Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

florinmarinoiu

Membru activ
 • Posts

  267
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About florinmarinoiu

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

florinmarinoiu's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Reacting Well
 • Dedicated

Recent Badges

 1. Buna ziua. Ce pret au sertarele mari?
 2. Buna seara. In urma cu ceva timp am cumparat de la dvs.organizatoare mici.Nu mai stiu cu ce pret.M-am uitat si in mesageria forumului si nu am mai gasit mesajele de la dvs. Organizatoarele sunt de buna calitate. Organizatoare mari cam cate aveti? Cu Stima, Florin.
 3. Am luat un magnetron de la userul @danys caruia ii multumesc pentru tot. Cuptorul functioneaza perfect. Multumesc Elforum. Se poate inchide.
 4. Defectul a fost din magnetron. Cazul a fost rezolvat cu ajutorul user-ului @danys de la care am luat un magnetron echivalent. Va multumesc tuturor pentru sprijinul acordat. Cu stima, Florin.
 5. Multumesc frumos @The Stressmakerpentru sfaturile date. Cred ca o sa fac rost de un magnetron. Dupa montare si probe o sa comunic rezultatele.
 6. In primul post sunt niste poze cu magnetronul,dar nu din lateral. Voi face si voi posta.
 7. https://imgur.com/noACQ4I https://imgur.com/G16zADv Asa arata locul unde vine magnetronul.
 8. @BRANCA Bineinteles ca vreau ceva second si ieftin deoarece nu il utilizez decat ocazional. La sectiunea Cumparari @danys a spus: ce aveti dv este un cuptor profesional foarte bun si scump , are un sistem de dispersie microunde ,nu are platou rotativ Asa o fi.Eu nu m-am convins de asta.L-am primit de la un prieten,(gratis),care nu il mai utiliza.Il am cam de un an si ceva si cred ca l-am utilizat de 50 de ori,in situatii de urgenta...Nu sunt fan microunde dar e bun la casa omului.
 9. Buna ziua. Dupa amiaza o sa fac niste poze cu locul in care vine magnetronul si o sa le postez.
 10. Buna ziua. Vreau sa cumpar un magnetron pentru un cuptor cu microunde model Horeca GMW 1025 sau ceva asemanator,care sa mearga acolo. Poze cu magnetronul original: https://imgur.com/jFAP9re https://imgur.com/DeuWdDI https://imgur.com/2i1i6OV Va multumesc pentru citirea anuntului. O zi buna, Florin.
 11. Multumesc frumos @validae pentru raspunsurile date. Intr-adevar cuptorul este facut din tabla de inox in totalitate,interior si exterior.Este lucrat destul de fain si din cauza asta nu as renunta la el. Curios este faptul ca in partea de jos are un micromotor cu reductor care nu stiu ce invarte... Cu aceasta ocazie vreau sa fac un apel daca ma poate ajuta cineva cu un magnetron care sa se potriveasca acolo. Voi pune un anunt si la sectiunea "cumparari".
 12. Buna seara. In urma cu ceva timp am intrat in posesia unui cuptor cu microunde model Horeca GMW 1025. https://imgur.com/eber5Qf https://imgur.com/My4frCQ A fost folosit destul de rar,cam o data sau de doua ori pe saptamanaA functionat ok pana zilele trecute cand am constatat ca numai incalzeste. L-am desfacut si am constatat urmatoarele: -transformatorul de inalta tensiune se alimenteaza cu 220V; -am verificat transformatorul aplicandu-i 220V in secundar si in primar am gasit 15V; -am verificat dioda redresoare prin metoda descrisa aici si este ok; -siguranta de inalta tensiune buna; -condensator verificat cu capacimetru bun. Nu l-am auzit niciodata sa descarce inalta tensiune. Curios este ca acest cuptor nu are micafolie. https://imgur.com/T3UJ15u Daca il las sa mearga 1 minut magnetronul se incalzeste usor.Daci defectul pare sa fie din magnetron. https://imgur.com/jFAP9re https://imgur.com/DeuWdDI https://imgur.com/2i1i6OV Pot folosi numai acest tip de magnetron sau merge orice tip? Cu stima, Florin.
 13. Este valabil pentru ambele variante de driver? O sa fac si eu niste experiente si o sa il trimit cu cea mai mare placere.
 14. Buna seara. Recent am intrat in posesia unui maner T210A si 3 varfuri. Se poate adapta vreun driver pentru asa ceva?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines