Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cipriyan123

Membru activ
 • Posts

  915
 • Joined

 • Last visited

Recent Profile Visitors

2,018 profile views

cipriyan123's Achievements

Mentor

Mentor (12/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Posting Machine Rare
 • Conversation Starter
 • Reacting Well

Recent Badges

 1. Nu găsiți. Nu mai aveți ce.i face,e complicat invertorul și e lucrat cu module igbt care numai la Kemppi le găsiți. Și are și pfc din câte știam eu...
 2. @Dxx Nu se poate așa ceva la o liza electrica. Ai controlere pentru comenzi(hidraulice,deplasare,protecție la accidente). E destul de complicata o mașinărie din asta,chiar daca pare simpla la prima vedere.
 3. Cumpăr eu celălalt releu de nivel. Daca mai e valabil... Și mai vreau și calculatorul Sharp.
 4. Da.sunt orizontale,ele formau tunel de răcire in aparatul din care provin.
 5. Salutare. Pun mâine o poza cu dispunerea aripioarelor.
 6. UpUp....radiatoare de la plasma Lincoln Pc105. Radiatoare plasma LincolnPc105,partea cu diodele de pe ieșire...
 7. De vânzare radiatoare din aluminiu provenite din aparate de sudura profesionale,la care au fost schimbate plăcile în garanție. Radiatoarele sunt ca noi,bineînțeles sunt găurite unde veneau fixate tranzistoarele și punțile redresoare. Primul provine din invertorul Telwin Technology220,grosime talpa 8,6mm, lungime 120mm, lățime pachet 130mm, înălțime 55mm cu tot cu talpa.Pret 40 lei tot ansamblul.Am 6 perechi. A doua și a treia poza este de la setul de radiatoare din plasma Lincoln PC105,pe acesta veneau moțați tranzistorii igbt. Dimensiuni:L-250mm,l-80mm, grosime talpa 10mm, înălțime 40mm. Preț 70lei perechea.
 8. Daca nu este toată metalica mă retrag... Rămâne disponibila.
 9. Cumpăr eu cutia de siguranțe metalica!!!!
 10. Tig,100%....cred că nici ultimul răcnet de la Fronius (mă refer la gama TPS),nu scoate așa ceva.
 11. Mulțumesc mult. Vreau să îl pornesc cat mai simplu,mă interesează doar un reglaj de viteza.Aceasta acționare avea o plăcuță cu microprocesor care comanda driverul motorului,mai avea și un afișaj cu ceva butoane de reglaj viteza,și tot în acea plăcuță mai veneau câteva condiții de la ceva limitatoare. Acest ansamblu cu motor pas cu pas era un dozator pentru stropit boabele de grâu. Nu este neaparat nevoie de acele condiții și de acel afișaj.... Am sa incerc azi sa fac un generator simplu sa vad ce o ieși.
 12. Am nevoie de o schema simpla de generator impulsuri pentru a comanda un driver motor pas cu pas. Adică să scoată semnal pentru Clock,Enable și Direction..
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines