Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cipriyan123

Membru activ
 • Content Count

  860
 • Joined

 • Last visited

About cipriyan123

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

1,792 profile views
 1. D.l Gauss este plecat din țara, am inteles ca ar fi in USA. Am avut nr de tel al dumnealui și după ce l-am sunat de câteva ori am primit mesaj ca este plecat.
 2. Cum arată solarul? Ceva păreri -poze??? Caut și eu așa ceva....
 3. M-a interesează pct2-termostat Elektra. Ce sonda folosește?
 4. Mulți văd, putini cunosc....au ajuns sa fie lăudate rahaturile chinezești. Trist!!!!!
 5. Un alt proiect mort din fașă....cerințe absurde pe care doar cineva care nu are nici o treaba cu tehnica(practica) poate sa le ceara. Uitate dom-le la un încărcător pentru baterii de electrostivuitor (80v)sa vezi ce mărime are și ce dimensiuni.
 6. Cam așa arată placa de la un Technology186 fabricat in Italia(pe vremea când se făcea treaba asta).
 7. Are sigur traf driver, cred ca e pe o plăcuta montata între radiatoarele Igbturilor. Cum au toate chinezăriile.....full bridge... Se văd cei 4 tranzistori care comanda traful driver lângă modulul de control.
 8. Pfiiiiiii....s.au tâmpit ăștia de la Telwin rău de tot. Parca e placa de Jasic... Nu mai are nici o treaba cu ce era înainte un Technology 186. Am acasă o placa de Technology186 și o săi fac poza sa vedeți diferența.
 9. Poate are funcția VRD, reduce voltajul pe ieșire in gol.
 10. La parașutiști in Bacău, UM01996, perioada 1995-1996, transmisiuni. Am avut noroc ca am fost admis ca navigant(am făcut salturi,5 buc), altfel băgam garda sau eram detașat cine știe pe unde.
 11. Valabil ce? V-am întrebat acum vreo 2 săptămâni dacă aveți vreo statie Jbc.... nu am primit nici un răspuns și am inteles ca nu aveți așa ceva pe stoc. O asemenea statie se “produce” de d-voastră cu banii dati de beneficiar in avans? Totuși sa nu aveți pe stoc măcar un produs din fiecare categorie.... cam aiurea.
 12. Pai de ce vrei sa schimbi tranzistorii? Sunt in sccurt? Nu prea cred, dacă aparatul funcționează și nu reglează amperajul atunci defectul este in partea de comanda,și aia e foarte complicata... Selco sunt f dificil de reparat....
 13. Foarte frumos!!!!! De mult nu a mai prezentat cineva un proiect cap- coada! Se vede ca este multă munca depusă și s.a lucrat cu migala pentru a se ajunge la asemenea rezultat. Felicitări!
 14. Folosiți sapa de la Ceresit.... nu se compara cu orice înlocuitor. Rămâne neteda și e destul de tare, am scăpat de multe ori chestii grele pe jos și nu a pățit nimic. Iar dacă se vrea o sapa mai dura am inteles ca sunt ceva microfibre sintetice care se baga in sapa și o armează suplimentar.
 15. Kress este o firma buna de scule, se merita reparat. Caută la cei ce fac servis la Bosch și vezi dacă nu găsești ceva.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines