Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

caesar07000

Membru activ
 • Content Count

  91
 • Joined

 • Last visited

About caesar07000

 • Rank
  Nou venit

Recent Profile Visitors

392 profile views
 1. daca la *4 a aprins zona 4 inseamna ca nu mai are data si ora programate - s-ar putea sa fie nevoie sa schimbati acumulatorii sistemului ati dat ## dupa ce ati facut *4? daca la *5 aprinde zona 4 atunci a avut alarma pe zona 4 - dispare la urmatoarea armare - dezarmare ledul sistem care pulseaza semnalizeaza ori ca sunt probleme cu sistemul ori sistemul a avut o alarma. este aprins continuu ledul de pe senzor sau ledul de zona de pe tastatura?
 2. inchiderea automata este programabila! se poate dezactiva! citeste cu atentie manualiul de instalare - totul este acolo! atentie si la legaturile la motoare...... pentru schimbarea inchiderii cu deschiderea se inverseaza sensurile la motoare - NU motoarele intre ele!
 3. salut. 1. da, poate functiona si fara. 2. cel mai sigur este inca una de Stagnoli, altfel e doar pe incercatelea....
 4. fara a intra in polemica - sper ca realizezi faptul ca exista si expeditori firme (sau persoane juridice!) care nu au buletin..... iar daca semnarea unui contract pentru tine inseamna dare de spaga..... inseamna ca avem (sau ai...) o problema.... am postat doar ca marturie ca se poate si altfel - nu e musai ca pachetul sa plece din localitatea care e trecuta la expeditor..... chiar daca in cazul meu sunt in aceeasi tara.... hai sa nu tragem concluzii pripite despre cultura generala sau cunostintele fiecaruia dintre noi.....
 5. legi direct contactul din interfon. acesta este no si face contact doar cand dai deschidere din postul de interior.
 6. salut. intre comun si SBS legi contactul de la interfon.
 7. Amenda a fost data pentru practici neconcurentiale, conform cu nu mai stiu care directiva sau lege europeana.
 8. salut, stai linistit ca acele comisioane percepute nu sunt chiar mici....... pana la urma platforma e doar o masina de facut bani - chiar sunt mai castigati doar din comision.
 9. off-topic, dar e dupa 9 ani.......
 10. Paradox 476+ sunt senzori...... nu alarma
 11. exemplarele astea de china mai merg si fara acumulator. SA11 de la cerber nu merge fara acumulator.
 12. ar trebui sa functioneze si fara baterie - depinde de chinezul care a facut-o - sunt multe sirene care arata identic cu asta, dar cu parametri diferiti.... ar fi fost mai bine daca luai un dvr cu iesire de alarma - il puneai pe el direct sa sune sirena - nu mai aveai nevoie de sonoff si sa fii pe faza la orice mail - indiferent daca e zi sau noapte.... ce marca si model e dvr-ul?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines