Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

caesar07000

Membru activ
 • Content Count

  81
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

337 profile views
 1. Paradox 476+ sunt senzori...... nu alarma
 2. exemplarele astea de china mai merg si fara acumulator. SA11 de la cerber nu merge fara acumulator.
 3. ar trebui sa functioneze si fara baterie - depinde de chinezul care a facut-o - sunt multe sirene care arata identic cu asta, dar cu parametri diferiti.... ar fi fost mai bine daca luai un dvr cu iesire de alarma - il puneai pe el direct sa sune sirena - nu mai aveai nevoie de sonoff si sa fii pe faza la orice mail - indiferent daca e zi sau noapte.... ce marca si model e dvr-ul?
 4. citim tot raspunsul sau ???
 5. salut. borna GO- pusa la gnd porneste sirena sau borna GO+ pusa la plus porneste sirena borna FL- pusa la GND porneste doar lumina. atentie ca dupa ce ii pui bateria trebuie sa ii dai tensiune de incarcare pe borna +14v, iar in lipsa acesteia va porni! sunt gandite sa fie conectate la sisteme ce au si ele back-up.
 6. deci centrala apeleaza.... ce ai programat la 3090, 3133, 3233, 3088, 3089, 3054?
 7. salut. vorbim de raportare la dispecerat sau raportare personala? la ce sectiune ai programat numarul de telefon?
 8. sunt si dubluri? cate kg aveti in total?
 9. salut. eldes esim251. https://eldesalarms.com/product/esim252/ http://eldes.lt/assets/Uploads/Manuals/ESIM251252userwebEN2.pdf
 10. deci rezolvat in 8 zone.... placa avea 6 zone + 8 zone expandorul = 14 zone, adica fix numarul de device-uri pe care il ai! acum ai facut 8 zone.... ce va mai place sa le complicati.... si daca ai alarma care senzor a dat-o? unul dintre ei... clar!
 11. ori citesti cu atentie si faci ca in manual..... are toate detaliile necesare unei instalari corecte - indiferent daca de noua sau de sh..... ori ne obosim degeaba.... zici ca nu vrei sa folosesti tamperul dar il bagi in desen..... zici ca vrei sa faci 14 zone - dar nu precizezi ca sunt refolosite si nu vrei sa faci reset..... tie ori iti ies 2 piri in 4 zone ori 4 piri in 2 zone.... ar trebui sa dai toate detaliile: - cate zone a avut sistemul programate? - ce fel de zone a avut sistemul pe el? - etc... daca vrei ajutor da-ne macar toate informatiile..... altfel - ne
 12. salut. RTFM! citeste manualul de instalare! 1 senzor = 1 zona! chiar si in desenele facute de tine folosesti 1 zona per senzor - deci de unde cate 2 zone la fiecare? ai 14 device-uri - deci 14 zone in total!
 13. salut. zici ca ai si extensie - deci 14 zone.... ar fi trebuit sa-ti ajunga la numar - de ce ai inseriat senzorii? ai capacele inchise la senzori? ce ai programat la 013?
 14. salut. ar fi bine sa stim ce anume ai nevoie: doar de programarea sistemului sau si de montarea propriu-zisa a device-urilor? ai nevoie de ajutor prin mesaje (telefon, etc..) sau sa faca cineva pentru tine aceste lucruri? deasemenea ar fi bine de precizat si locatia la profil.......
 15. salut. merg impreuna. pentru raportare personala (nu catre statie de monitorizare) se conecteaza IP in Serial si PCS in Ebus. atentie ca PCS250 este 2G - nu merge DIGI in el, iar PCS250G trimite doar SMS - nu stie sa faca apel. pentru 3G/4G - PCS260 sau 265.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines