Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bentanioan

Membru Activ
 • Posts

  568
 • Joined

 • Last visited

Profile Fields

 • Location
  Oradea

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

bentanioan's Achievements

Proficient

Proficient (10/14)

 • Dedicated
 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter

Recent Badges

 1. Daca motorul este original,este cu doua turatii (bobinaj dahlander). Nu este legat corect , normal ca vibreaza si se va arde in cele din urma. Cititi aici: Schemele desenate de mana. N-o sa functioneze la 230V monofazic.
 2. Marking smd (s-manuals.com) 54t aici este NPN comutatie.
 3. Este corect in schema ,120 ohmi (100 + 20 ohmi inseriate dupa poza).
 4. Da,asta e cea mai simpla metoda de diagnosticare si daca merge bine,poate ramane asa.
 5. Si daca are un condensator strapuns poate sa vibreze. Sau (daca are) contact de pornire centrifugal care nu se deschide dupa pornire. Eu as demonta motorul sa vad ce este acolo.
 6. Vreau eu "Poza cu pachetul de virfuri[toate modelele de care dispun ] 10 bucati la 300 lei [lichidare stoc] .Se vind doar la pachet de 10 bucati la acest pret,, daca varfurile sunt cele din poza. Trimit adresa pe privat.
 7. https://tor-online.ro/produse/243-transformatoare/823-transformatoare-de-la-230v-la-115v/26386-transformator-de-la-220v-la-110v-de---50w--tc50-tip-autotransformator.html Aici este vorba de un autotransformator,este foarte periculos sa-l folositi la asomator pentru ca nu aveti separare galvanica fata de reteaua electrica.
 8. Corect si legal este cum a aratat @wally_gatter .In mod normal pamantarea realizata de tine ar trebui legata in primul tablou (PEN). Dar daca este pozat cablul cu 4 conductoare pana la contor se poate realiza PEN-ul (PE+N) in tabloul unde se afla contorul (inainte de contor) .De aici (din PEN) se pleaca cu un conductor spre contor si consumatori , care va fi nulul de lucru (N) si cu alt conductor separat spre nulul de protectie (PE). Aceste doua nuluri nu se vor mai intalni intre ele in instalatie. PE se va lega la carcasa stungului (pamantare) si la orice prize care necesita pamantare. Deci din al 2-lea tablou se va pleca cu cablu cu 5 conductoare pentu circuitele trifazice . ST-4-JT-BMPT-Ed.U1-Rev.0-2020.pdf Acum am vazut ca subiectul era deschis anul trecut si eu am raspuns primului post, scuze.
 9. Am ridicat coletul, multumesc.
 10. Marking smd (s-manuals.com) 7K SOT-23 2N7002K Fairchild N-Channel MOSFET Sper ca asta e.
 11. Vreau si eu urmatoarele: C245914 nou=100 lei 1 buc. C245755 nou=65 lei 1 buc. C245759 nou cu ambalaj deteriorat sau lipsa =35 lei 2 buc. Trimit adresa pe PM Ramburs cu Posta Romana
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines