Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

bentanioan

Membru activ
 • Content Count

  518
 • Joined

 • Last visited

About bentanioan

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Eu cred ca merge cu rezistente. Probabil ca monitorizarea se va face pe o singuta faza. Se poate face monitorizarea si intre doua faze,fara punct comun.
 2. Vreau eu letconul daca mai este disponibil.
 3. Am descarcat eu, rmorg-schematic (1).pdf rmorg-schematic.pdf
 4. Este varianta CC cu Nokia5110 , soft de la pag. 13. Am simplificat placa la un singur canal ca sa fie mai usor de inteles si realizat.
 5. Postez si eu schema si pcb-ul folosite de mine. Am incercat montajul si functioneaza dar trebuie sa-l pun in carcasa si sa-l incerc cu sursa lui. Tranzistorul folosit de mine este cel din schema si nu se simte cald (la deget). In proteus.7z
 6. Poate cineva sa-mi dea un sfat ? Reglat la 10 grade,da PWM maxim si are tensiune pt. letcon. In st-by e in regula,nu alimenteaza letconul. Montajul pare a fi in regula. Am incercat cu 2 arduino , se comporta la fel. Am programat cu softul de la pagina 13 si cu softul unde s-a dat si codul sursa. Acelasi rezultat. Sa fie ceva cu arduino? Cine are un soft care functioneaza il rog sa-l posteze. Multumesc
 7. Firele sunt legate corect,arata corect temperatura,daca incalzesc cu pistolul de lipit creste temperatura. Daca leg si plusul la letcon incalzeste dar nu se opreste la temperatura setata.
 8. Am citit mai atent pag.13 si am reusit sa memorez. Ramane problema ca nu decupleaza cand trece de temperatura setata.
 9. Imi poate spune cineva cum se memoreaza temperaturile , ca nu reusesc ? Am pus 3 butoane , M =set + si - , intra in meniu , merge + si - dar nu reusesc sa memorez. Alta problema ar fi ca am alimentat provizoriu si letconul , era setat (default) la 75 grade, a ajuns la 300 grade si bara power este la maxim. In sleep e in regula. VARIANTA CC Am scris Arduino nano cu Xloader. Trebuie scris si fisierul .eep ?
 10. Pentru proba am inseriat 3 diode 1N4148 ,am intrerupt traseul de 3.3V spre Arduino si am luat tensiune din 5V. Pana aici totul e bine, azi am primit 6022 si tranzistorul MOS-P urmeaza sa montez totul si proba. Afisajul meu are nevoie de +5V la led , nu de gnd. Multumesc
 11. Am doua Arduino nano la 5V dar nici unul nu scoate 3.3V pentru afisaj. Care sa fie cauza ?
 12. Poate sa-mi spuna cineva ,,babeste" (pin cu pin) cum sa leg afisajul de Nokia 5110. M-am cam pierdut aici. Pe afisajul meu am urmatorii pini: 1-RST 2-CE 3-DC 4-DIN 5-CLK 6-VCC 7-BL 8-GND Afisajul este nou,chinezesc , cativa pini stiu cum se leaga dar nu vreau sa gresesc. Multumesc anticipat. Scuze,am gasit raspunsul pe pagina precedenta.
 13. Viitorul letcon JBC T245 A-nou original=240 lei , il vreau eu. Multumesc.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines