Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

florinmarinoiu

Membru activ
 • Content Count

  241
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About florinmarinoiu

 • Rank
  Amator
 • Birthday 01/09/1972

Profile Information

 • Locatie
  Ramnicu Valcea

Contact Methods

 • Yahoo
  florin_marinoiu@yahoo.com

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Hameg HM 705 disponibil. Pret negociabil.
 2. @x_dadueste luat dintr-un telefon Nokia3310. Pinii sunt asa: http://splabz.blogspot.com/2013/08/interfacing-nokia-3310-lcd-with-arduino.html
 3. Intr-adevar in clipuri asa se vede.Am pus display de 3310 si nu functioneaza,probabil nu sunt compatibile la pini...nu stiu.Am facut comanda de 5110 si o sa vedem daca merge. Voi veni cu rezultate. O seara buna, Florin.
 4. Am tot sapat si se pare ca display-ul care trebuie este de nokia 5110 si nu 3310.
 5. Pana la urma am renuntat la realizarea convertorului...Am cumparat 2 buc. Corespondenta pinilor de la display-ul de nokia 3310 cu placa este unu la unu?Adica pin 1 disp la 1 de pe placa,2 la 2.........8 la 8? Am facut si varianta cu disp.de 3310 dat nu se aprinde,nu afiseaza nimic pe display.
 6. Distanta dintre pini este ok.M-am referit la latimea cablajului care este dubla(distanta dintre sirurile de pini).
 7. @kinderu56cablajul pentru adaptorul de nivel este mai mare,adica distanta dintre sirurile de pini este mai mare. Aveti cumva un PDF cu un cablaj 1:1?
 8. Aha.Incepe sa se clarifice treaba.Multumesc frumos. In cazul in care o sa mai am neclaritati o sa va mai bat la cap. O seara buna, Florin.
 9. @kinderu56nu prea inteleg cum vin trecerile.Se poate detalia putin?Nu reusesc sa deschid toate fisierele,decat pdf-urile,un jpg si un txt. Nu ca mi-ar fi greu sa cumpar un astfel de modul dar vreau sa fac totul diy. Cu stima, Florin.
 10. Multumesc frumos pentru felicitari. Am incercat cu o folie dar era cam inchisa la culoare si nu se vedea mai nimic.Luminozitatea display-ului am facut-o foarte mica - am folosit rezistente de 1,8Kohm.Asa imi place deoarece nu vreau sa imi atraga atentia in niciun fel cand este pornit. Nu am avut nicio problema cu contactul manerului in suport si numai pe el il folosesc cam de 3 saptamani.
 11. Hameg HM 705 disponibil. Pret negociabil.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines