Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

viobio

Membru activ
 • Posts

  6,347
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Walhalla

Recent Profile Visitors

4,019 profile views

viobio's Achievements

Grand Master

Grand Master (14/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

 1. Până la electrice pentru toată lumea mai este mult și bine, minim 20 ani. In Asia și Japonia trendul actual este de motor termic cu capacitate mică + electric plug-in, mild hybrid este o dumă pentru naivi, trecerea trebuie făcută gradual pentru că dacă se trece brusc pe electric apar alte probleme, cu ar fi : 1 se distrug anumite industrii, cum ar fi cea metalurgică și de prelucrări metalice 2 va crește cererea de energie electrică, pentru că trebuie să le încarci. 3 investiții în infrastructura electrică De zi cu zi mă dau cu Kia Sportage T-gdi GT-line AWD 6MT, se preconizează ca anul acesta să apară modelul nou, grupul Kia-Hyundai pe SUV - uri Sportage și Tucson nu mai au motorizări diesel la modelele noi, Hyundai a lansat anul trecut noul Tucson, mă refer la ce vând in Europa. Se aude că nou Sportage va avea și o motorizare T-gdi + electric plug-in, în total 230cp și o autonomie de 50...70km doar pe electric, dacă apare această variantă vând imediat actuala Sportage și o cumpăr pe cea de 230cp, pentru mine sunt suficienți 70km zilnic în oraș. Ca design.... noul Sportage este urât, mai ales partea din față, sper să mai existe transmisie 6MT pentru că 7DCT este un eșec fabulos. Deci..... stați pe aproape..... că vând actualul cazan.....
 2. Finish https://postimg.cc/gallery/KtBg6Jy/fa01ec9b
 3. Azi montez potențiometrul de volum, ALPS Blue Velvet..... și..... finish. https://postimg.cc/wyNX9zcn
 4. Prăpădul a venit odată cu darea în locație de gestiune din anii 90, cabd orice ospătar a vrut să se facă patron pe banii statului, ăia au crezut că se îmbogățesc, doar că nu au investit nimic, nu au modernizat..... și totul a ajuns paragină. Cine vrea să încerce senzații tari di timpul comunismului..... să se cazeze la hotelul Jiul din Voineasa, dacă mai este deschis, dacă te cazezi acolo te întorci în timp, senzații la fel de tari se puteau trai și la hotelul Păltiniș din Sinaia.
 5. Așa este! De Vidra nici nu mai merită adus aminte. La Obârșia Lotrului mai este ceva? Nu am mai fost de mult pe acolo.
 6. Am fost la Sovata anul trecut și în 2019, stațiunea arată foarte bine, parcul este frumos amenajat și foarte curat . Am rămas surprins de prețurile mici din cârciumi, comparativ cu alte locații din România, la fel de surprins am rămas de amabilitatea ospatarilor, majoritatea fiind adolescenți, tineri. O stațiune care a ajuns paragină este Voineasa, păcat.... mare păcat, în 1987,88 am fost acolo in două tabere..... ce vremuri.... ce animație....
 7. "Aici prezint ceea ce lucrez. O sa pun poze si cu interiorul imediat cum le voi face. Ca date tehnice generale suplimentare as completa acum din memorie: - capacitate totala de filtrare circa 108.000 uF - transformator care sustine 1.000w - etaj de intrare cu arii THAT 340 - tranzistoare finale bipolare MJL4281/MJL4302 -disipatie in clasa A 2x50w" Capcană pentru audiofili "disipație clasă A 2x50w" 99,99% dintre necunoscători au înțeles și înțeleg că amplificatorul livrează 2x50w in clasă A, știți cine este cel care a scris așa ceva..... nu mai are rost să dezvolt. Dădea vina pe cel care vindea amplificatorul cu cei 2x50w in clasă A, defapt chiar el a scris asta pentru a induce in eroare profanii care când aud de clasa A..... fac pe ei de emoție. Discuția pe larg aici https://www.hifi-stereo.eu/forum/viewtopic.php?f=4&t=2373&start=15
 8. Este greu să traduci dacă nu ai cunoștințe tehnice, scrii tâmpenii ca să aibă alții de ce râde. Mai avem un coleg de forum care a ascultat și probat mii de sisteme audio.
 9. Alte perle aici https://www.hifitech.ro/revista/audio-hi-fi/denafrips-terminator-plus-–-un-narator-al-sunetului-r166/ " Terminator Plus are urmatoarele imbunatatiri: oscilatoare de cristal controlate in cuptor o sursa de alimentare de curent ecranata si incapsulata adaugarea unor rezistente film cu rata de toleranta de 0,005% ce functioneaza ca un tampon RAM de mare viteza, care stocheaza datele digitale in memorie pentru un jitter teoretic neglijabil atunci cand sunt citite de ceasurile digitale toate intrarile S/PDIF folosesc FPGA pentru o cale de semnal mai scurta" Nu vad unde este cuptorul care controlează quartzul.... Rezistențele metal film cu toleranța de 0,005% au început să stocheze informații digitale. Citiți articolul pentru că este extrem de interesant.
 10. Este prea mică influența părinților, nici nu îmi pare normal să aibe aceleași pasiuni cu ale noastre. La mine nu are ce să vadă pentru că nu lucrez acasă, când erea mai mic l-am dus ce câteva ori la bunker.... fix degeaba. Consider că fiecare copil, adolescent, trebuie să aibe libertatea de a alege propriile pasiuni. Acum este interesat de programare, a făcut ceva cursuri, în multe este autodidact, este interesat și de piață financiară a monedelor virtuale.
 11. Astea defapt sunt amintiri din copilărie, în ziua de azi pe nici un copil nu mai interesează așa ceva, doar un procesor bun și o placă video "belea"
 12. Xindak MT-3 RC este un amplificator pushpull, care ofera 40W in clasa AB in varianta pentoda si 18W clasa A in varianta trioda. Schema amplificatorului este una clasica. Nu se poate spune ca cineva de la departamentul de dezvoltare al chinezilor a dorit sa reinventeze roata. Etajul de amplificare foloseste patru tuburi EL34 , etajul de preamplificare un tub 12AX7, iar convertorul de faza doua lampi 6N8P. Fara sa aiba un design de top sau sa foloseasca materiale scumpe, de exemplu insertii de lemn nobil, Xindak MT-3 RC arata surprinzator de aspectuos pentru un amplificator Made in China Când te consideri audiofil și te apuci să faci descrieri tehnice Tot articolul pe larg https://www.hifitech.ro/revista/audio-hi-fi/xindak-mt3-rc-o-surpriza-placuta-r128/
 13. Știu ce zici cu titanul..... dar nici un ceas nu l-am ținut la mână când am spart piatră in carieră, la forjă sau evit să îmi bag mâna sun o roată de tramvai.
 14. Aroganța maximă ar fi să port Hublot și Corum în același timp, câte unu la câte o mână
 15. Nu este nici o bișă..... Sunt două mărci nu una, un ceas costând cât trei mașini Logan. Oricum..... nu este nici o bișă când ai un asemenea ceas la mâna, mulți vad..... extrem de puțini cunosc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines