Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

viobio

Membru activ
 • Content Count

  6,108
 • Joined

 • Last visited

About viobio

 • Rank
  Nebun , imbecil , jigodie , psihopat .

Profile Information

 • Locatie
  Bucuresti

Contact Methods

 • Yahoo
  vio_tubeamp @yahoo. com

Recent Profile Visitors

3,445 profile views
 1. Schema sursei de alimentare. https://postimg.cc/8JhZxXkh/27f579d7 Din cauza vitezei am desenat greșit dioda care asigură tensiunea de negativare Vă prindeați că este o greșeală neintenționata
 2. După primul AO, pe întrarea etajului cu tuburi trebuie neapărat pus condensator, între ieșirea primului AO și al doilea ( cre este filtru) trebuie montat un comutator / releu. Mișto ar fi să faci și etajul sumator cu două triode.
 3. La cât de scurte sunt acele fire care alimentează filamentele tuburilor ECC83...... chiar dacă ar fi netorsadate și ar circula prin ele Ca nu ar introduce zgomot, torsadarea este eficientă doar pentru lungimi mari ale firelor.
 4. Pentru 24kg, curier internațional, prețul este foarte bun, în patru... cinci zile fac livrarea la ușă. 4XEL34 TAD 2XECC83 Brimar ( cumpărate tit din UK, cutie de 100buc) Cred că 122 sau 123... am pierdut numărătoarea.
 5. Finish https://postimg.cc/gallery/1R2KrVV
 6. viobio

  6n3c e

  Se folosesc la ambele. Și așa este..... marketing...
 7. viobio

  6n3c e

  UL și pseudotrioda, astea in mod normal trebuie să aibă Raa diferit de conexiunea A1UaA2, dar dau bine pentru neștiutori Nu?
 8. L-am încurcat cu SAA7220
 9. viobio

  6n3c e

  Citiți postarea din 5 iunie 2018
 10. viobio

  6n3c e

  Știu acest amp, este PP, restul.... păstrez pentru mine, vă mai aduceți aminte acel SE cu 6P3C-E modificat de mine ? Care avea o oliță de încălzit tocana peste traful de alimentare? Este construit de aceași persoană. Prahova - Băicoi La 1000lei nu iei țeapă, cumperi o flașbetă cu tuburi, știu acel amp
 11. Clar dume " haudiofile" fără nici o bază tehnică, să nu mai vorbim de urechi .
 12. Grundig CD8100 are filtru digital SAA7210, am resuscitat, modificat câteva. Nu este vorba de redarea peste 20khz, altceva face filtrul digital.
 13. Toți folosesc acum motoare pe benzină de capacitate mică, am un vecin care are Octavia cu motor de 1l 110cp, eu am un WV Golf 1l 90 cp, pe Octavia motorul de 1l este moartea pasiunii, la fel și pe Golf. Am și patru Logan, 1.4l, 1.6l, 1l, 0.9l, sincer.... cel mai mult îmi place cum trage motorul de 1.6l, cel de 0.9l trebuie ținut accelerat tot timpul, dar este mai elastic decât cel de 1l 90cp de la WV. Pe Sportage am 1.6l T-gdi 177cp, tot motor de drujbă îl consider, sunt curios cât va fi de fiabil in timp, KIA oferă 7 ani garanție, și chiar schimbă orice pe garanție! Motorul de 1.
 14. Am mai spus de n ori pe aici, este falsă ideea că un producător de mașini câștigă din service post garanție, un producător folosește în construcția unei mașini piese de la n producători, practic ei externalizează producția unor componente, piesele de origine defapt sunt produse de alții și garantată calitatea de producătorul unei mărci auto, banii din vânzarea acelor piese de schimb ajung la producătorul piesei, nu la cel care produce mașina. Rețeaua de service autorizată de o anumită marcă..... iar nu are treabă, nu îi aduce venituri producătorului mașinii.
 15. Și "lampizarile" lui Fikus sunt pline de microdetalii de IF , la fel și a celor care au făcut "lampizarile" lui, ăia hard sunt cei care au scos și filtrul digital, montat înaintea cipului convertor A/D, asa zisul NOS, să fie treaba, treabă, la ieșire să aibă un semnal plin de jitter și frecvențe ultrasonice.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines