste , dupa tot ce a facut nenorocirea asta de comunism in lume . Da-mi cel mai mic indiciu ca nu ai idei comuniste si esti prietenul meu , daca nu ... Vedeti ce rau este daca dv ati invatat , aveti o meserie . Dv la munca , probabil in trei schimburi si golanii se distreaza in Centrul Vechi , numai ca printre golanii si curvele drogate sunt multi care au citeva mii de euro pe luna , din salariu , aia sunt romanii aia doxati cu care ne mai si mindrim din cind in cind , stii cumva la ce stres este supus un om care este in bordul unei multinationale ? Din cind in cind mai refuleaza si ei .Va intreb ceva , stiti cam ce profesii aveau " rockerii satanisti " care au murit in Colectiv ?
 5. Reţete cu mămăligă

  Reteta clasica 100% este fara smântână ! Cu lactate este o inventie venita din orient , adoptata in special de grecotei + o lingura de esenta vanilie + un pic de TTX si....iese tocmai buna de patratica sau de pus pe arc . Nici reteta de mămăligă nu mai este ce a fost , adica : Malai Apa Sare Am modernizat-o si pe asta ....
 6. Ordin de chemare

  Sa nu-ți fie frica , sa nu fii emotiv , fii barbat ! Daca esti slab si ajungi in linia l , mori la primul asalt ! Inamicul de azi este bine dotat ! Mai toti vor fi inarmati cu....praștii cu luneta . Fii barbat ! Noi vom fi mîndri si iti vom cinsti eroismul , etern ! Nu uita vorbele acestui patriot
 7. Ordin de chemare

  " Mecanic de intretinere " O sa fac ceva cercetari specifice , sa vad daca este adevarat , stiti ca daca sunteti pe net , adica pe forumul asta , unii va pot afla si nr de la ciorapi .... Daca sunteti intradevar mecanic de intretinere , ce aveti domnule cu tinerii frumosi si liberi din Centrul Vechi ? Asa ca pălmaș ( se va verifica ) ...stiu ca astia mai munciți mai șprițuiesc , mai o bucuța extraconjugala , ca nu poti mînca in fiecare zi doar mazare cu caracatița si muștar , domnul ...cum zic chinezii " așa nu bine , nu flumos " , lasati domnule curvele in pace , au rolul lor in societate , doar nu v-ati casatorit ( daca sunteti casatorit ) virgin . Uite sa luam un exempu simplu , simplu , daca pe colegul il ia la oaste ....eeeeee...trebuie sa dea si el o buca din cind in cind , ca e om ...unde ? La fete ! Esti cam comunist ! De vazut ! Si eu ....numai ca nu stiam cum sa fug mai des acasa , din 356 de zile , 53 sunt petrecute acasa , inclusiv un sejur la mare ( figuram ca internat cu raie la Spitalul Militar din Bucuresti ) ca sa nu ma plictisesc ...am mai avut trei colegi de salon ( sejur ) camarazi cu mine , spaga a fost mare dar a meritat . Pe mine daca mai ma cheama la centrul militar , imi iau o punga de plastic ii pun lacat si ii intreb la ce unitate sa ma prezint , as dori sa ma dea la un regiment dotat cu .... săbii cu luneta .
 8. Ordin de chemare

  Posibil , in instituțiile statului , fara program , unde nu este inchis niciodata ....se lucreaza la foc continuu deci....sunt fochiști .
 9. Ordin de chemare

  Oricind este nevoie de trupe Volksstrum . In zona aia a Bucurestiului singurul proces de productie este cel al dosarelor .Ofiter ? Subofiter ?
 10. Ordin de chemare

  Da ce monitorizezi bade ? Nu te speria !Oricum Soros si USR sunt de vina ca ai primit acea invitatie la centrul militar . Ai doua variante , ori iti ataseaza pe livret o hirtie .... Ori te intreaba de una , de alta . Daca vrei sa scapi de ei , spune-le ca pleci sa lucrezi in vest , chiar daca nu pleci . Acum citiva ani mi-a venit si mie asa ceva , de citeva ori , niciodata nu m-am prezentat , de ce ? Ca nu a vrut muschiul meu .... Unde ti-ai pierdut un an , un an si patru luni , doi , din viata , localitate , arma , specialitate ?
 11. Pensie.......

  Sumele alea pot fi venituri anuale sau pe o perioada de timp , nu lunare , acel site este de intoxicat credulii .Melescanu a fost cine a fost si este , nu uitati ca a fost diplomat de cariera , mai mult ca sigur si cu ceva grade , nu mai stiu ....cred ca a fost si sef SIE ( aduca starostele spionilor ) , vreti sa aiba o pensie de 4000 lei pe luna ?
 12. Like! Ca voi moderatorii nu aveti buton de " laic "
 13. VIOTUBEAMP

  In primul rind multumiri celui care mi-a ridicat suspendarea , oricine ar fi , trebuia sa stau pe bara pina pe 17.09. Cum planurile nu prea se potrivesc cu realitatea ....am lasat pentru mai tirziu proiectul pe care aveam sa-l fac pentru mine , ce voi construi in scurt timp Ampul nr 49 ( de fapt sunt 56
 14. Intreb si eu , cam ce treaba au intilnirile astea cu puterea amplificatoarelor ? Ma gindesc 38w pe siliciu ....or fi diferiti de 38w pe tub ? 38 = 38 , nu ?
×