Jump to content
ELFORUM - Forumul electronistilor

cipriyan123

Membru activ
 • Content Count

  845
 • Joined

 • Last visited

About cipriyan123

 • Rank
  Membru

Recent Profile Visitors

1,680 profile views
 1. Pana la urma ce face invertorul asta? E pentru sudura?
 2. Zenner sau transil. De obicei valori de 15 sau 18v.
 3. Puneti o poza cu invertorul. Wurth nu face invertoare de sudura, ei preiau de la alte firme. Într-un timp foloseau invertoare de la firma Elto, dar dacă puneti poze ne putem da seama.
 4. Acolo aveți un aparat de sudura in puncte, iar in primarul trafului aveți un modul sau doua tiristoare antiparalel înseriate cu primarul, care taie din alternanța. Într-adevăr, mașinile astea sunt bifazate. Aveti un tiristor sau poate chiar amândoi in scurt. Am reparat așa ceva, este o mașina care face plasa sudata.
 5. Se găsesc rulmenți la fostul magazin Ghezaco(acum se cheamă altfel)de pe Mioriței. Au ai ieftineli dar au și buni(skf, fag....)
 6. Primul sfat: fa rost de un osciloscop. Cu el vezi dacă ai semnal după drivere.
 7. Ok, multumesc de răspuns. Caut freze cu coada de 8 mm, atât are penseta la biax.
 8. Buna ziua. La punctul 5- lot freze- cât este diametrul cozii la aceste freze?
 9. Perfect de acord. Viața e prea scumpă sa umblați cu gioarse. De curiozitate, ce marca de aparat de sudura aveți? Încerc sa cred ca mai sunt oameni care se respecta și își iau scule de calitate....
 10. Astăzi după ce vin de la munca fac aceste măsurători. Cablul este măsurat pe fiecare fir in parte, asta am făcut.o când am văzut ca a luat-o razna. De măsurat rezistenta și termocupla nu țin minte sa o fi făcut, dar dacă îmi puteți zice cât trebuie sa aibă fiecare ar fi tare bine.
 11. Am eu câteva convertizoarelor defecte. Unul este mare( de peste 10kw), iar celalalt mai mic este un Telemecanique. Lăsați-mi un nr de tel pe mp sa va trimit poze. Și mai am unul sau 2 intr-o magazie, sa văd cum ajung la ele.
 12. Se mai poate cu un clește ampermetric care măsoară in DC , măsurătoarea se face in timpul sudurii.
 13. Buna ziua. Nu ma interesează sistemul Magnastat. Vreau doar Lr21.
 14. Eu zic să-l duci la cineva care are experiența in așa ceva. Ai sa-l Strici mai rău și e păcat de el, e un invertor bun din gama profesională de la Telwin. Nu se mai produce de ceva ani și va fi greu tare sa repari ce.ai stricat. Orice invertor de sudura are tensiunea pe iesire constanta in gol...
 15. La mine cred ce e dusa termocupla... se încălzește de dracii îl iau, nu mai reglează temperatura.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.Terms of Use si Guidelines