Jump to content
ELFORUM - Forumul Electronistilor

cipriyan123

Membru activ
 • Content Count

  771
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

30 Se poate si mai bine

About cipriyan123

 • Rank
  Membru

Profile Information

 • Locatie
  Bacau

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. cipriyan123

  Sudura bloc motor U650

  Daaa, bate la fund Lincoln, Miller, Esab dacă ne luam după ce scriu chinezii pe eticheta.... La bazic o sa se lase cu înjurături. Tocmai v-ați procopsit cu o petarda de aparat bun pentru lipit din când in când câte un electrod pe lângă casa... Iar aia 250 amperi....vise de fata mare.
 2. cipriyan123

  invertor sudura TELWIN technology 220s

  La cineva care lucrează sau are acces la un servis Telwin...
 3. cipriyan123

  Scule Toolhub

  Sculele au fost cumparate pentru un servis+ reprezentanta Scania. Au primit o oferta din partea celor de la Toolhub pentru ceva truse chei tubulare, extractoare, seturi de chei mari pt camioane, lămpi pt inspecție...Deocamdată au cumpărat ceva scule sa vadă ce calitate au și va mai urma o comanda. Am înțeles ca au fost dezamăgiți de BGS technik(chei tubulare, cliketi, chei combinate). Dacă astea ar fi ok urmează u comanda in Martie și atunci îmi iau și eu o trusa. Am lucrat cu o lampa de inspecție Toolhub și e super ok, este rezistenta, magnetii pt fixare sunt puternici, lumina puternica.
 4. Atenție pentru cei ce se joaca cu modul Hf pus pe ieșire invertor: dacă ați greșit și e pus aparatul de măsura pe ieșire ...sa dus săracul aparat. Mai încă ceva: montati placa filtru imediat după diode ieșire, hf ul le omoară pe loc.
 5. La aparatele 3in 1 care au și plasma au pe ieșire 3 relee de putere care conectează diodele de pe ieșire ca triplor de tensiune. Amorsare se face pe exteriorul pistoletului prin difuza de tăiere și folosește generatorul hf. Taie destul de bine, tăietura iese curată. Fiabilitatea e cam nașpa, am găsit relee împușcate și placa carbonizată sub ele.
 6. cipriyan123

  Scule Toolhub

  Nimeni nu a lucrat cu așa ceva? Nu știe nimeni nimic????
 7. cipriyan123

  Scule Toolhub

  Buna ziua. A lucrat cineva cu scule marca asta? Or fi de calitate( măcar la nivelul celor de la Unior)? Am ocazia sa cumpăr de la cineva la un preț bun o trusa de tubulare cu clichet și voiam sa aflu o părere despre ele.
 8. cipriyan123

  Telwin Tecnica 114 defect

  Iar tot ca idee pe viitor se poate face plăcută cu traful driver montat pe ea. Și într-adevăr se poate monta pe spatele plăcii mari, cum a zis nickrvl.
 9. MIG-mag la tablele mașinii. Iar Technology 200 folosit pe Tig e cam nasol(cel puțin pt început),nu are amorsare hf. Iar asta o sa te facă sa înjuri mult când o sa tot lipești wolframul de tabla. La wig se folosește argon...
 10. cipriyan123

  Telwin Tecnica 114 defect

  Ce model de Miller este? Din asta nou(St, STI) cu driver Ir2110 sau din modelele vechi(Goldseal 160)?
 11. cipriyan123

  Imi doresc o casa sau nu ?

  Sau mai sunt case care au multe defecte ascunse mai ușor sau mai greu de remediat. Cunosc persoane care au avut probleme cu canalizarea, alții au avut probleme cu umezeala(se umezeau pereții in partea de jos când veneau ploi serioase). Sau mai este problema încălzirii pe timp de iarna, care la o casa e mult mai costisitoare, iar multe case făcute in perioada când se construia prostește nu prea au izolație corespunzătoare (termo și hidro). Mai este și varianta celor născuți orășeni și nu știu sa bată un cui și își dau seama de asta abia când se muta la casa.
 12. cipriyan123

  Tiristori

  Cât costa modulul cu tot cu radiator???
 13. cipriyan123

  Tiristori

  Nu-i nimic, sunt buni și aia
 14. cipriyan123

  Tiristori

  Ok. Aștept un răspuns. Inca mai caut.
 15. cipriyan123

  Tiristori

  Încă mai caut
×